Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

γλυκουλα μου ψωνισα για το παιδακι μου ρουχαλακια και κουβερτουλες που δεν ειχα και κατι πραγματακια για το σπιτι.ααα!!!!τι φθηνο που ειναι αυτο ας το παρω αχχχ...τοσο λιγο εχε κι αυτο φερτο εεε 115 ευρω εσκασα μεσα στη φθηνια!!!!!παντα ετσι την παταω εκει μεσα:mad:.και δεν φτανει που τους τα εσκασα μου την ειπαν γιατι πηρα πολλες σακουλες:mad:αν ειναι δυνατον.

Ναι εχουν βγαλει και πινακιδα οτι εαν θελουμε καποια παραπανω απο αυτες που βαλαμε τα πραγματα τις χρεωνομαστε!!!!!

τοσα ευρουλακια σας αφηνουμε βρε τσιπιδες αιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι να μην πω τιποτε αλλο και δεν κανει!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

:D:D:D:D τι νομιζες μονο εσυ???

ναι μόνο εγώ, δεν με χαλάει καθόλου !!! :cool:

ναι τρωγεται σε ολα για το που μεγαλωνει το παιδι πως το μεγαλωνω αν το ταιζω σωστα αν το ντυνω σωστα γενικα αν τα κανω σωστα τα πραγματα και χωνεται παντου!!!επισης δεν καλεσε κανενα απο το σοι τους στην βαπτιση του εγγονου της γιατι δεν ημαστε παντρεμενοι!!!!και πολλα αλλα...γι αυτο σου λεω χεστες!!!

κανα φράγκο έχει δώσει για να μεγαλώνει σωστά το παιδί????? ή τ ακούς τσάμπα και βερεσέ???

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

Ναι εχουν βγαλει και πινακιδα οτι εαν θελουμε καποια παραπανω απο αυτες που βαλαμε τα πραγματα τις χρεωνομαστε!!!!!

τοσα ευρουλακια σας αφηνουμε βρε τσιπιδες αιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι να μην πω τιποτε αλλο και δεν κανει!!!

εγω πηρα οσες χρειαζομουν.σιγα μην τις πληρωσω κι ολας.αυτο ελειπε.με βολευουν οι πολυ μεγαλες γιατι αποθηκευω ρουχα και πολλα πραγματα:oops::oops::oops:που θα κρυψω εγω τα καλοκαιρινα χωρις σακουλες?

όταν λες "κουνιέμαι"??? πάνω κάτω ή πέρα δώθε???? :mrgreen:

για πες ποιό του Καρβέλα?

μεγιές μεγιές.. δεν είσαι η μόνη και εγώ έτσι την πατάω κάθε φορά.

περα δωθε σε καλυψα??και ειμαι μονη δουλευει ο συζυγος!!!

http://www.youtube.com/watch?v=ZITQWhF9B8c αυτο!!!

οκ.τα μαζεψα!!!!120 μλ εβγαλα.μαγειρεψα το μισο πρωινο της κορης μου!!!!!

μπλαβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!

ναι τρωγεται σε ολα για το που μεγαλωνει το παιδι πως το μεγαλωνω αν το ταιζω σωστα αν το ντυνω σωστα γενικα αν τα κανω σωστα τα πραγματα και χωνεται παντου!!!επισης δεν καλεσε κανενα απο το σοι τους στην βαπτιση του εγγονου της γιατι δεν ημαστε παντρεμενοι!!!!και πολλα αλλα...γι αυτο σου λεω χεστες!!!

οοοοοοοοοοοοχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι δεν θα το σχολιασωωωωωωωωωωωω γιατιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ασεεεεεεεεεεεεεεεεεε καλυτερα:mad::-x:-x:-x:-x:-x:-x:-x

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

εγω πηρα οσες χρειαζομουν.σιγα μην τις πληρωσω κι ολας.αυτο ελειπε.με βολευουν οι πολυ μεγαλες γιατι αποθηκευω ρουχα και πολλα πραγματα:oops::oops::oops:που θα κρυψω εγω τα καλοκαιρινα χωρις σακουλες?

ΟΛΕ!!!!! :lol: :lol:

U6Vip2.png

και για νας αποτελειωσω αποψε...σας εχω πει οτι η μαμα του ανδρα μου δεν ζει?δεν τη γνωρισα ποτε.δεν εχω πεθερα:cool:

μου τον δανειζεις????

ναι μόνο εγώ, δεν με χαλάει καθόλου !!! :cool:

μοναχοφαγου!!!!

κανα φράγκο έχει δώσει για να μεγαλώνει σωστά το παιδί????? ή τ ακούς τσάμπα και βερεσέ???

δινει 150 το μηνα ο γιος της...τρελλα λεφτα!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

και για νας αποτελειωσω αποψε...σας εχω πει οτι η μαμα του ανδρα μου δεν ζει?δεν τη γνωρισα ποτε.δεν εχω πεθερα:cool:

:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock: τωρα θελεις να σε βρισωω ενταξει???:mad::mad:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

μου τον δανειζεις????

δινει 150 το μηνα ο γιος της...τρελλα λεφτα!

Καλα μην εισαι αχαριστη και εσυ πρεπει να σου περισσευουν κιολας!!!

και ως συνηθως αλλαζω θεμα.ρε κοριτσια ως ποτε κανατε αποστηρωση?

εμεις την κοψαμε 5 μηνων και 5 ημερων!!!

μου ειπε μολις γινει 5 μηνων και 1 μερας να την κοψω σταδιακα ομως οχι μπαμ κι εξω!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...