Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

οσο για την βαπτιση θα σου πω οτι θελεις!!!ναι ηρθε ο πατερας εκατσε περιπου κανα δυωρο και μετα εφυγαν ολοι μαζι....

ολα πηγαν υπεροχα βεβαια ο παπας μου βουτηξε το παιδι με το κεφαλι μεσα και επαθα σοκ οταν το ειδα και τσιριξα αλλα ευτυχως συγκρατηθηκα!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

τα μονα στραβα ηταν τα βαπτιστικα τα οποια δεν μου αρεσουν με τιποτα!!!!(δες τα και εσυ και πες μου στις φωτο) και με τον φωτογραφο που εκανα την βλακεια και εβαλα τον θειο μου και δεν μου εκανε σωστη δουλεια και εχω λιγες και χαλια φωτο και βιντεο...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

τουλάχιστον ήρθε.

ο παππάς είναι για τα μπάζα. ο δικος μου είναι μες την φούρκα για την φάρα τους και αν γίνει κατι τέτοιο δεν ξέρω πώς θα αντιδράσει.

Να σε ρωτήσω γονατίζεις και φιλάς το χέρι του νονού για να σου δώσει το παιδί ή ραδιοαρβύλα είναι για να με πικάρουν?

U6Vip2.png

άντε αλήθεια? πολύ χαίρομαι που δεν τα παράτησες. πώς τα πήγες? τί σπουδάζεις?

καλή αρχή με τις ερωτήσεις μου ε???? απ τα μούτρα σ έχω πάρει

λογιστικη σπουδαζω και πηγα πολυ καλα ελπιζω οτι θα τα περασω να τελειωνω!!!!2 χρωσταω για να παρω πτυχιο...

δεν με πηρες απο τα μουτρα μην ανησυχεις!!!ρωτησε οτι θελεις

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

τα μονα στραβα ηταν τα βαπτιστικα τα οποια δεν μου αρεσουν με τιποτα!!!!(δες τα και εσυ και πες μου στις φωτο) και με τον φωτογραφο που εκανα την βλακεια και εβαλα τον θειο μου και δεν μου εκανε σωστη δουλεια και εχω λιγες και χαλια φωτο και βιντεο...

τα εχω δει.. δεν θέλω να σου πώ ψέμματα, ούτε εμένα μου άρεσαν. δεν τα είχες δει τα πήρε ο νονός του μόνος του? ο γιος σου πάντως είναι για δάγκωμα. ευτυχώς που είναι όμορφος αυτός και δεν χρειάζεται κανείς να παρατηρήσει τα ρούχα ;)

U6Vip2.png

τουλάχιστον ήρθε.

ο παππάς είναι για τα μπάζα. ο δικος μου είναι μες την φούρκα για την φάρα τους και αν γίνει κατι τέτοιο δεν ξέρω πώς θα αντιδράσει.

Να σε ρωτήσω γονατίζεις και φιλάς το χέρι του νονού για να σου δώσει το παιδί ή ραδιοαρβύλα είναι για να με πικάρουν?

αληθεια ειναι!!!!στο λεει και ο παπας κανε 3 μεγαλοπρεπεις σταυρους και γονατισε φιλησε το χερι του νονου και παιρνεις το παιδι...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

τα εχω δει.. δεν θέλω να σου πώ ψέμματα, ούτε εμένα μου άρεσαν. δεν τα είχες δει τα πήρε ο νονός του μόνος του? ο γιος σου πάντως είναι για δάγκωμα. ευτυχώς που είναι όμορφος αυτός και δεν χρειάζεται κανείς να παρατηρήσει τα ρούχα ;)

ναι τον αφησα μονο να παει να ψωνισει και οριστε το αποτελεσμα!!!χαλια μαυρα!!!

σ ευχαριστω πολυ

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

λογιστικη σπουδαζω και πηγα πολυ καλα ελπιζω οτι θα τα περασω να τελειωνω!!!!2 χρωσταω για να παρω πτυχιο...

δεν με πηρες απο τα μουτρα μην ανησυχεις!!!ρωτησε οτι θελεις

μπραβο σου!!!! μετά λογικά θα κάνεις σε κάποιο γραφείο την πρακτική σου και βλέπεις ε?

U6Vip2.png

μπραβο σου!!!! μετά λογικά θα κάνεις σε κάποιο γραφείο την πρακτική σου και βλέπεις ε?

εχω κανει πρακτικη και πτυχιακη....ετοιμη σε ολα ειμαι...το πτυχιο λειπει που θα παει ομως θα το παρω και αυτο!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

αληθεια ειναι!!!!στο λεει και ο παπας κανε 3 μεγαλοπρεπεις σταυρους και γονατισε φιλησε το χερι του νονου και παιρνεις το παιδι...

τώρα θα σου λεγα τί 3 θέλω να πάρει ο παππάς αλλά έχει χάρη..... :mad:

τί θα κάνω που δεν θέλω να το κάνω αυτό?

U6Vip2.png

ναι τον αφησα μονο να παει να ψωνισει και οριστε το αποτελεσμα!!!χαλια μαυρα!!!

σ ευχαριστω πολυ

εμ βρε κορίτσι μου αφήνουν άντρα να πάει για ψώνια???? δεν ήξερες δεν ρώταγες????

εχω κανει πρακτικη και πτυχιακη....ετοιμη σε ολα ειμαι...το πτυχιο λειπει που θα παει ομως θα το παρω και αυτο!!!

με το καλό, κοντεύεις

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...