Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

μου κανες την καρδιά περιβόλι τώρα..

οι άλλες άργησαν σήμερα.

πού είναι και η Αθηνά ρε γμτ, θέλω κάπου να ξεσπάσω.....

θα τσιρίξω σήμερα, αλήθεια σου λέω δεν είμαι καλά.

είχε κι αυτό το μικρό μια γκρίνια, μα τί γκρίνια με εξόντωσε σήμερα..

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πες μου εμενα!!!!τι εγινε????

και εμενα ο δικος μου ηταν γκρινιαρης σημερα αλλα εβγαλε δοντακι γι αυτο...

όταν λέω να ξεσπάσω στην Αθηνά εννοώ να βγάλω το άχτι μου πάνω της, να της την λέω συνέχεια... μην της το πεις ομως εντάτσει? :tongue: :tongue:

και της δικιάς μου μάλλον δόντια την βασάνιζαν.

όσο για το τί έγινε....ιστορία μεγάλη που έχει αρχίσει από την περασμένη Παρασκευή. Πρέπει να χωρίσω επεισόδια για να την πώ. :lol: :lol:

U6Vip2.png

μου κανες την καρδιά περιβόλι τώρα..

οι άλλες άργησαν σήμερα.

πού είναι και η Αθηνά ρε γμτ, θέλω κάπου να ξεσπάσω.....

θα τσιρίξω σήμερα, αλήθεια σου λέω δεν είμαι καλά.

είχε κι αυτό το μικρό μια γκρίνια, μα τί γκρίνια με εξόντωσε σήμερα..

Τι εγινεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε???τι εχει το κοριτσι μου????να ερθω να κανω φασαρια???:mad::mad:

μαρηηηηηηηηηηη σιδερωνω εδω και μια ωρα και εχω κι αλλα τωρα εκατσα λιγακι και σας ειδα!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

Τι εγινεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε???τι εχει το κοριτσι μου????να ερθω να κανω φασαρια???:mad::mad:

μαρηηηηηηηηηηη σιδερωνω εδω και μια ωρα και εχω κι αλλα τωρα εκατσα λιγακι και σας ειδα!!!

καλά μαρή ... δεν έβαζα σαπούνι στο στόμα μου???? πού μας πήρες χαμπάρι???

αγάπη μου με προαιστάνθηκες???? μη μου πεις θα συγκινηθώ και το έχω έξω έξω το κλάμα...

U6Vip2.png

εντατσι!!!κραταω μυστικο!!!

στο περιπου βρε πες μου να δω μηπως μπορω να βοηθησω....

δεν εχετε βγαλει δοντακι ακομα εσεις?και εμεις το πρωτο το βγαλαμε 8 μηνων

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

όταν λέω να ξεσπάσω στην Αθηνά εννοώ να βγάλω το άχτι μου πάνω της, να της την λέω συνέχεια... μην της το πεις ομως εντάτσει? :tongue: :tongue:

και της δικιάς μου μάλλον δόντια την βασάνιζαν.

όσο για το τί έγινε....ιστορία μεγάλη που έχει αρχίσει από την περασμένη Παρασκευή. Πρέπει να χωρίσω επεισόδια για να την πώ. :lol: :lol:

:shock::shock::shock::shock: εεεεεεεεεεεε κοπελια με σοκαρεις λεμε εσυ μου την λες???

απο ποτε και δεν το θυμαμαι??:tongue:

ωωωωωωωωωωωωωωωχχχχχχχχχχχχχ ειχε και συνεχεια???καταλαβα καλα???:mad::mad:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Καλησπερα γλυκουλα να σου ζησει ο μικρος να τον χαιρεσαι!!!

Μεγα λαθος αντρας μονος για ψωνια και για τετοιο γεγονος ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕ!!

σ ευχαριστωωωωωωωω...και εσυ να το χαιρεσαι...

δεν πηγε μονος του με την γυναικα του πηγε η οποια εχει πολυ καλο γουστο αλλα την πατησα απ οτι βλεπετε!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

εντατσι!!!κραταω μυστικο!!!

στο περιπου βρε πες μου να δω μηπως μπορω να βοηθησω....

δεν εχετε βγαλει δοντακι ακομα εσεις?και εμεις το πρωτο το βγαλαμε 8 μηνων

το πρώτο σας βγάλατε???? τί λενε τώρα γι αυτό θα έρθει νεράιδα το βράδυ και κλπ κλπ? δεν θυμάμαι!

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

το πρώτο σας βγάλατε???? τί λενε τώρα γι αυτό θα έρθει νεράιδα το βράδυ και κλπ κλπ? δεν θυμάμαι!

οχι το τεταρτο ειναι σημερα...το πρωτο μας το βγαλαμε ανημερα τον δεκαπενταυγουστο....

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

καλά μαρή ... δεν έβαζα σαπούνι στο στόμα μου???? πού μας πήρες χαμπάρι???

αγάπη μου με προαιστάνθηκες???? μη μου πεις θα συγκινηθώ και το έχω έξω έξω το κλάμα...

Δεν θα σου ψεμματα αλλα κατι μου ελεγε οτι θα σε πετυχω!!για να λεμε και την αληθεια ουτε το πρωι σε ακουσα καλα!!κανω λαθος???:confused:

μπααααααααααααα καλυτερα να κερδισεις το ΤΖΟΚΕΡ!!

λεγε τωρα που ηρθα αλλα δεν θα κατσω πολυ πρεπει να συνεχισω να μην με πληρωνει αδικα!!:rolleyes::rolleyes:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

:shock::shock::shock::shock: εεεεεεεεεεεε κοπελια με σοκαρεις λεμε εσυ μου την λες???

απο ποτε και δεν το θυμαμαι??:tongue:

ωωωωωωωωωωωωωωωχχχχχχχχχχχχχ ειχε και συνεχεια???καταλαβα καλα???:mad::mad:

καλά κατάλαβες. δεν έληξε και ποτέ. έχω μια εβδομάδα να χαμογελάσω. από την μία προσπαθώ να χωνέψω τα αχώνευτα τούτης εδώ και από την άλλη να σου πώ μόνο οτι οι γονείς μου δεν ήρθαν σήμερα, θα έρθουν - λέει - άλλη μέρα γιατί πονάει η μέση του πατέρα μου.... μπορεί να είναι και αλήθεια το γμτ είναι οτι δεν ξέρω αν είναι ή όχι.

U6Vip2.png

σ ευχαριστωωωωωωωω...και εσυ να το χαιρεσαι...

δεν πηγε μονος του με την γυναικα του πηγε η οποια εχει πολυ καλο γουστο αλλα την πατησα απ οτι βλεπετε!

Ευχαριστω καλη μου!!!

κριμαααααααααααααααα πολυ κριμααααα!!!

εεεεεεεεεεε????κατι τετοιο οταν αλλαζουν δοντακι δεν το λενε???

τωρα μου φαινεται οτι το ακουσα απο την κουμπαρα μου!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...