Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

τί να σου πώ δεν καλοθυμάμαι έχουν περάσει 20 χρόνια από τότε που ήμουν 5 χρονών και άλλαζα δόντια... :rolleyes: :rolleyes: :tongue:

ποσαααααααααααααααααααααααααααα :shock::shock::shock::shock:καλα εσυ εισαι μεγαλυτερη μου εμενα εχουν περασει μολις 19 χρονια εαν σκεφτεις οτι αρχισα να βγαζω στα 4 μου!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

σημερα εκανα σπαταλες στα τζαμπο!!!!! καταχαρηκα!!!!!!!!!!ωραια ηταν.

και πολυ καλα εκανες!!!!

οταν βγει το πρωτο βγαινουν συνεχεια μετα!!!εμενα τωρα ειναι σαν κουνελακι...χιχιχι

:D:D:D:D:D εισαι σαν κουνελι εισαι σαν κουνελιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι που ελεγε και ο Ρακιντζης!!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ποοοοοοοοοοοοσααααααααααααααααααα????

ο πινοκιο ηταν ο αγαπημενος σου ηρωας ε????χιχιχιχι

ναι.. μην χάσεις εσύ :lol: :lol: μην τυχόν και αφήσεις τίποτα να πέσει κάτω ε??? :lol:

U6Vip2.png

με την πεθερα σου τα εχεις ελπιδακι????χεστην!!!!εγω να δεις τι ακουω και ουτε που ειμαι νυφη της!!!!

καλα εσυ να την γραψεις κανονικα!!!

ακους εκει μιλαει κιολας!!!!:mad::mad::mad::mad:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

σημερα εκανα σπαταλες στα τζαμπο!!!!! καταχαρηκα!!!!!!!!!!ωραια ηταν.

ε για πες μαρή τί πήρες???? πήγα κι εγώ την Δευτέρα αλλά δεν βρήκα και τίποτα της προκοπής για την μικρή σε ρούχο

με την πεθερα σου τα εχεις ελπιδακι????χεστην!!!!εγω να δεις τι ακουω και ουτε που ειμαι νυφη της!!!!

σοβαρά μιλάς? καλά τί θέλει και τρώγεται αυτή?

ποσαααααααααααααααααααααααααααα :shock::shock::shock::shock:καλα εσυ εισαι μεγαλυτερη μου εμενα εχουν περασει μολις 19 χρονια εαν σκεφτεις οτι αρχισα να βγαζω στα 4 μου!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

εκεί θα τα χαλάσουμε??? άντε 21 χρόνια :tongue: :tongue:

U6Vip2.png

ελπίζω. τες πα θα μου περάσει πού θα πάει? θα χωνέψω και τα αχώνευτα μιας και σύμφωνα με την μητέρα μου την επιλογή μου την έκανα (άρα καλά να πάθω?) και τελειώνει η υπόθεση. υπομονή μέχρι να πάω για δουλειά.

καλώς την!

:-(:-(:-(:-( και οι δυο πιασαμε το τζοκερ!!!αστα και εγω τα ιδια πρεπει να κανω αλλα δεν μπορω!!

βαλτε ρυθμο εχει ωραιο προγραμμα εγω κουνιεμαι και σας γαρφω!!!!

τωρα εχει Καρβελα τα κουγα στο δημοτικο εαν θυμαμαι καλα!!!:rolleyes:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

γλυκουλα μου ψωνισα για το παιδακι μου ρουχαλακια και κουβερτουλες που δεν ειχα και κατι πραγματακια για το σπιτι.ααα!!!!τι φθηνο που ειναι αυτο ας το παρω αχχχ...τοσο λιγο εχε κι αυτο φερτο εεε 115 ευρω εσκασα μεσα στη φθηνια!!!!!παντα ετσι την παταω εκει μεσα:mad:.και δεν φτανει που τους τα εσκασα μου την ειπαν γιατι πηρα πολλες σακουλες:mad:αν ειναι δυνατον.

Διαφημίσεις

ναι.. μην χάσεις εσύ :lol: :lol: μην τυχόν και αφήσεις τίποτα να πέσει κάτω ε??? :lol:

:D:D:D:D τι νομιζες μονο εσυ???

κοριτσια εξω τα χω τα μεμε μου αλλα μολις κλεισω το θηλαστρο το υπασχομαι...θα τα μαζεψω!!!!

:shock::shock::shock::oops::oops: Ελινααααααααααααα με κανεις και κοκκινιζω παλι εξω τα μεμε????

μαρηηηηηηηηηηηηηηηηηη βγαλτα πουθενα αλλου μπας και δει χαρα ο ανθρωπος!!!:tongue::tongue:

φτανει εγω βαρεθηκα να τα βλεπω!!!:tongue:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

σοβαρά μιλάς? καλά τί θέλει και τρώγεται αυτή?

ναι τρωγεται σε ολα για το που μεγαλωνει το παιδι πως το μεγαλωνω αν το ταιζω σωστα αν το ντυνω σωστα γενικα αν τα κανω σωστα τα πραγματα και χωνεται παντου!!!επισης δεν καλεσε κανενα απο το σοι τους στην βαπτιση του εγγονου της γιατι δεν ημαστε παντρεμενοι!!!!και πολλα αλλα...γι αυτο σου λεω χεστες!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

ε για πες μαρή τί πήρες???? πήγα κι εγώ την Δευτέρα αλλά δεν βρήκα και τίποτα της προκοπής για την μικρή σε ρούχο

πηρα φορμακια με πατουσακια.δεν ειχε πολυ ποικιλια αλλα πηρα 3.πηρα φλιζ κουβερτακια,πιπιλες ταπερακια κουρτινα για το μπανιο ποτιρακια του καφε μιας χρησης βρακακια αστεια:tongue: καλτσακια αυτοκολητα για το δωματιο της κορης μου κλπκλπκλπ.

:-(:-(:-(:-( και οι δυο πιασαμε το τζοκερ!!!αστα και εγω τα ιδια πρεπει να κανω αλλα δεν μπορω!!

βαλτε ρυθμο εχει ωραιο προγραμμα εγω κουνιεμαι και σας γαρφω!!!!

τωρα εχει Καρβελα τα κουγα στο δημοτικο εαν θυμαμαι καλα!!!:rolleyes:

όταν λες "κουνιέμαι"??? πάνω κάτω ή πέρα δώθε???? :mrgreen:

για πες ποιό του Καρβέλα?

γλυκουλα μου ψωνισα για το παιδακι μου ρουχαλακια και κουβερτουλες που δεν ειχα και κατι πραγματακια για το σπιτι.ααα!!!!τι φθηνο που ειναι αυτο ας το παρω αχχχ...τοσο λιγο εχε κι αυτο φερτο εεε 115 ευρω εσκασα μεσα στη φθηνια!!!!!παντα ετσι την παταω εκει μεσα:mad:.και δεν φτανει που τους τα εσκασα μου την ειπαν γιατι πηρα πολλες σακουλες:mad:αν ειναι δυνατον.

μεγιές μεγιές.. δεν είσαι η μόνη και εγώ έτσι την πατάω κάθε φορά.

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...