Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Τι να σας θυμισω??? Λοιπον επειδη τα ξεχασατε και τα χετε ωραιοποιησει ...σεχ κατα παραγγελια, ωχ η θερμοκρασια ανεβηκε, πεφτει το αυγουλακι, καβαλα το αλογακι!!! Αμ το να ουρεις 5-6 τεστ μεχρι να παρεις την αποφαση οτι τελικα ουτε αυτος ειναι ο μηνας...Μεγαλεια . Ξεχνιουνται κοπελαρες μου αυτα????

Κοουρασμενη απο το σεχ ειμαι...εβαλα πλαφον στον βενουσακο , οχι πανω απο 5 φορες του μηνα...Αν θελει παραπανω μπορει να το κανει με αυτοαπασχοληση ή στην μεγαλη αναγκη ας μου ριξει κερατο...ΟΧΙ αλλο σεχχχχχχχχχχχχχχχχ.....οχι αλλοοοοοοοο. Αγκυλωση θα παθω! :P

κανε τωρα που μπορεις ,μολις γκαστρωθεις θα ειναι περασμενα μεγαλεια

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

οχι Χαπακι μου μια χαρα ειναι ο μικρουλης σου ποσο πηρατε αυτο το μηνα??1 κιλακι???θα δεις ποσο γρηγορα θα φτασετε και δεν θα το πιστευεις!!

31/7 εξοδος απο κλινικη 2200

8/9 3700 τι λες???????

76IGp3.png

Τι να σας θυμισω??? Λοιπον επειδη τα ξεχασατε και τα χετε ωραιοποιησει ...σεχ κατα παραγγελια, ωχ η θερμοκρασια ανεβηκε, πεφτει το αυγουλακι, καβαλα το αλογακι!!! Αμ το να ουρεις 5-6 τεστ μεχρι να παρεις την αποφαση οτι τελικα ουτε αυτος ειναι ο μηνας...Μεγαλεια . Ξεχνιουνται κοπελαρες μου αυτα????

Κοουρασμενη απο το σεχ ειμαι...εβαλα πλαφον στον βενουσακο , οχι πανω απο 5 φορες του μηνα...Αν θελει παραπανω μπορει να το κανει με αυτοαπασχοληση ή στην μεγαλη αναγκη ας μου ριξει κερατο...ΟΧΙ αλλο σεχχχχχχχχχχχχχχχχ.....οχι αλλοοοοοοοο. Αγκυλωση θα παθω! :P

αυτο για σενα.εμεις που πετυχαμε το στοχο τωρα θα επρεπε να χαλαρωσουμε και να το απολαυσουμε:shock:τι ωραια που τα λεω.:)

Διαφημίσεις

ανοιξε καινουργιο τοπικ με θεμα τραβατε με κι ας κλαιω.!!!!!!!
τί να φορέσω μαρή με τις πατσοκοιλιές να φαίνονται??? πλάκα μου κάνεις κι εσύ τώρα??? ποιόν κοροιδεύω έτσι που έχω καταντήσει?

ποιά ηλικία μας???? εγώ είμαι μικρότερή σου!!! :tongue:

θα σου λεγα τωρα αλλααααααααααααααααα!!!

υπαρχουν και αυτα που καλυπτουν τα παχακια!:cool:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

γι

αυτο για σενα.εμεις που πετυχαμε το στοχο τωρα θα επρεπε να χαλαρωσουμε και να το απολαυσουμε:shock:τι ωραια που τα λεω.:)

καλα καλα...να σε δω απο το καλοκαιρακι που μου σαι ξαναμμενη και για δευτερο....κιχ μην σε ακουσω να βγαζεις μελενια μου...κιχ!!!!:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

εκτος απο κιουρια ειμαι και ξεφτυλαααα...βρε χαπακι μου, να σου ζησει ο μουργος.Να το δειτε το μαναρακι σας οπως επιθυμειτε και ακομη καλυτερα.

μπαινω σπανια και εχω χασει την μπαλα...

πρωτα απ'ολα ευχαριστω παρα πολυ κι ευχομαι κι εσυ συντομα με ενα φασολακι στην κοιλιτσα!!!

και 2ο μην αγχωνεσαι κοπελα μου,δεν τρεχει και τιποτα μου τα ειπες τωρα...

76IGp3.png

:shock::shock::shock: το ειχα ξεχασει!!!

θα ερθει που θα παει!!!

πρωτη φορα μου λενε οτι ειμαι διουρητικη:shock:τ ωρα αυτο να το παρω για κοπλημεντο η να παρεξηγηθω?:confused:

σαν κοπλιμαν σαν κοπλιμαν!!!:tongue:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

γι

καλα καλα...να σε δω απο το καλοκαιρακι που μου σαι ξαναμμενη και για δευτερο....κιχ μην σε ακουσω να βγαζεις μελενια μου...κιχ!!!!:tongue::tongue:

βεβαια θα κανω και δευτερο.και το καλο που του θελω να ερθει γρηγορα και να μεινει κι ολας γιατι ουτε να θυμαμαι δεν θελω τι περασα.απο αυτο το ρημαδι το λητω μια κλαιγοντας μια γελωντας εβγαινα σαν την τρελλη.:|

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...