Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Βρε κορίτσια που τους βρήκατε όλους σεφ???? Εμένα αποτυγχάνει και να φτιάξει γάλα για το παιδί. Είμαι όλη μέρα στην κουζίνα πραγματικά.. και για αυτόν και για το μωρό. Όταν ξεκινήσω δουλειά θα κλάψουν μανούλες😂

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

αχ βρε Γιουλουνγκακι οταν χαλαρωνεις ερχεται!

αυτο πια ειναι κανονας, οι περισσοτερες τιποτα δεν εχουμε, ψυχολογικα ειναι ολα!

τωρα ειστε νιοπαντροι, τι το καλυτερο!

Yulungakiiiiii να ζήσετε κοπέλα μου!!!!!!!!!!!:D:D

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Το 2ο σπερμοδιάγραμμα είναι καλύτερο!!!Κινητικότητα πάνω από 50%:D:D

μπραβο ρε συ!

μονο καλο? δολοφονικο!

ολα τα σφαζει ολα τα μαχαιρωνει!

πολυ καλο!!!!!!!!!!!!!!

ελα αυτος ειναι ο μηνας σου

παει και τελειωσε!

as1cHjroSf-0010MDAwOGQ0fDAwMDg5OTZkfE8gcHJpZ2lwYXMgbW91IGVpbmFp.gif

πεταλουδίτσες πρέπει να σας αφήσωωωωωωω,

Γιουλ χάρηκα πολύ που ήρθες,

Ναντ μου ειστε και οι δυο αψογοι, εχουμε και αποδεικτικα στοιχεια οποιος θελει να δει :lol: οποτε τερμα το αγχος!

σας φιλωωωωωωωωωω

Αθηνουλα μου φιλακια

Νικελακι καλο μεσημερι

as1cHjroSf-0010MDAwOGQ0fDAwMDg5OTZkfE8gcHJpZ2lwYXMgbW91IGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

εγω ειμαι..μπαινοβγαινω..γιατι φτιαχνω μελομακάρονα....!!!!!!!!!

Τι κανεις κοριτσακι ?:D

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Φυγατε ολες;

Κατιααααααααααα;

σορρυ αλλα μελωνα τα μελομακαρονα....!!χαχα

μοθ βγηκαν τελεια αυτη την φορα, αλλα λιγο μεγαλα...καλε πως φουσκωνουν ετσι τα ατοιμα; χαχα

Να σου πω εσύ μικρή!

ΠΜ παίρνεις καλέ??

Ετοιμη να πάω για νάνι ήμουν κ σε μπάνισα κ είπα να ρθω να πω ένα γεια, και να μου χαϊδέψεις το μπέμπαρο!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

Γλυκααααααααααα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τι κανετε;;;;;;;;;;;:D

Ναι καλε ..παιρνω πμ...γιατι εστειλες κ δεν το ειδα;:confused:

καλημερα και απο μενα και απο τη κρυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυα Δραμα.τι μου κανετε;

εγω ειμαι και κρυωμενη (ακομα) και χαλια.εκανα χτες αυτη την καμπυλη ζαχαρου την οποια δεν ειχα κανει στην κορη μου διοτι δεν υπηρχε αυτη η εξεταση ή δεν ηαν υποχρεωτικη στην εγκυμοσυνη και το βραδυ με επιασε το στομαχι μου απο αυτο το αηδιαστικο πραγμα που σου δινουν να πεις.αφου ο αντρας μου νομιζε οτι θα γεννησω.φοβερο πραγμα.ευτυχως πανω στον πονο μου με εκοψε και ηπια ενα φλαμουρι και ηρεμισα.ειχε καμια εγκυουλα ιδιες ενοχλησεις ρε κοριτσια;δεν ανησυχισα αλλα μηπως πρεπει;;;

ειναι καμια εδω;;;

0GwEp3.png

7cKBp3.png

uOO2p3.png

καλημερα και απο μενα και απο τη κρυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυα Δραμα.τι μου κανετε;

εγω ειμαι και κρυωμενη (ακομα) και χαλια.εκανα χτες αυτη την καμπυλη ζαχαρου την οποια δεν ειχα κανει στην κορη μου διοτι δεν υπηρχε αυτη η εξεταση ή δεν ηαν υποχρεωτικη στην εγκυμοσυνη και το βραδυ με επιασε το στομαχι μου απο αυτο το αηδιαστικο πραγμα που σου δινουν να πεις.αφου ο αντρας μου νομιζε οτι θα γεννησω.φοβερο πραγμα.ευτυχως πανω στον πονο μου με εκοψε και ηπια ενα φλαμουρι και ηρεμισα.ειχε καμια εγκυουλα ιδιες ενοχλησεις ρε κοριτσια;δεν ανησυχισα αλλα μηπως πρεπει;;;

ειναι καμια εδω;;;

Καλημερα κοριτσακι μου!!!!Και στην Αθηνα εχει κρυοοοοοοοοοοοοοοοοοο βεβαια οχι σαν το δικο σας!!Περαστικουλια να προσεχεις!!!

Λοιπον εγω δεν την εκανα γιατι κανω ινσουλινη και δεν γινεται αλλα την εχω 2 φορες και μαλιστα την μεγαλη και δεν επαθε τιποτα στομαχι μου!!!

Αλλα απο τις κουμπαρες μου που κανανε ειχανε ακριβως τα ιδια με εσενα!

Μου ειπανε οτι ειναι φυσιολογικο να συμβει!!!!

Οποτε μην αγχωνεσαι!!

Η μικρη σου τι κανει???ο μικρουλης??:D:D

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Καλημερα φιλεναδιτσες....

Εδω εχει και κρυο αλλα χιονι... ευτυχως ειναι λιγο και ειναι οι δρομοι ανοιχτοι....

Ο μπεμπης μας δεν το παιρνει αποφαση να βγει οποτε Τρίτη βράδυ θα μπω στο μαιευτηριο για προκληση....

a84026bdda.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...