Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

ρε κοριτσια το δικο μου παιδακι ειναι αγγελουδι.σκετη γλυκα.με το χαχανο στο στομα.κλαιει μονο οταν ειναι λερωμενη η οταν πειναει.το μονο κουλο που εχει ειναι οτι θελει να ειναι καθηστη.οταν δεν ειμαστε αγκαλια της αρεσει να ειναι στο καρεκλακι φαγητου να χαζευει και να γελαει.

μπραβο το κοριτσακι παντα ετσι να ειναι!!!κανει να καθεται απο τωρα???ρωτησες τον παιδιατρο σου???

και εμενα δεν ητανε τοσο γκρινιαρης αλλα αρχισε να γινεται αυτο το δαστημα!!!

καλα δεν πρεπει να εχω και παραπονο γενικα δεν μου εχει κανει τιποτα μπροστα σε αλλα παιδακια!!!

λογικά ναι. αν είχες ,τόσο καιρό που δεν χρησιμοποιείς θήλαστρο δεν θα είχε πετρώσει να σε πονάει?

λογικα ναι!!! δεν ποναει καθολου τηντελευταια φορα που εβγαλα περισσοτερο πονεσα παρα το γαλα που βγηκε τιποτα να ητανε μισο κουταλακι του γλυκου!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σκεψου οτι τις 3-4 φορες που εχει γινει δεν εβγαλα το σουτιεν γιατι την πρωτη φορα που καναμε:oops::oops::oops:και τολμησα να το βγαλω εσταζε:shock:φαντασου σεξ με σουτιεν θηλασμου και να φαινεται και το επιθεμα απο μεσα!!!!!!!!!!χαρμα.απορω και που του ανεβαινει(η διαθεση)

ε ναι μαρή η διάθεση ανεβαίνει.. κάτι άλλα σηκώνονται δεν ανεβαίνουν... όπως πχ τα κύμματα...

άσε ξέρω τι έννοεις.. αλλά μην αγχώνεσαι είδα και μένα που δεν στάζουν αφού σταμάτησα να ξυρίζομαι κιόλας, για ποιο λόγο άλλωστε?

U6Vip2.png

ναι ρε συ.απο τοτε που σαραντησε σχεδον δεν ξεκολαει.τη βαλαμε μια φορα για πλακα και κολλησε.ειναι μεγαλο παιδακι και εχθες πρωτη φορα επισαε μονη της την κουδουνιστρα που της κουναγαμε την κοιταξε την κρατησε ανοιξε το στομα να τη φαει αλλα τελικα την πεταξε πανω στη μυτη της οπωτε καταληξαμε να κλαιει!!!!!!

κοίτα να δεις κάτι πράγματα!!! :D

U6Vip2.png

:D:D:D μαλλον μποριε να πειναγε το καμαρακι σου!!!

γιατι εφτιαξες 40γρ συμπληρωμα???1 μεζουρα γαλα ειναι 30ml νερο καλυτερα να φτιαχνεις λιγο παραπανω και ας μην το φαει!!!;)

60 εφτιαξα καλε και εφαγε τα 40...ναι το αστερακι μου πειναγε...

το αποφασισα το τελευταιο γευμα θα ειναι ξενο....

καλησπερα κουκλες!!!

76IGp3.png

:shock: :shock: ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ!!!!!!! Κιόλας στο καρεκλάκι φαγητού???

το 2ο αφεντικό μου έλεγε σήμερα για την κόρη του οτι την πρώτη της λέξη την είπε 6 μηνών, είπε "ΟΧΙ" και το είπε 28/10... ε πόσο κουλό σας φαίνεται αυτό???

με τρομαζει το μελλον αυτου του παιδιου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!παιδια η βαφτηστηρα μου ηταν ενος χρονου και ρωταει μια στο δρομο την κουμπαρα μου.μιλαει?και απανταει η μικρη αμε!!!!πολυ γελιο!!!!!!!

Διαφημίσεις

μπραβο το κοριτσακι παντα ετσι να ειναι!!!κανει να καθεται απο τωρα???ρωτησες τον παιδιατρο σου???

και εμενα δεν ητανε τοσο γκρινιαρης αλλα αρχισε να γινεται αυτο το δαστημα!!!

καλα δεν πρεπει να εχω και παραπονο γενικα δεν μου εχει κανει τιποτα μπροστα σε αλλα παιδακια!!!

είδες τί αχάριστη μάνα είσαι???? ούού να μου χαθείς :tongue: :tongue::lol::lol:

U6Vip2.png

:shock: :shock: ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ!!!!!!! Κιόλας στο καρεκλάκι φαγητού???

το 2ο αφεντικό μου έλεγε σήμερα για την κόρη του οτι την πρώτη της λέξη την είπε 6 μηνών, είπε "ΟΧΙ" και το είπε 28/10... ε πόσο κουλό σας φαίνεται αυτό???

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: αρκετα θα ελεγα!!!

σκεψου οτι τις 3-4 φορες που εχει γινει δεν εβγαλα το σουτιεν γιατι την πρωτη φορα που καναμε:oops::oops::oops:και τολμησα να το βγαλω εσταζε:shock:φαντασου σεξ με σουτιεν θηλασμου και να φαινεται και το επιθεμα απο μεσα!!!!!!!!!!χαρμα.απορω και που του ανεβαινει(η διαθεση)

ετσι καναμε και εμεις στην αρχη και εγω την ιδια απορια ειχα αλλα μετα απο τοσους μηνες δεν τον πειραζε τιποτα!!!:rolleyes:

ΩΠΑ!!!! Τι κι εσύ μια από τα ίδια???? άλλα θυμάμαι! τί έγινε?????

αλήθεια???? :D :D :D μαρή η δικιά μου έπιασε και τράβαγε το κουτάκι της.. τί να τραβήξει η καψερή??

ασε φιλεναδα τιποτα εδω και 5 μερες οταν θελει εκεινος εγω κοιμαμαι ορθια και το αντιστοφο!!!:(

ναι ρε συ.απο τοτε που σαραντησε σχεδον δεν ξεκολαει.τη βαλαμε μια φορα για πλακα και κολλησε.ειναι μεγαλο παιδακι και εχθες πρωτη φορα επισαε μονη της την κουδουνιστρα που της κουναγαμε την κοιταξε την κρατησε ανοιξε το στομα να τη φαει αλλα τελικα την πεταξε πανω στη μυτη της οπωτε καταληξαμε να κλαιει!!!!!!

καλα αυτη δεν ειναι ενα απλο μωρο αλλα το σουπερ μωρο!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

γεια σου χαπακι!!!!αθηνουλα η παιδιατρος μου ειπε οτι αφου μπορει να στηριχτει ειναι οκ.το καρεκλακι εχει τρεις σκαλες την βαζω στην ψηλη σκαλα.λιγο πισω η πλατουλα.

μπηκα μονο για να δω τα νεα σου.χαπακι πεινα ηταν σιγουρα.κι εμενα τα ιδια εκανε.βγαζε και δινε να ξερεις και με ποσο χορταινει.παντως πρεπει να υπολογιζεις 30 γρ γαλα αν κιλο του παιδιου και στα ξενο οτι λενε οι οδηγιες.δεν πειραζει που εδωσες ξενο.τι να κανουμε.μην κοψεις ομως το δικοσου.ααα!!!και για να μην παθεις πανικο το επομενο που θα συμβει ειναι ο μπεμπης να θελει μπιμπερο κι οχι βυζακι.μην απορεις γιατι θα κλαιει στο στηθος σου.θα θελει τη σιλικονη του!!!!!!δεν ξερω αν θα προλαβω να μπω το βραδυ.φιλιακια

μαντης εισαι,ξεκινησε ηδη,ασε που εχει κανει το στηθος πλεον πιπιλα και τρωει πλυ λιγο απο εκει...ναι παρηγγειλα το θηλαστρο....περιμενω να αρχισω να αρμεγω κανονικα,βγαζω τωρα με το χειροκινητο αλλα πολυ λιγο περιπου 40-50 γρ τη φορα

76IGp3.png

καλησπερα κουκλες!!!

Καλώς την!!! κι έλεγα πού είναι αυτό το κορίτσι σήμερα?

με τρομαζει το μελλον αυτου του παιδιου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!παιδια η βαφτηστηρα μου ηταν ενος χρονου και ρωταει μια στο δρομο την κουμπαρα μου.μιλαει?και απανταει η μικρη αμε!!!!πολυ γελιο!!!!!!!

:lol::lol::lol::lol::lol: το είπα και στον άντρα μου και χτυπιόμαστε μαζί...

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

οχι αθηνουλα μου δεν ειναι σουπερ μωρο.απλα ειναι πολυ ανεπτυγμενη.ειναι 65 ποντους και 6.500 κιλα.σκεψου οτι γεννηθικε 55 ποντους!!!!ο ανδρας μου ειναι 1.92

ε ναι μαρή η διάθεση ανεβαίνει.. κάτι άλλα σηκώνονται δεν ανεβαίνουν... όπως πχ τα κύμματα...

άσε ξέρω τι έννοεις.. αλλά μην αγχώνεσαι είδα και μένα που δεν στάζουν αφού σταμάτησα να ξυρίζομαι κιόλας, για ποιο λόγο άλλωστε?

:shock::shock::shock::shock: με στρομαζεις μαρηηηηηηηηηη τοσο πολυ???

καλησπερα κουκλες!!!

καλα Χαπακι μου μη με μαλωνεις!!!:cry::cry:

Καλησπεραααααααα!!!

:shock::shock::shock::shock: κι αλλξη γλωσσου!!!:tongue:

είδες τί αχάριστη μάνα είσαι???? ούού να μου χαθείς :tongue: :tongue::lol::lol:

:oops::oops::oops::oops::oops::oops:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

ασε φιλεναδα τιποτα εδω και 5 μερες οταν θελει εκεινος εγω κοιμαμαι ορθια και το αντιστοφο!!!:(

αααχ παιδιά θα την βρίσω αυτήν βραδιάτικα.. για 5 μέρες το κάνεις θέμα??? καλέ εμείς κλείσαμε μήνα!!! αυτό του έλεγα σήμερα! πάει το χάσαμε, φίλοι γίναμε

U6Vip2.png

μαντης εισαι,ξεκινησε ηδη,ασε που εχει κανει το στηθος πλεον πιπιλα και τρωει πλυ λιγο απο εκει...ναι παρηγγειλα το θηλαστρο....περιμενω να αρχισω να αρμεγω κανονικα,βγαζω τωρα με το χειροκινητο αλλα πολυ λιγο περιπου 40-50 γρ τη φορα
απο την ωρα που εχεις γεννησει και παρακολουθω τη γραφεις ειναι λες και περιγραφεις αυτα που περασα εγω 1 μιση μηνα πριν.εμανα πλεον το στηθος το τρωει μιζερα.παιζει ,γελαει της φευγει το γλυφει.τη βαζω μονο για να χαιδευτουμε και μετα την ταιζω με το μπιμπερο.

οχι αθηνουλα μου δεν ειναι σουπερ μωρο.απλα ειναι πολυ ανεπτυγμενη.ειναι 65 ποντους και 6.500 κιλα.σκεψου οτι γεννηθικε 55 ποντους!!!!ο ανδρας μου ειναι 1.92

έλα ρε!!! να σου ζήσει ο κορίτσαρος φτου φτου φτου

:shock::shock::shock::shock: με στρομαζεις μαρηηηηηηηηηη τοσο πολυ???

:shock::shock::shock::shock: κι αλλξη γλωσσου!!!:tongue:

:oops::oops::oops::oops::oops::oops:

άμα σου λέω!!!!!

γιατί ποιά άλλη είναι γλωσσού??? :tongue: :tongue:

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...