Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω για την ίδια τράπεζα; Σας είχαν δώσει από το κέντρο κωδικούς για να δείτε το προφίλ των δοτρίων ή σας έστελναν αυτοί όποιον θεωρούσαν συμβατό με τα χαρακτηριστικά σας;

Εγώ δεν επέλεξα  τράπεζα..δεν γνωρίζω την διαδικασία ..

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

ναι αμέ!!! ήμουν στο προφίλ σου και χάζευα φωτογραφίες..

Μαρή??? τί να πώ ... να σου ζήσει το παλικάρι σου! για δάγκωμα είναι ο κερατούκλης!!!

είδα και τον μπαμπά - φαίνεται αρκετά μεγαλύτερός σου (η κουτσομπόλα, μην χάσω ευκαιρία)

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλα εκανες!!!!

σ ευχαριστωωωωωωωωωωω ειναι πολυ καλος οντως!!!

εχουμε 9 χρονια διαφορα με τον μπαμπα του...σχολιασε οτι θελεις δεν εχω προβλημα!!!

όχι πολύ καλός... είναι σούπερ, πολύ μ αρέσει.. αλλά ξέρεις το κορίτσι είναι λογοδοσμένο (τί να κάνω πρέπει να τα λέω κι αυτά μην παρεξηγηθώ με την συμπεθέρα μου - γιατί είναι αυτό το χαμένο η Αθηνά και της τα μαρτυράει όλα τα καμάκια που κάνω :mrgreen:)

μ αρέσει που είσαι άνετη. και γιατί να μην είσαι άλλωστε? :D

τί άλλο να σχολιάσω.. οκ ωραιος τύπος φαίνεται, είναι και "αψηλός" αλλά όπως κι εσύ ξέρεις και καλύτερα απο μένα στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν φτάνει μόνο αυτό, έτσι δεν είναι?

U6Vip2.png

φυσικα ειμαι ανετη!!!δεν εχω κατι να κρυψω οποτε δεν υπαρχει θεμα!!!

ναι ειναι ψηλος και ευτυχως ο μικρος του εμοιασε και δεν θα μεινει ταπα σαν εμενα!!χιχιχι..

φυσικα και δεν αρκει μονο αυτο ομως...ο χρονος θα δειξει

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

φυσικα ειμαι ανετη!!!δεν εχω κατι να κρυψω οποτε δεν υπαρχει θεμα!!!

ναι ειναι ψηλος και ευτυχως ο μικρος του εμοιασε και δεν θα μεινει ταπα σαν εμενα!!χιχιχι..

φυσικα και δεν αρκει μονο αυτο ομως...ο χρονος θα δειξει

γιατί καλέ "τάπα" τί ύψος έχεις?

Εγώ πάντως σου εύχομαι τα πράγματα να έρθουν όπως τα θες, ό,τι κι αν θες!!!!

πως περάσατε ΣΚ? εμείς δεν κάναμε τίποτα, μ έχει φάει το σπίτι και αρχίζει να μου την δίνει στα νεύρα.

αύριο θα έρθει η νονά της να φτιάξουμε τα βαζάκια με το γλυκό.

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

να σου πώ.. πάω να κάνω ένα μπανάκι μην μου μείνει για αργότερα. Το πιο πιθανό είναι να ξαναγυρίσω αλλά καλού κακού σου λέω κι ένα καληνύχτα.

Τις προάλες έφυγα ξαφνικά γιατί κόλλησε το σύμπαν και με πέταγε έξω.

U6Vip2.png

ειμαι κοντη βρε!!!1.52 υψος εχω(μην κοιτας την φωτο φοραω δωδεκαποντο!!χιχιχι)

εγω ημουν εκκλησια το πρωι με τον νονο του για να τον κοινωνησω δεν εκανα κατι αλλο...

τελικα θα το φιαξεις εσυ το γλυκο?τι θα κανετε?

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

να σου πώ.. πάω να κάνω ένα μπανάκι μην μου μείνει για αργότερα. Το πιο πιθανό είναι να ξαναγυρίσω αλλά καλού κακού σου λέω κι ένα καληνύχτα.

Τις προάλες έφυγα ξαφνικά γιατί κόλλησε το σύμπαν και με πέταγε έξω.

και εμενα το ιδιο!!!θα περιπλανιεμαι εδω και μπορει να σε πετυχω αργοτερα παλι..

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Καλημέρα αγάπες τι κάνετε?

μπήκα να σας ενημερώσω πως άνοιξα νέο θέμα για εμας που είμαστε ακομα στην προσπάθεια, βρίσκετε στο social cafe και λέγεται οι τελευταίες απο τις παλιες (ήρθε η ώρα).

Το έκανα ώστε να μην ζαλιζουμε τις μανουλες με τα πάνω μας και με τα κάτω μας...και ευχομαι εκεινο το θέμα να το κλεισουμε πολυ γρήγορα για να έρθουμε πάλι όλες εδω για να λέμε για τα μωρακια μας και να μας συμβουλευτε σαν παλαιότερες...χιχιχχι:lol::lol::lol:

Αυτο όμως δεν σημαινει πως δεν είστε ευπρόσδεκτες στο νέο καφε...θα περιμενουμε την καλημέρα σας καθε πρωι...μην μας ξεχνάτε...

Σας φιλω όλες γλυκα και μην ξεχνάτε

Σας αγαπάω.......;););)

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα αγάπες τι κάνετε?

μπήκα να σας ενημερώσω πως άνοιξα νέο θέμα για εμας που είμαστε ακομα στην προσπάθεια, βρίσκετε στο social cafe και λέγεται οι τελευταίες απο τις παλιες (ήρθε η ώρα).

Το έκανα ώστε να μην ζαλιζουμε τις μανουλες με τα πάνω μας και με τα κάτω μας...και ευχομαι εκεινο το θέμα να το κλεισουμε πολυ γρήγορα για να έρθουμε πάλι όλες εδω για να λέμε για τα μωρακια μας και να μας συμβουλευτε σαν παλαιότερες...χιχιχχι:lol::lol::lol:

Αυτο όμως δεν σημαινει πως δεν είστε ευπρόσδεκτες στο νέο καφε...θα περιμενουμε την καλημέρα σας καθε πρωι...μην μας ξεχνάτε...

Σας φιλω όλες γλυκα και μην ξεχνάτε

Σας αγαπάω.......;););)

καλε μην ακουω κουλα.εδω να μεινετε να συζηταμε και σιγα σιγα θα λιγοστευουν οι μη μανουλες οπως γινοταν τοσο καιρο.μην το κουνησει καμια απο δω την εφαγα.ποτε χωριστηκαμε σε 2 κατηγοριες και δεν το καταλαβα?τζορτζακι κατσε καλα θα σε καταραστω να γκαστρωθεις και να γεμισεις κυταρητιδα!!!!!!!!!ααααααα!!!!δεν αστειευομαι.σας θελουμε εδω οι μισες θα μιλαμε για τα μωρα που εχουμε και οι υπολοιπες γι αυτα που θα ερθουν.δεν θελω αντηριση.τελος.-

καλε μην ακουω κουλα.εδω να μεινετε να συζηταμε και σιγα σιγα θα λιγοστευουν οι μη μανουλες οπως γινοταν τοσο καιρο.μην το κουνησει καμια απο δω την εφαγα.ποτε χωριστηκαμε σε 2 κατηγοριες και δεν το καταλαβα?τζορτζακι κατσε καλα θα σε καταραστω να γκαστρωθεις και να γεμισεις κυταρητιδα!!!!!!!!!ααααααα!!!!δεν αστειευομαι.σας θελουμε εδω οι μισες θα μιλαμε για τα μωρα που εχουμε και οι υπολοιπες γι αυτα που θα ερθουν.δεν θελω αντηριση.τελος.-

μπουαχαχα μελινακι μου γλυκο....μπουαχαχα...:tongue::tongue::tongue:

οσο εσεις θα μιλατε για αρμεγμα εμεις θα επιδομαστε σε διεξοδικες αναλυσεις του καμα σουτρα :tongue::tongue::tongue: και δεν θα μενουμε στην θεωρια μονο :tongue::tongue::tongue::tongue:.

ΒΡΕ ΠΑΛΑΒΕΣ ΖΟΥΖΟΥΝΕΣ...ΠΟΙΟΣ ΣΑς ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΔΩ....ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ:tongue::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...