Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock: τωρα θελεις να σε βρισωω ενταξει???:mad::mad:
και ο πεθερουλης μου ειναι μαλαμα.ερχετε μονο μετα απο τηλ και παντα με τα χερια γεματα.δεν μπορω να πω κουβεντα.αψογος.το παιδι μου κοντευει 3μιση μηνων και ακομα πανες εγω δεν εχω αγορασει.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και ως συνηθως αλλαζω θεμα.ρε κοριτσια ως ποτε κανατε αποστηρωση?

μόλις ξεκίνησε κρέμες 5μιση μηνών μου είπε να εξαφανίσω αποστειρωτή από τον πάγκο. το μόνο που βράζουμε τώρα έιναι το νεράκι που πίνουμε σε θερμοκρασία δωματίου.

δινει 150 το μηνα ο γιος της...τρελλα λεφτα!

ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΟ!!!!!!!! Χαρά στην υπόμονή σου και σένα

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

και ο πεθερουλης μου ειναι μαλαμα.ερχετε μονο μετα απο τηλ και παντα με τα χερια γεματα.δεν μπορω να πω κουβεντα.αψογος.το παιδι μου κοντευει 3μιση μηνων και ακομα πανες εγω δεν εχω αγορασει.

ααααααααααααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ εσυ κερδισες το ΛΟΤΤΟ!!!μονο πεθερο εεεεεεεεεεεεεεε???ααααααααααααααααααααααααααααχ

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

φυσικα και μου περισσευουν και τα βαζω στην τραπεζα...

μαρηηηηηηηηηηηηη εσυ που μενεις τελικα Ηλιουπολη??

ν αμου πεις κι εμενα τον τροπο να βαζω στην ακρη!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

ρε κοριτσια το παιδακι μου οπου το ακουμπαω γλυφει.τα σεντονια τα ρουχα μας τα παιχνιδια της.ασε που οτι της δοσεις στο χερι το βαζει στο σταμα.ασε τα χερια της που συνεχεια τα πιπιλαει.μετα απο ολα αυτα νιωθω λιγο σα χαζη να βραζω μπιμπερο και θυλαστρα και να σιδερωνω σαν την τρελλη τα ρουχα της να ψοφησουν τα μικροβια.

Διαφημίσεις

σας αφηνω γιατι νυσταξα!!!καληνυχτα ομορφες!!!
καλη ξεκουραση.εχεις να πας και τραπεζα αυτιο να βαλεις τα λεφτα που σου περισευουν!!!!!!!!!!!!!

ουουουουουουουφφφφφφφφφφφφ τα καταφερα να μπω!!!:D

Καλησπερα φιλεναδιτσες μου τι κανετε???συγνωμη που χαθηκα αποτομα χθες αλλα με πεταξε και δεν μπορουσα να ξαναμπω!!!

που γυρνατε ολες σημερα εεεεε????

ελπιζω να τα πουμε το βραδυ φιλακια!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...