Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

όχι κάνω δίαιτα. :mrgreen:

Μάλλον θα σας καληνυχτίσω.

Μου εύχεστε αύριο.

μάκια μπόλικα

Χρόνια πολλά Ελπιδάκι!!!

Να είσαι πάντα χαρούμενη και γερή!!!

Πέρσι τέτοια μέρα μια χαζή πωλήτρια σε κατάστημα παιδικών με ρώτησε αδιάκριτα για το μωράκι που κατάλαβε ότι είχα χάσει. Είχα στεναχωρηθεί τόσο πολύ που έκλαιγα όλη μέρα. Την επόμενη μέρα πήγα στη δουλειά και συνέχισα το κλάμα... Ο διευθυντής μου με λυπήθηκε και με έστειλε σπίτι. Τότε μου ήρθε η φλασιά ότι είχα ήδη καθυστέρηση μια βδομάδα. Έκανα τεστ και έμαθα ότι ήμουν έγκυος... Και συνεχίστηκε το κλάμα για τους επόμενους 7,5 μήνες...

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

όχι κάνω δίαιτα. :mrgreen:

Μάλλον θα σας καληνυχτίσω.

Μου εύχεστε αύριο.

μάκια μπόλικα

ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!

Καληνυχτα φιλακια!!!

Ερώτηση : μετά από καισαρική σε πόσο διάστημα είναι ασφαλές να συλλάβουμε;

εμενα μου ειπε μετα τους 3 μηνες δεν υπαρχει προβλημα!!

συκο κερασι και φυστικη.κι ενα βαζο υποβρηχιο μαστιχα και καραμελοτσιχλες μαστιχας.ρεσιταλ σιροπιου εχω δοσει σημερα.

μονο οι καραμελοτσιχλες μου αρεσουν!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Χρόνια πολλά Ελπιδάκι!!!

Πέρσι τέτοια μέρα μια χαζή πωλήτρια σε κατάστημα παιδικών με ρώτησε αδιάκριτα για το μωράκι που κατάλαβε ότι είχα χάσει. Είχα στεναχωρηθεί τόσο πολύ που έκλαιγα όλη μέρα. Την επόμενη μέρα πήγα στη δουλειά και συνέχισα το κλάμα... Ο διευθυντής μου με λυπήθηκε και με έστειλε σπίτι. Τότε μου ήρθε η φλασιά ότι είχα ήδη καθυστέρηση μια βδομάδα. Έκανα τεστ και έμαθα ότι ήμουν έγκυος... Και συνεχίστηκε το κλάμα για τους επόμενους 7,5 μήνες...

Τελικα δεν τα ξεχναμε ετσι απλα και ας μας λενε οτι θελουν!!!

τωρα ομως κλαιμε απο χαρα ετσι δεν ειναι??;)

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Χρόνια πολλά Ελπιδάκι!!!

Αλήθεια λες? Πωπω...

βασικά εγώ έχω επέτειο σήμερα και παντρεύτηκα τέτοια μέρα που είναι Σοφίας, Πίστης, Αγάπης και Ελπίδος για να προστατεύουν τον γάμο μου. Επίσης η κόρη μου του χρόνου θα γιορτάζει τέτοια μέρα.

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!

Καληνυχτα φιλακια!!!

εμενα μου ειπε μετα τους 3 μηνες δεν υπαρχει προβλημα!!

μονο οι καραμελοτσιχλες μου αρεσουν!

ενταξη θα σε κερασω απο αυτες.κοριτακια σας αφηνω κι εγω.φιλακια πολλα.

Αλήθεια λες? Πωπω...

βασικά εγώ έχω επέτειο σήμερα και παντρεύτηκα τέτοια μέρα που είναι Σοφίας, Πίστης, Αγάπης και Ελπίδος για να προστατεύουν τον γάμο μου. Επίσης η κόρη μου του χρόνου θα γιορτάζει τέτοια μέρα.

Να Ζησετε αγαπουλα μου να εισατε παντα ευτυχισμενοι και ερωτευμενοι να χαιροσαστε την κορουλα σας!!!

και του χρονου 2πλη γιορτη στο σπιτι σας!!φιλακια πολλα!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

Να Ζησετε αγαπουλα μου να εισατε παντα ευτυχισμενοι και ερωτευμενοι να χαιροσαστε την κορουλα σας!!!

και του χρονου 2πλη γιορτη στο σπιτι σας!!φιλακια πολλα!!!

Φχαριστούμε... :oops:

Ολαααααααααααααααααααααααα!!!:tongue::tongue::tongue:

τιποτα καλη μου μονο ενα παγωτο εαν μπορεις!!!!:tongue:

για άνοιξε στόμα να στοχεύσω...

Λοιπόν φεύγω, σοβαρά αυτή τη φορά

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...