Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Έκανα σήμερα καμπύλη σακχάρου και ινσουλίνης. Η καμπύλη ινσουλίνης βγήκε μες τα όρια αλλά η σακχάρου βγήκε

γλυκόζη σε 0’: 91 (74-106) 

σε 60’: 108 (110-170) 

σε 120’: 61 (70-120). 

θα πάω σε ενδοκρινολόγο αλλά αν ξέρει καμία ας πει τι μπορεί να σημαίνει..

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

:confused::confused::confused: οχι ποτε και τιποτα!!
της ειπα οτι δεν βλεπω να αργει η ωτα που θα δοσω ξενο γιατι οτι βγαζω φτανει ισα ισα.εχω παρει 2 κουτια ναν 1 της νεστλε να εχω.ααααα!!!κατσε μου λεει εχω κι εγω.και ανοιγει ενα ντουλαπι που ειχε διαφορες μαρκες μεσα και μου εδωσε 2 ναν.η προιγουμενη απο μενα βγηκε κι αυτη με ενα βιολογικο γαλα που της εδωσε.μαλλον τα εχει απο ιατρικους επισκεπτες.40 ευρω η επισκεψη 25 ευρω τα γαλατα αν τα πληρωνα!!!!!!!μια χαρα.θα ξαναπαω σε 2 μηνες και μου ειπε οτι αν εχει θα μου δοσει κι αλλα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εχετε μηνογενεθλια βλεπω ε?????χρονια σας πολλα!!!!

Ευχαριστούμεεεε :D :D

Χρυσοχερα μου εσυ!!!!

Ευχαριστώώώώώώ, είδες???? :tongue::tongue: Θα σου στείλω φωτο με e.mail.

Καλε το καταλαβαμε εγω δεν εχω η Ελινα δεν εχει εσυ δεν εχεις αααραααααααααααααααααααα εχει η Γλωσσου!!!!:tongue::tongue::tongue:

το άτιμο.. είναι και εξυπνούλικο :tongue: :tongue:

μαρη Γλωσσου που πηγες παλι????

γράφω... :rolleyes:

αρμεχτικα πριν το τηλ.τωρα τα εχω μεσα!!!!!θα τα βγαλω παλι πριν κοιμηθω αλλα δεν θα τα δειτε να σκασετε!!!!!!!!!!!!!!!

φτου!!!!! :mad:

η γλωσσου θα φτιαχνει και τα υπολοιπα γλυκα μαλλον!!

αι μαρή!!!! :tongue:

δεν μπορώ λέω τα φτυσα!

U6Vip2.png

ναι ναι καμα σούτρα κάμα σούτρα ... ΟΛΕ!!!

Ναι θυμάμαι.. αλλά επίσης θυμάμαι οτι έλεγα πως εγώ έχω πολλούς καλεσμένους και ξενέρωσα με την ιδέα να δώσω γλυκό και στο κέντρο....

ναι μαρή τί δουλειά έχω να σου πώ κάτι τέτοιο? δικαίωμά σου να κάνεις οτι θέλεις, κουμάντο στα λεφτά σου θα κάνω??? :tongue:

:D:D:D:D:D:D:D

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

ναι ναι καμα σούτρα κάμα σούτρα ... ΟΛΕ!!!

Ναι θυμάμαι.. αλλά επίσης θυμάμαι οτι έλεγα πως εγώ έχω πολλούς καλεσμένους και ξενέρωσα με την ιδέα να δώσω γλυκό και στο κέντρο....

ναι μαρή τί δουλειά έχω να σου πώ κάτι τέτοιο? δικαίωμά σου να κάνεις οτι θέλεις, κουμάντο στα λεφτά σου θα κάνω??? :tongue:

καλα εχετε πολλα λεφτα και τα σκορπατε:lol::lol::lol: το καταλαβαμε...εγω που δεν εχω τραβαω τα βυζ.... μου!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

της ειπα οτι δεν βλεπω να αργει η ωτα που θα δοσω ξενο γιατι οτι βγαζω φτανει ισα ισα.εχω παρει 2 κουτια ναν 1 της νεστλε να εχω.ααααα!!!κατσε μου λεει εχω κι εγω.και ανοιγει ενα ντουλαπι που ειχε διαφορες μαρκες μεσα και μου εδωσε 2 ναν.η προιγουμενη απο μενα βγηκε κι αυτη με ενα βιολογικο γαλα που της εδωσε.μαλλον τα εχει απο ιατρικους επισκεπτες.40 ευρω η επισκεψη 25 ευρω τα γαλατα αν τα πληρωνα!!!!!!!μια χαρα.θα ξαναπαω σε 2 μηνες και μου ειπε οτι αν εχει θα μου δοσει κι αλλα.

και εμενα ετσι ακριβως εγινε....με το που του ειπα οτι θα σταματησω μου το εδωσε...λιγα κουτια αγορασα οταν ηταν μικρο...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

εμενα μου δινει αρκετα..και γαλα μου εχει δωσει και σαμπουαν και κρεμα...

εμένα πάλι δεν μου δίνει τίποτα.. αντιθέτως μου παίρνει ...... επίσκεψη

μπααααααααααααααααααααααα δεν νομιζω να εχει βαζακια!!!

αλλα και να εχει που κουραγιο τετοια ωρα!!!

ασε που ειναι και γρια δεν εχει αλλες δυναμεις για σημερα!!:tongue::tongue::tongue:

Της φιλενάδας σου το μπουγαδοκόφινο..... :lol: :lol:

U6Vip2.png

Μπραβο αλλα γιατι σε 2 μηνες??

αθηνα μου φαινεται δεν εκανες σωστη επιλογη παιδιατρου

λες??:rolleyes:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστούμεεεε :D :D

Ευχαριστώώώώώώ, είδες???? :tongue::tongue: Θα σου στείλω φωτο με e.mail.

το άτιμο.. είναι και εξυπνούλικο :tongue: :tongue:

γράφω... :rolleyes:

φτου!!!!! :mad:

αι μαρή!!!! :tongue:

δεν μπορώ λέω τα φτυσα!

Καλα μαρηηηηηηηηηηηηηη μονο εγω ειμαι εδω???:tongue:

καλα εχετε πολλα λεφτα και τα σκορπατε:lol::lol::lol: το καταλαβαμε...εγω που δεν εχω τραβαω τα βυζ.... μου!!!!!!!!!!!!!!!

Τραβατααααααααα τραβατααααααααααααα να δω που θα τα φτασεις!!!

εμένα πάλι δεν μου δίνει τίποτα.. αντιθέτως μου παίρνει ...... επίσκεψη

Της φιλενάδας σου το μπουγαδοκόφινο..... :lol: :lol:

Το δικο σου δηλαδη???:tongue::tongue::tongue:

και εμενα το ιδιο!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

και εγω βρε τον πληρωνω επισκεψη 35 ευρω αλλα οταν θελω κατι και εχει μου το δινει..

Εγω παλι 50 συν το εμβολιο αλλα ευτυχως βρηκα παιδιατρο του ταμειου και θα μου τα γραφει και πηγαινουμε να μας το κανει!!!;)

ελπιδα εχετε μηνογεννεθλια!!!!τωρα το καταλαβα:confused: χρονια πολλα.

οκ να η ξανθια της παρεας!!!!καλα μαρηηηηηηηηηηη τι λεμε τοσηηηηηηηη ωρα??

Χρονια Πολλα γλωσσου μου!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Μπραβο αλλα γιατι σε 2 μηνες??

λες??:rolleyes:

αφου το μωρο ειναι οκ δεν χρειαζετε να μας δει νωριτερα.θα παμε σε 2 μηνες να μας γραψει κρεμες και θα μας δοσει κι ολας.ρε κοριτσια μου ειπε οτι επειδη ειμαο εγω ηρεμη και χαλαρη και πολυ σιγουρη για μενα το εχω μεταδοσει και στο μωρο.γι αυτο λεει ειναι τοσο χαρουμενο και χαμογελαστο.του μεταδιδω σιγουρια και του εχω ξεκλειδωσει τη συμπεριφορα.δεν ειναι λεει καθολου φοβικο αλλα πολυ κοινωνικο και θαρραλεο.ρε κοριτσια ενιωσα τοση χαρα.10 ποντους ψηλωσα!!!!!!!!θελω τοσο να ειναι ευτυχισμενο το παιδακι μου.

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...