Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

φτου σου και παλι φτουσου!!!!!!!δεν εχω να πω τιποτε αλλο.αμαν πια εδω μεσα...........οχι τιποτε αλλο αλλα μου θυμιζεις τι δεν κανω με τον ανδρα μου απο τοτε που γεννησα!!!!!!!!!!!!!1:D

και εγω ετσι ημουνα αστα και θυμωνα οποτε μου το ζητουσε!!!

μα δεν είπα τίποτα!!! :mrgreen:

η δικιά μου 6/9, 5 1/2 μηνών ήταν 6.700 με ύψος 68,5

λογικά μέχρι και τον 5ο θα σου πάρει μέχρι και κιλό μετά επιβραδύνουν οι ρυθμοί.

εσυ ποτε δεν λες τιποτα ολα εμεις τα λεμε!!!:tongue::tongue:

κατι μου θυμιζει αυτο το σκηνικο με το σουτιεν θηλασμου,ποσο πολυ σεξυ ειναι!!!!

απο τοτε μονο το ονειρευομαι το σπορ

εσυ για την ωρα θα το ονειρευεσαι οπως επισης και το μαξιλαρι σου!!!!

μετα θα........................ξερεις εσυ!!!;);)

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

:shock::shock::shock::shock::shock::shock: καλε αυτη ειναι κοριτσαρος!!!!

εσεις μας φτασατε καλε εμεις 6750 31/8 ζυγιστηκαμε και υψος 69,5!!!

στην οικογενεια του ανδρα μου ο κοντητερος ειναι 1.80!!!!εμεις παλι στη δικη μου οικογενεια μεσαια πραγματα.η μικρη ειναι καρμπον ο ανδρας μου.το θεμα ειναι οτι ειναι κοριτσακι και δεν θα ειναι ωραιο να ειναι νταγλαρου.1.75 το πολυ.μετα ειναι χαλια.ασε η πατουσα.δεν μου αρεσει καθολου.

αααχ παιδιά θα την βρίσω αυτήν βραδιάτικα.. για 5 μέρες το κάνεις θέμα??? καλέ εμείς κλείσαμε μήνα!!! αυτό του έλεγα σήμερα! πάει το χάσαμε, φίλοι γίναμε

αδελφοποιηθηκατε κι εσεις ε???

κι εμεις,και να πω την αληθεια δεν το περιμενα...νομιζα πως μολις μας δωσει το οκ ο ντοκ θα ...αλλα καμια ορεξη.....

76IGp3.png

απο την ωρα που εχεις γεννησει και παρακολουθω τη γραφεις ειναι λες και περιγραφεις αυτα που περασα εγω 1 μιση μηνα πριν.εμανα πλεον το στηθος το τρωει μιζερα.παιζει ,γελαει της φευγει το γλυφει.τη βαζω μονο για να χαιδευτουμε και μετα την ταιζω με το μπιμπερο.

τυχαιο...δεν νομιζω...

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Τι εκπομπη εχει αυτος??

και εγω θελω να κανω και δεν με αφηνετε!!!

δεν μπορω να σου πω δεν μπορω μην επιμενεις!!!:cool:

ειδήσεις

είδες? άρα καταλαβαίνεις οτι δεν μπορώ να διακόψω αυτήν την στιγμή.

έλα ρε Αθηνούλα πες μου πες μου.. ποιός είναι? Πόσο χρονών είναι? τί δουλειά κάνει? την αγαπάει??? :lol:

μα πρεπι να τις δει σε ολα τα καναλια????:rolleyes:

αντε θα σου πω ειναι γυναικα και πολυ καλη!!!

αυτα για την ωρα δεν μπορω να σου πω αλλο θα εκτεθω!!:cool:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

κι εμεις,και να πω την αληθεια δεν το περιμενα...νομιζα πως μολις μας δωσει το οκ ο ντοκ θα ...αλλα καμια ορεξη.....

μπαααα η ψυχή θέλει.. το κορμί δεν ακολουθεί...:(

U6Vip2.png

φέρτα κι εσύ βρε Ευτυχία.. αν είναι να χαμογελάσει το χειλάκι σου και να καταφέρεις να κλείσεις λίγο τα ματάκια σου, φέρτα

(ξέρεις το λέω επειδή μιλάω εκ του ασφαλούς τόσο μακριά που είμαστε :tongue:)

σημασια εχει η προθεση...εεεε???????

76IGp3.png

Ειμαι κιουριαααα...ειπα οτι θα ερθω και ηρθα...συνεπεστατη.ΚΟΙΥΡΙΑ.

Χαιρομαι που διαβαζω για τα μωρακια σας ολα αυτα τα χαριτωμενα καθως και για τον αγωνα σας. Εισαστε ολες καλα κοριτσακια μου γλυκα και μου δινετε μεγαλη χαρα!!!

Αλλα βρε κουριτσια, τελικα εγω που ειμαι ξεγκαστρωτη τι να πω ???? Πανες, θηλαστρα, επιθεματα, σουτιεν ,κρεμες, γαλατα κτλ.

Μαλλον δεν θελω να γκαστρωθω...Μηπως να αλλαξω τοπικ, γιατι με κανετε να επαναπροσδιορισω τα θελω μου!!! Να γκαστρωθω ή να μην γκαστρωθω...ιδου η απορια

κατι μου θυμιζει αυτο το σκηνικο με το σουτιεν θηλασμου,ποσο πολυ σεξυ ειναι!!!!

απο τοτε μονο το ονειρευομαι το σπορ

εμεις ξεκιναμε με προγραμματικες δηλωσεις απο το τηλ.θα σου κανω...θα μου κανεις....αλλα οταν φτασει η ωρα να σχολασει και να ερθει σπιτι κατι να παιξει με το παιδι κατι να φαει κατι να ξαπλωσει να δει τηλεωραση να κουτσομπολεψουμε τα νεα της ημερας...πεφτουμε τεζα απο την κουραση και το θεμα καταληγει παπανδρεου.....αλλο μου ταξες αλλο μου κανες!!!!!!!!:tongue:

Διαφημίσεις

μα πρεπι να τις δει σε ολα τα καναλια????:rolleyes:

αντε θα σου πω ειναι γυναικα και πολυ καλη!!!

αυτα για την ωρα δεν μπορω να σου πω αλλο θα εκτεθω!!:cool:

ελα ντε.. για άντε πες του το.

καλά δεν ρωτάω άλλο...

...................................

.................................

για πες!!!! :tongue:

U6Vip2.png

γιατί μαρή τί είπα τί είπα, για πες.. τί? τι? :tongue:

Τ Ι Π Ο Τ ΑΑΑΑΑΑΑ!!!:tongue:

τυχαιο...δεν νομιζω...

Χαπακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι και εσυ????:shock::shock:

μα που να την βρεις βρε Χαπακι μου????θα στρωσει και αυτο θα δεις!!;)

στην οικογενεια του ανδρα μου ο κοντητερος ειναι 1.80!!!!εμεις παλι στη δικη μου οικογενεια μεσαια πραγματα.η μικρη ειναι καρμπον ο ανδρας μου.το θεμα ειναι οτι ειναι κοριτσακι και δεν θα ειναι ωραιο να ειναι νταγλαρου.1.75 το πολυ.μετα ειναι χαλια.ασε η πατουσα.δεν μου αρεσει καθολου.

Μια χαρα κοπελα θα γινει θα δεις!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

ασχετο αλλα τι βαρος εχουν τα μωρα σας?μετα τον τριτο ποσο πρεπει να περνουν?

εμενα 8/9 3700 ...αχ βλεπω ποσο ειναι τα μικρουλια σας και λεω θα γινει και το δικο μου ετσι ή θα ειναι σαν το τσιλιβιθρα???

76IGp3.png

σημασια εχει η προθεση...εεεε???????

μα φυσικά χαπάκι μου ;)

Ειμαι κιουριαααα...ειπα οτι θα ερθω και ηρθα...συνεπεστατη.ΚΟΙΥΡΙΑ.

Χαιρομαι που διαβαζω για τα μωρακια σας ολα αυτα τα χαριτωμενα καθως και για τον αγωνα σας. Εισαστε ολες καλα κοριτσακια μου γλυκα και μου δινετε μεγαλη χαρα!!!

Αλλα βρε κουριτσια, τελικα εγω που ειμαι ξεγκαστρωτη τι να πω ???? Πανες, θηλαστρα, επιθεματα, σουτιεν ,κρεμες, γαλατα κτλ.

Μαλλον δεν θελω να γκαστρωθω...Μηπως να αλλαξω τοπικ, γιατι με κανετε να επαναπροσδιορισω τα θελω μου!!! Να γκαστρωθω ή να μην γκαστρωθω...ιδου η απορια

:D :D :D έχεις δίκιο βρε κορίτσι...

ξέρεις μπορείς να μας υπενθυμίσεις λίγο αυτό που σταματήσαμε να κάνουμε εμείς (ξέρεις εσύ τώρα)

και φυσικά η απάντηση είναι να γκαστρωθείς να γκαστρωθείς!!!!!

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...