Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω για την ίδια τράπεζα; Σας είχαν δώσει από το κέντρο κωδικούς για να δείτε το προφίλ των δοτρίων ή σας έστελναν αυτοί όποιον θεωρούσαν συμβατό με τα χαρακτηριστικά σας;

Εγώ δεν επέλεξα  τράπεζα..δεν γνωρίζω την διαδικασία ..

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

γυρισα καλε στο τηλ μιλαγα με τη μαμα μου.θελω κι εγω γλυκο.

Καλα εσυ για την ωρα βγαλε εξω τα μεμε σου και μην μου πεις οτι δεν ειναι η ωρα σου και μετα τρως γλυκο!!!:tongue::tongue:

μμμμμμμμμμμμμμμμμμ να σε πιστεψουμε???

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μπουαχαχα μελινακι μου γλυκο....μπουαχαχα...:tongue::tongue::tongue:

οσο εσεις θα μιλατε για αρμεγμα εμεις θα επιδομαστε σε διεξοδικες αναλυσεις του καμα σουτρα :tongue::tongue::tongue: και δεν θα μενουμε στην θεωρια μονο :tongue::tongue::tongue::tongue:.

ΒΡΕ ΠΑΛΑΒΕΣ ΖΟΥΖΟΥΝΕΣ...ΠΟΙΟΣ ΣΑς ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΔΩ....ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ:tongue::tongue::tongue::tongue:

καλομελετα κι ερχετε!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Καλα εσυ για την ωρα βγαλε εξω τα μεμε σου και μην μου πεις οτι δεν ειναι η ωρα σου και μετα τρως γλυκο!!!:tongue::tongue:

μμμμμμμμμμμμμμμμμμ να σε πιστεψουμε???

αρμεχτικα πριν το τηλ.τωρα τα εχω μεσα!!!!!θα τα βγαλω παλι πριν κοιμηθω αλλα δεν θα τα δειτε να σκασετε!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

κοριτσια σημερα πηγαμε παιδιατρο.μου εκανε εντυποση οτι μου εδωσε 2 κουτια γαλα.εσας σας εχουν δοσει?

εμενα μου δινει αρκετα..και γαλα μου εχει δωσει και σαμπουαν και κρεμα...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

αρμεχτικα πριν το τηλ.τωρα τα εχω μεσα!!!!!θα τα βγαλω παλι πριν κοιμηθω αλλα δεν θα τα δειτε να σκασετε!!!!!!!!!!!!!!!

:-(:sad::-( φτου ρε γμτ και εγω τι θα κανω που ηθελα να τα δω σημερα??:tongue::tongue:

εμενα μου δινει αρκετα..και γαλα μου εχει δωσει και σαμπουαν και κρεμα...

:confused::confused::confused:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Κοροιδευεις κοριτσακι??"εκει που εισαι ημουνα και εδω που ειμαι θα ρθεις" ετσι δεν λενε???

οταν εμεις θα επιδομαστε στο καμα σουτρα εσυ δεν θα μπορεις!!!!:tongue::tongue::tongue:

ναι ναι καμα σούτρα κάμα σούτρα ... ΟΛΕ!!!

ναι οταν σχολιαζαμε για τον γαμο της χαπι με τα τρελλα λεφτα!

δεν ειπα ποσους ειχα απλα οτι θα εκανα και γλυκο στο τραπεζι....τεσπα...

δεν νομιζω οτι θα χρειαστουν κι αλλα!ξεκουρασου τωρα!

Ναι θυμάμαι.. αλλά επίσης θυμάμαι οτι έλεγα πως εγώ έχω πολλούς καλεσμένους και ξενέρωσα με την ιδέα να δώσω γλυκό και στο κέντρο....

ναι μαρή τί δουλειά έχω να σου πώ κάτι τέτοιο? δικαίωμά σου να κάνεις οτι θέλεις, κουμάντο στα λεφτά σου θα κάνω??? :tongue:

U6Vip2.png

η γλωσσου θα φτιαχνει και τα υπολοιπα γλυκα μαλλον!!

μπααααααααααααααααααααααα δεν νομιζω να εχει βαζακια!!!

αλλα και να εχει που κουραγιο τετοια ωρα!!!

ασε που ειναι και γρια δεν εχει αλλες δυναμεις για σημερα!!:tongue::tongue::tongue:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...