Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, dimi.tra είπε:

Καλά κι εγώ που έμεινα μόνη μου αν με αφήσεις μια βδομάδα θα ζω με τοστ και σαλάτα. 😆
      Δόξα το θεό κάνει τις υπόλοιπες δουλειές, βασικά στο σπίτι μας ισχύει ο νόμος το είδες το έκανες, δεν περιμένει να του πω κάνε αυτό ή εκείνο ή το άλλο και αυτό με βοηθάει πολύ γιατί είμαι και ελεύθερος επαγγελματίας και τα ωράρια μου είναι ότι να ναι. Αλλά έχω φίλες που ο σύντροφος τους είναι σαν να μην μένει στο ίδιο σπίτι, ειλικρινά δεν την παλεύουν και με παιδιά. Όλο γκρινιάζουν ότι δεν έχουν βοήθεια από πουθενά. Το σωστό είναι μένεις στο ίδιο σπίτι; Οι δουλειές του σπιτιού είναι επίσης υποχρέωση σου. Αλλά το φαγητό, αν θέλουμε να φάμε και να μην πάθουμε δηλητηρίαση ας το κάνω εγώ... βέβαια δεν σιδερώνω να τα λέμε κι αυτα 😂

Κι εμένα γι αυτό το πήρε στο τέλος το χρησιμοποιώ εγώ ψήνει τα μπιφτέκια τέλεια 😂

Χαχαχαχα. Και εγώ έτσι. Ξέρω να μαγειρεύω αλλά φοιτήτρια και δουλειά μαζί , αραβικές και σαλάτες έτρωγα 😂 με έβαλε στον ίσιο δρόμο και τρώω από όλα. Μέχρι και αρνί με έμαθε να τρώω και λαδερά! Ούτε εγώ σιδέρωνα, το κάνω γιατί το είχε παράπονο η πεθερούλα μου 😂😂 (για να μην με ζαλίζει). Τα υπόλοιπα τα κάνουμε όλα. Πχ εκείνος καθαρίζει βεράντα με ντουλάπια εξωτερικού χώρου και όλα, εγώ κάνω φούρνο ψυγείο γενική κουζίνα, μετά συνεχίζουμε. Μαζί! Αυτό ακριβώς! Μένουμε εδώ; Και οι δύο! Οσο και να σαγαπαω αν είναι να μαζεύω και τα δικά σου και του παιδιού και του σκύλου καλύτερα να μην μένεις εδώ. Είμαστε άνθρωποι κορίτσια! Χρειαζόμαστε λίγο προσωπικό χρόνο! 
      Θα ξεκινήσω τώρα γυμναστήριο φανταστείτε! Αν δεν τα μοιραζόμασταν; Ούτε χρόνο για νύχια δεν θα είχα . 
      μην χάνετε τους εαυτούς σας! Χαρούμενη μαμά = χαρούμενο παιδι! 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Καλημερα φιλεναδιτσες....

Εδω εχει και κρυο αλλα χιονι... ευτυχως ειναι λιγο και ειναι οι δρομοι ανοιχτοι....

Ο μπεμπης μας δεν το παιρνει αποφαση να βγει οποτε Τρίτη βράδυ θα μπω στο μαιευτηριο για προκληση....

Καλημερα Μαχουλα ακομη ο μπεμπουκος???

Σε παιδευει εεεεεεεεεεεεεεε?????

Υπομονη ελπιζω την Τριτη να σας τιμησει με την παρουσια του!!!:D:D

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αθηνα μου με καθησυχασαν αυτα που ειπες γιατι ενα αγχος το ειχα.

αλλα εσυ ινσουλυνη για πιο λογο κανεις;

μαχουλα μου αντε κοντεψες ε;;;ολα να πανε καλα και το αργοτερο την τεταρτη να κρατας αγκαλια τον μικρουλη σου!

0GwEp3.png

7cKBp3.png

uOO2p3.png

Καλε μπηκε η Γιουλ χθες? να ζησετε Γιουλακι μου... καθε ευτυχια.....

Αθηνουλα θελει δεν θελει Τεταρτη θα γνωριστουμε πλεον επισημως....

Και απο το πρωι καθαριζω το σπιτι... τωρα καθαριζω και τα στρωματα.....

αυριο θα κανω μελομακαρονα και κουραμπιεδες....

Εσεις στολισατε για Χριστουγεννα?

a84026bdda.png

μαχουλα μου αντε κοντεψες ε;;;ολα να πανε καλα και το αργοτερο την τεταρτη να κρατας αγκαλια τον μικρουλη σου!

Καλημερα Ρενιβιτσα.... μην αγχωνεσαι... εκτος απο εμενα βεβαια που μου αρεσε παρα πολυ αυτο μου δωσανε να πιω :rolleyes: ολες οι φιλες μου μια "σιχαμαρα" την ενιωσαν.... μετα απο την εξεταση εφαγες κατι γλυκο? αλλα μην αγχωνεσαι δεν ειναι τιποτα.... αλλες λυποθυμησαν στην εξεταση αυτη... εσυ λιγακι αναταραχες στο στομαχακι σου ειχες...

a84026bdda.png

Λογικα σημερα πρεπει να ειναι ηρεμο το στομαχι σου!

Ρενιβακι μου την κανω γιατι εχω προδιαθεση για ζαχαρο και κανω αντισταση στην ινσουλινη!!!

Αυτο σημαινει οτι ανεβαζω πολυ ευκολα και κανω διατροφη και ετσι βοηθαω και το μπεμπε μου να μην παθει τιποτα!!!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

σου αρεσε;;;:confused::confused::confused:

τι γλυκο να φαω μετα;;;λιγο γαλα ηπια μονο.και μεχρι και τωρα δε θελω να ακουω για συροπιαστα και τετοια γιατι μου γυριζουν τα εντερα:lol::lol::lol:

ασε που απο αιμα που εδωσα ειχα για καμια ωρα το εκρου του νεκρου (φτου φτου φτου...)

0GwEp3.png

7cKBp3.png

uOO2p3.png

Καλε μπηκε η Γιουλ χθες? να ζησετε Γιουλακι μου... καθε ευτυχια.....

Αθηνουλα θελει δεν θελει Τεταρτη θα γνωριστουμε πλεον επισημως....

Και απο το πρωι καθαριζω το σπιτι... τωρα καθαριζω και τα στρωματα.....

αυριο θα κανω μελομακαρονα και κουραμπιεδες....

Εσεις στολισατε για Χριστουγεννα?

Αντε Μαχουλα μου πλησιασανε οι μερες που θα τον κρατησεις στην αγκαλια σου!!!

Ναι στολισε η αδερφη μου με τον αντρα μου και το αλλο σαββατοκυριακο θα κανουμε τα γλυκα!!!!

Αντε και του χρονου να σε καλα να τα ξανακανεις παρεα με το καμαρι σου(στο ριλαξ να παρακολουθει)!!!!!!:D

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Λογικα σημερα πρεπει να ειναι ηρεμο το στομαχι σου!

Ρενιβακι μου την κανω γιατι εχω προδιαθεση για ζαχαρο και κανω αντισταση στην ινσουλινη!!!

Αυτο σημαινει οτι ανεβαζω πολυ ευκολα και κανω διατροφη και ετσι βοηθαω και το μπεμπε μου να μην παθει τιποτα!!!!!

μια χαρα ειμαι σημερα ευτυχως!

αχ μωρε κουραγιο με τις ινσουλινες.

ολα για αυτα τα σκατουλικα ζουζουνια!!!

0GwEp3.png

7cKBp3.png

uOO2p3.png

σου αρεσε;;;:confused::confused::confused:

τι γλυκο να φαω μετα;;;λιγο γαλα ηπια μονο.και μεχρι και τωρα δε θελω να ακουω για συροπιαστα και τετοια γιατι μου γυριζουν τα εντερα:lol::lol::lol:

ασε που απο αιμα που εδωσα ειχα για καμια ωρα το εκρου του νεκρου (φτου φτου φτου...)

Λογικο ειναι κοριτσακι αφου ησουνα νηστικη να εχεις και αυτο το χρωμα!!!!!:D

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

φιλεναδες μου μπαινω για μπανακι γιατι εχω ενα σουπερ πονοκεφαλο:(

καλο σκ εκτος και αν ξαναμπειτε το βραδυ.φιλακια!!!

Να πας κοριτσακι μου καλο σ/κ εαν δεν ξαναμπω!!!

Φιλακια!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Κοριτσακια καλημεεεεεερααααααααα....

ρενιβακι περαστικα σου..προσεχε τωρα με το κρυο πολυ...

άλλα αυτο με το στομαχι μετα την καμπυλη πολλες πειραζει...μην ανυσυχεις..εγω χρειαστηκα να κανω μνονο την μικρη αλλα δεν με πειραξε ....με αηδιασε πολυ ομως! μπιλααχ..

Μαχουλα...κοριτσακι με το καλοοοοοοοοοοοοοοο την Τριτη...!!!!!με το καλο να υποδεχτεις τον αντρακλα σου!!!!!!!!

Δεν σου λεω με εναν πονο...αλλα με κανεναν πονο Μαχουλα μου.:D

Αθηνουλα πως πανε οι κλωτσιες;..χαχα

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

;):D:D:D:D

Βλεπω τα τικερακια μας..πολυ αγορι εχει πεσει ε; χαχαχα

Ρενιβακι εσυ εχει κ ενα τσουπρακι...;)

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...