Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

εμεις ξεκιναμε με προγραμματικες δηλωσεις απο το τηλ.θα σου κανω...θα μου κανεις....αλλα οταν φτασει η ωρα να σχολασει και να ερθει σπιτι κατι να παιξει με το παιδι κατι να φαει κατι να ξαπλωσει να δει τηλεωραση να κουτσομπολεψουμε τα νεα της ημερας...πεφτουμε τεζα απο την κουραση και το θεμα καταληγει παπανδρεου.....αλλο μου ταξες αλλο μου κανες!!!!!!!!:tongue:

:lol::lol: και ερωτώ τώρα εγώ.....

"τί σου κάνω μάνα μου" :lol::lol:

αααχχχ μπα σε καλό σου βραδιάτικα κοντεύω να κατουρηθώ επάνω μου

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ειμαι κιουριαααα...ειπα οτι θα ερθω και ηρθα...συνεπεστατη.ΚΟΙΥΡΙΑ.

Χαιρομαι που διαβαζω για τα μωρακια σας ολα αυτα τα χαριτωμενα καθως και για τον αγωνα σας. Εισαστε ολες καλα κοριτσακια μου γλυκα και μου δινετε μεγαλη χαρα!!!

Αλλα βρε κουριτσια, τελικα εγω που ειμαι ξεγκαστρωτη τι να πω ???? Πανες, θηλαστρα, επιθεματα, σουτιεν ,κρεμες, γαλατα κτλ.

Μαλλον δεν θελω να γκαστρωθω...Μηπως να αλλαξω τοπικ, γιατι με κανετε να επαναπροσδιορισω τα θελω μου!!! Να γκαστρωθω ή να μην γκαστρωθω...ιδου η απορια

ανοιξε καινουργιο τοπικ με θεμα τραβατε με κι ας κλαιω.!!!!!!!

Διαφημίσεις

Χαιρομαι που διαβαζω για τα μωρακια σας ολα αυτα τα χαριτωμενα καθως και για τον αγωνα σας. Εισαστε ολες καλα κοριτσακια μου γλυκα και μου δινετε μεγαλη χαρα!!!

Αλλα βρε κουριτσια, τελικα εγω που ειμαι ξεγκαστρωτη τι να πω ???? Πανες, θηλαστρα, επιθεματα, σουτιεν ,κρεμες, γαλατα κτλ.

Μαλλον δεν θελω να γκαστρωθω...Μηπως να αλλαξω τοπικ, γιατι με κανετε να επαναπροσδιορισω τα θελω μου!!! Να γκαστρωθω ή να μην γκαστρωθω...ιδου η απορια

βενουσακι μου τι κανεις???

76IGp3.png

Καλως το κοριτσακι μας!!!σωστη ΚΙΟΥΡΙΑ δεν μπορω να πω!!!

οχι καλε γιατι να αλλαξεις τοπικ που θα βρεις τοσες τρελλες μαζεμενες!!!:mrgreen:

σημασια εχει η προθεση...εεεε???????

πανταααααααααααααααααααααααα

μπαααα η ψυχή θέλει.. το κορμί δεν ακολουθεί...:(

ααααααχχχχχχχχχχχχ αυτο το κορμι τα ποδια που το πας!!ολη μερα κρεμασμενα πως να τραβηξουν ανηφορα!!!:cool:

εμεις ξεκιναμε με προγραμματικες δηλωσεις απο το τηλ.θα σου κανω...θα μου κανεις....αλλα οταν φτασει η ωρα να σχολασει και να ερθει σπιτι κατι να παιξει με το παιδι κατι να φαει κατι να ξαπλωσει να δει τηλεωραση να κουτσομπολεψουμε τα νεα της ημερας...πεφτουμε τεζα απο την κουραση και το θεμα καταληγει παπανδρεου.....αλλο μου ταξες αλλο μου κανες!!!!!!!!:tongue:

:D:D:D:D:D:D:Dολο λογια δηλαδη!!

ελα ντε.. για άντε πες του το.

καλά δεν ρωτάω άλλο...

...................................

.................................

για πες!!!! :tongue:

:?αμα φοραγες κατι αναλογο νομιζωωωωωωωωωωωωω οτι δεν θα ηθελε να δει ξανα ειδησεις!!!

δεν σου λεωωωωωωωωωωω μαρηηηηηηηηηηηηηηηηηη

ειναι στην ηλικια μας!!!:cool:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

μα φυσικά χαπάκι μου ;)

:D :D :D έχεις δίκιο βρε κορίτσι...

ξέρεις μπορείς να μας υπενθυμίσεις λίγο αυτό που σταματήσαμε να κάνουμε εμείς (ξέρεις εσύ τώρα)

και φυσικά η απάντηση είναι να γκαστρωθείς να γκαστρωθείς!!!!!

Τι να σας θυμισω??? Λοιπον επειδη τα ξεχασατε και τα χετε ωραιοποιησει ...σεχ κατα παραγγελια, ωχ η θερμοκρασια ανεβηκε, πεφτει το αυγουλακι, καβαλα το αλογακι!!! Αμ το να ουρεις 5-6 τεστ μεχρι να παρεις την αποφαση οτι τελικα ουτε αυτος ειναι ο μηνας...Μεγαλεια . Ξεχνιουνται κοπελαρες μου αυτα????

Κοουρασμενη απο το σεχ ειμαι...εβαλα πλαφον στον βενουσακο , οχι πανω απο 5 φορες του μηνα...Αν θελει παραπανω μπορει να το κανει με αυτοαπασχοληση ή στην μεγαλη αναγκη ας μου ριξει κερατο...ΟΧΙ αλλο σεχχχχχχχχχχχχχχχχ.....οχι αλλοοοοοοοο. Αγκυλωση θα παθω! :P

εμενα 8/9 3700 ...αχ βλεπω ποσο ειναι τα μικρουλια σας και λεω θα γινει και το δικο μου ετσι ή θα ειναι σαν το τσιλιβιθρα???

οχι Χαπακι μου μια χαρα ειναι ο μικρουλης σου ποσο πηρατε αυτο το μηνα??1 κιλακι???θα δεις ποσο γρηγορα θα φτασετε και δεν θα το πιστευεις!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

:?αμα φοραγες κατι αναλογο νομιζωωωωωωωωωωωωω οτι δεν θα ηθελε να δει ξανα ειδησεις!!!

δεν σου λεωωωωωωωωωωω μαρηηηηηηηηηηηηηηηηηη

ειναι στην ηλικια μας!!!:cool:

τί να φορέσω μαρή με τις πατσοκοιλιές να φαίνονται??? πλάκα μου κάνεις κι εσύ τώρα??? ποιόν κοροιδεύω έτσι που έχω καταντήσει?

ποιά ηλικία μας???? εγώ είμαι μικρότερή σου!!! :tongue:

U6Vip2.png

βενουσακι μου τι κανεις???

εκτος απο κιουρια ειμαι και ξεφτυλαααα...βρε χαπακι μου, να σου ζησει ο μουργος.Να το δειτε το μαναρακι σας οπως επιθυμειτε και ακομη καλυτερα.

μπαινω σπανια και εχω χασει την μπαλα...

παιδιά δεν την αντέχω άλλο μαζέφτε την... πάω να κατουρήσω
πρωτη φορα μου λενε οτι ειμαι διουρητικη:shock:τ ωρα αυτο να το παρω για κοπλημεντο η να παρεξηγηθω?:confused:

Τι να σας θυμισω??? Λοιπον επειδη τα ξεχασατε και τα χετε ωραιοποιησει ...σεχ κατα παραγγελια, ωχ η θερμοκρασια ανεβηκε, πεφτει το αυγουλακι, καβαλα το αλογακι!!! Αμ το να ουρεις 5-6 τεστ μεχρι να παρεις την αποφαση οτι τελικα ουτε αυτος ειναι ο μηνας...Μεγαλεια . Ξεχνιουνται κοπελαρες μου αυτα????

Κοουρασμενη απο το σεχ ειμαι...εβαλα πλαφον στον βενουσακο , οχι πανω απο 5 φορες του μηνα...Αν θελει παραπανω μπορει να το κανει με αυτοαπασχοληση ή στην μεγαλη αναγκη ας μου ριξει κερατο...ΟΧΙ αλλο σεχχχχχχχχχχχχχχχχ.....οχι αλλοοοοοοοο. Αγκυλωση θα παθω! :P

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

με έχεις αφήσει άφωνη..

η αλήθεια είναι οτι .. οντως τα είχα ξεχάσει αυτά!!!

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...