Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

καλά κατάλαβες. δεν έληξε και ποτέ. έχω μια εβδομάδα να χαμογελάσω. από την μία προσπαθώ να χωνέψω τα αχώνευτα τούτης εδώ και από την άλλη να σου πώ μόνο οτι οι γονείς μου δεν ήρθαν σήμερα, θα έρθουν - λέει - άλλη μέρα γιατί πονάει η μέση του πατέρα μου.... μπορεί να είναι και αλήθεια το γμτ είναι οτι δεν ξέρω αν είναι ή όχι.

Ρε γμτ δεν μπορω να καταλαβω τι θελοθυν οι μεγαλοι μου λες????

μπαααααααααα δεν νομιζω να σου ειπανε ψεμματα!!

γιατι να πουν κατι τετοιο!!!γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρ πεθερες δεν τρωγονται με τιποτα!!!!:mad::mad:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ποιο βρε σεις????να καταλαβει λιγακι και η μικρη ξανθια????

:lol: :lol: έχεις τα δίκια σου κι εσύ τώρα.

Δεν θα σου ψεμματα αλλα κατι μου ελεγε οτι θα σε πετυχω!!για να λεμε και την αληθεια ουτε το πρωι σε ακουσα καλα!!κανω λαθος???:confused:

μπααααααααααααα καλυτερα να κερδισεις το ΤΖΟΚΕΡ!!

λεγε τωρα που ηρθα αλλα δεν θα κατσω πολυ πρεπει να συνεχισω να μην με πληρωνει αδικα!!:rolleyes::rolleyes:

μαρή παλούκια έχεις στον πισινό σου γμτ? 12 παρά είναι παράτα το σίδερο και κατσε ξεκουράσου λίγο.

U6Vip2.png

ποιο βρε σεις????να καταλαβει λιγακι και η μικρη ξανθια????

αααααααααααααα να σου πει η γλωσσου!!!:tongue:

οχι το τεταρτο ειναι σημερα...το πρωτο μας το βγαλαμε ανημερα τον δεκαπενταυγουστο....

:D:D:D 4 δοντακια???μπραβο σας εμεις ακομη τιποτα σημερα ητανε σχετικα ησυχος αλλα τα χειλακια του παλι τα εφαγε ολο μεσα τα εβαζε και τα εκανε πιπιλα ο κακομοιρης!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

εεεεεεεεεεε????κατι τετοιο οταν αλλαζουν δοντακι δεν το λενε???

τωρα μου φαινεται οτι το ακουσα απο την κουμπαρα μου!!!

τί να σου πώ δεν καλοθυμάμαι έχουν περάσει 20 χρόνια από τότε που ήμουν 5 χρονών και άλλαζα δόντια... :rolleyes: :rolleyes: :tongue:

U6Vip2.png

αααααααααααααα να σου πει η γλωσσου!!!:tongue:

:D:D:D 4 δοντακια???μπραβο σας εμεις ακομη τιποτα σημερα ητανε σχετικα ησυχος αλλα τα χειλακια του παλι τα εφαγε ολο μεσα τα εβαζε και τα εκανε πιπιλα ο κακομοιρης!!!

οταν βγει το πρωτο βγαινουν συνεχεια μετα!!!εμενα τωρα ειναι σαν κουνελακι...χιχιχι

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

φτου και βγαινω!!!!δεν τα διαβασα ολα τα προιγουμενα.θα ξημερωνα!!!! να σου ζησει γλυκουλα.τι νεα?κι αλλα δοντακια ακουω.

Γμτ μας προλαβε παλι!!!!:tongue::tongue:

δεν πιστευω να εχεις παλι εξω τα μεμε σου??

:lol: :lol: έχεις τα δίκια σου κι εσύ τώρα.

μαρή παλούκια έχεις στον πισινό σου γμτ? 12 παρά είναι παράτα το σίδερο και κατσε ξεκουράσου λίγο.

ααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχ μαρηηηηηηηηηηηη δεν εχουμε να βαλουμε βρακι στον απ αυτουλη μας!!!καλα η αληθεια ειναι οτι βαριεμαι!!καλα θα δω!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

τί να σου πώ δεν καλοθυμάμαι έχουν περάσει 20 χρόνια από τότε που ήμουν 5 χρονών και άλλαζα δόντια... :rolleyes: :rolleyes: :tongue:

ποοοοοοοοοοοοσααααααααααααααααααα????

ο πινοκιο ηταν ο αγαπημενος σου ηρωας ε????χιχιχιχι

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Ρε γμτ δεν μπορω να καταλαβω τι θελοθυν οι μεγαλοι μου λες????

μπαααααααααα δεν νομιζω να σου ειπανε ψεμματα!!

γιατι να πουν κατι τετοιο!!!γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρ πεθερες δεν τρωγονται με τιποτα!!!!:mad::mad:

ελπίζω. τες πα θα μου περάσει πού θα πάει? θα χωνέψω και τα αχώνευτα μιας και σύμφωνα με την μητέρα μου την επιλογή μου την έκανα (άρα καλά να πάθω?) και τελειώνει η υπόθεση. υπομονή μέχρι να πάω για δουλειά.

φτου και βγαινω!!!!δεν τα διαβασα ολα τα προιγουμενα.θα ξημερωνα!!!! να σου ζησει γλυκουλα.τι νεα?κι αλλα δοντακια ακουω.

καλώς την!

U6Vip2.png

οταν βγει το πρωτο βγαινουν συνεχεια μετα!!!εμενα τωρα ειναι σαν κουνελακι...χιχιχι

αχ πόσο μ αρέσουν τα μωράκια έτσι.... :D

ααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχ μαρηηηηηηηηηηηη δεν εχουμε να βαλουμε βρακι στον απ αυτουλη μας!!!καλα η αληθεια ειναι οτι βαριεμαι!!καλα θα δω!!

ε τι θα δεις.. κάτσε εδώ καλά είναι πού θα βρεις χειρότερα :tongue: :tongue:

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...