Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Έκανα σήμερα καμπύλη σακχάρου και ινσουλίνης. Η καμπύλη ινσουλίνης βγήκε μες τα όρια αλλά η σακχάρου βγήκε

γλυκόζη σε 0’: 91 (74-106) 

σε 60’: 108 (110-170) 

σε 120’: 61 (70-120). 

θα πάω σε ενδοκρινολόγο αλλά αν ξέρει καμία ας πει τι μπορεί να σημαίνει..

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

ελπιδα εχετε μηνογεννεθλια!!!!τωρα το καταλαβα:confused: χρονια πολλα.

Ευχαριστούμεεεεεε :D

τι γραφεις γλωσσου???την αυτοβιογραφια σου και κανεις ανασκοπηση στο παρελθον?

:lol: :lol: :lol:

Καλα μαρηηηηηηηηηηηηηη μονο εγω ειμαι εδω???:tongue:

Τραβατααααααααα τραβατααααααααααααα να δω που θα τα φτασεις!!!

Το δικο σου δηλαδη???:tongue::tongue::tongue:

και εμενα το ιδιο!!!

ναι εσύ είσαι μόνο εδώ.. οι άλλες τιμωρία :tongue: :tongue:

το δικό μου μπουγαδοκόφινο είναι πιο ωραίο.. μμμμ !!!! :cool:

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αφου το μωρο ειναι οκ δεν χρειαζετε να μας δει νωριτερα.θα παμε σε 2 μηνες να μας γραψει κρεμες και θα μας δοσει κι ολας.ρε κοριτσια μου ειπε οτι επειδη ειμαο εγω ηρεμη και χαλαρη και πολυ σιγουρη για μενα το εχω μεταδοσει και στο μωρο.γι αυτο λεει ειναι τοσο χαρουμενο και χαμογελαστο.του μεταδιδω σιγουρια και του εχω ξεκλειδωσει τη συμπεριφορα.δεν ειναι λεει καθολου φοβικο αλλα πολυ κοινωνικο και θαρραλεο.ρε κοριτσια ενιωσα τοση χαρα.10 ποντους ψηλωσα!!!!!!!!θελω τοσο να ειναι ευτυχισμενο το παιδακι μου.

ναι το παιδι καταλαβαινει την συμπεριφορα της μαμας του και αναλογα πως του συμπεριφερεται ειναι και αυτο...ηρεμη μαμα ηρεμο μωρακι...

μπραβο σου παντως!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

το δικό μου μπουγαδοκόφινο είναι πιο ωραίο.. μμμμ !!!! :cool:

εχεις μπουγαδοκοφινο???εμ γρια γυναικα που εισαι ειναι της ηλικιας σου και ξερεις πως να το χρησιμοποιεις!!!

δεν εχεις παρει πλυντηριο ε?συνηθισες τοσα χρονια εκει...:-D

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

ναι το παιδι καταλαβαινει την συμπεριφορα της μαμας του και αναλογα πως του συμπεριφερεται ειναι και αυτο...ηρεμη μαμα ηρεμο μωρακι...

μπραβο σου παντως!!!

η ψυχουλα μου το ξερει αν ειμαι ηρεμη και χαλαρη αλλα το προσπαθω τουλαχιστον με το μωρο να ειμαι ετσι.παντως ενιωσα πολυ περιφανη.μακαρι να καταφερω να ειμαι παντα ετσι με το παιδι.

εχεις μπουγαδοκοφινο???εμ γρια γυναικα που εισαι ειναι της ηλικιας σου και ξερεις πως να το χρησιμοποιεις!!!

γιατί καλέ???? και το πλυντήριο εξελιγμένο υπεραυτόματο μπουγαδοκόφινο δεν είναι????? :shock::shock:

U6Vip2.png

στάκα να δω πώς ανεβάζεις φωτογραφίες...

Αθηνά σου το στειλα εσένα μιας και έχω μόνο το δικο σου email και σου έχω στέιλει και μια δώρο.. χιχιχι

αααααα εισαι ζαβολιαρα!!!θελουμε και εμεις....μην μας ξεχωριζεις!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

σκεφτόμουν να σε πάρω τηλ να συναντηθούμε... :oops::oops:
οκ ολοι την πατανε μαζι μου!!!!!!αφου επεσες στο δρομο μου δεν θα αποτελουδσες εξαιρεση..πεφτουν θυματα στο διαβα μου.δεν ξερω φταιει η γοητεια μου η ομορφια μου το ταπεραμεντο μου που ειμαι μετριοφρων...το θεμα ειναι...σορυ κι ολας...οτι δεν παω με παντρεμενες:lol::lol::lol:παντως αν θες μπορουμε να μεινουμε απλα φιλες!!!!!!!!!!!!!!!!:cool:

κοπελια μηπως μεγουσταρεις?:lol::lol::lol:

ετσι νομιζω :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

σκεφτόμουν να σε πάρω τηλ να συναντηθούμε... :oops::oops:

Βαλε τον αντρα σου πρωτα για υπνο και μετα τα λετε!!!;):cool:

στάκα να δω πώς ανεβάζεις φωτογραφίες...

Αθηνά σου το στειλα εσένα μιας και έχω μόνο το δικο σου email και σου έχω στέιλει και μια δώρο.. χιχιχι

ααααααααααααα παω να δω!!!!ζουλια ζουλία

:D:D:D:D:D:D:D:D

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

ναι αλλα εσυ εχεις μεινει στα παλια ακομα!!!

πού το ξέρεις???? αααα είσαι κακιά μαζί μου... :(

οκ ολοι την πατανε μαζι μου!!!!!!αφου επεσες στο δρομο μου δεν θα αποτελουδσες εξαιρεση..πεφτουν θυματα στο διαβα μου.δεν ξερω φταιει η γοητεια μου η ομορφια μου το ταπεραμεντο μου που ειμαι μετριοφρων...το θεμα ειναι...σορυ κι ολας...οτι δεν παω με παντρεμενες:lol::lol::lol:παντως αν θες μπορουμε να μεινουμε απλα φιλες!!!!!!!!!!!!!!!!:cool:

τί να κάνω.. θα το υποστώ κι αυτό...

ώρα τώρα να μου βγει και κανα όνομα... :lol: :lol:

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...