Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλημέρα, δεν εκανα ovitrelle αλλά ήμουν σε τεχνητό κύκλο και θυμάμαι ο γιατρός μου είχε πει πως στον τεχνητό κύκλο δεν γίνεται ωορρηξια, βλέπανε το ενδομητριο πως αυξάνεται.

Ετ σε φυσικό κύκλο δεν ξέρω αν χρησιμοποιείται η ovitrelle 

Εγώ δεν έκανα δεν μ είχαν πει τίποτα 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

μπλιαααααχχχχχχχχχχχ το δοκιμασα χαλια ειναι περιμενω να περασουμε στην αλλη κρεμουλα για να τρωω και εγω!!!!:rolleyes:

:D:D:D τα ιδια εκανα και εγω οταν σηκωνομουνα την νυχτα!!!

ασε η νυχτα ειναι πονεμενη ιστορια.δεν ξερω ποσο θα αντεξω ακομα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μπλιαααααχχχχχχχχχχχ το δοκιμασα χαλια ειναι περιμενω να περασουμε στην αλλη κρεμουλα για να τρωω και εγω!!!!:rolleyes:

:D:D:D τα ιδια εκανα και εγω οταν σηκωνομουνα την νυχτα!!!

ευτυχώς εγώ τσακώθηκα και χώρισα με το θήλαστρο κι έχω βρει την υγειά μου επιτέλους. Πρωί βράδυ β@ζάκι από κανα πεντάλεπτο τον κάθε μαστό δεν με χαλάει καθόλου

U6Vip2.png

δηλαδή είσαι με το θήλαστρο αυτό που λέμε "επιτέλους μόνοι?" ευχαριστήσου το τουλάχιστον μιας και κάποιος άλλος τα έχει χάσει αυτά προς το παρόν. :tongue: :tongue:

ναι γι αυτό σου λέω, μου έκανε εντύπωση.

Παντρεμένη έιναι έχει κι ένα γιο 20 χρόνων. ένα παλικάρι μέχρι εκεί πάνω. Καλό παιδί.

βέβαια εντάξει παραδέχομαι οτι αγαπάει τα παιδιά.

:D:D:D:D εισαι φοβερη!!!

εεεε για αυτο ητανε και καλη σημερα!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

δηλαδή είσαι με το θήλαστρο αυτό που λέμε "επιτέλους μόνοι?" ευχαριστήσου το τουλάχιστον μιας και κάποιος άλλος τα έχει χάσει αυτά προς το παρόν. :tongue: :tongue:

ξυνεις πληγιες τωρα!!!!!!!

ρε γ......ο καθε μερα την ιδια ωρα και οτι ωρα κοιμηθει μου γκρινιαζει για λιγο γιατι αραγε???:rolleyes:

πηγα του εδωσα πιπιλα και κοιμηθηκε!!

τους αντρες σας που τους εχετε???

να βλέπει κανα όνειρο? οτι πχ πάει να ορμήξει (ξέρεις που) και εσύ του τα παίρνεις μακριά ας πούμε??? :rolleyes:

ο δικός μου βλέπει ειδήσεις σε διάφορα κανάλια και περιμένει να αρχίσει ο χατζάρας στον μπλου σκαι

θα αντέξεις!!!

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

ξυνεις πληγιες τωρα!!!!!!!

ααα ναι? αστα ρε πούτη μου κι εγώ μια από τα ίδια. :(

U6Vip2.png

ευτυχώς εγώ τσακώθηκα και χώρισα με το θήλαστρο κι έχω βρει την υγειά μου επιτέλους. Πρωί βράδυ β@ζάκι από κανα πεντάλεπτο τον κάθε μαστό δεν με χαλάει καθόλου

να σας πω την αληθεια θα ηθελα να τον βαλω παλι λιγακι μου ελειψε αυτη η επαφη αλλα ακομη σκατα ειναι τα ζιζακια μου προχθες προσπαθησα να βγαλω γαλα να δω εαν τελειωσε και ματωσανε παλι:(

οσο για γαλα 2 σταγονες πανω στις θηλες οποτε πρεπει να τελειωσε φανταζομαι εγω!!:rolleyes:

θα κανεις υπομονη η αληθεια ειναι οτι δεν παλευεται δυστυχως εγω απο ενα σημειο και υστερα κοιμομουνα με το θηλαστρο στο ζιζι!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

ρε κοριτσια το δικο μου παιδακι ειναι αγγελουδι.σκετη γλυκα.με το χαχανο στο στομα.κλαιει μονο οταν ειναι λερωμενη η οταν πειναει.το μονο κουλο που εχει ειναι οτι θελει να ειναι καθηστη.οταν δεν ειμαστε αγκαλια της αρεσει να ειναι στο καρεκλακι φαγητου να χαζευει και να γελαει.

να σας πω την αληθεια θα ηθελα να τον βαλω παλι λιγακι μου ελειψε αυτη η επαφη αλλα ακομη σκατα ειναι τα ζιζακια μου προχθες προσπαθησα να βγαλω γαλα να δω εαν τελειωσε και ματωσανε παλι:(

οσο για γαλα 2 σταγονες πανω στις θηλες οποτε πρεπει να τελειωσε φανταζομαι εγω!!:rolleyes:

θα κανεις υπομονη η αληθεια ειναι οτι δεν παλευεται δυστυχως εγω απο ενα σημειο και υστερα κοιμομουνα με το θηλαστρο στο ζιζι!

κοντοζηγωνει η μερα που θα ξεκινησουμε ξενο.το νιωθω.

λογικά ναι. αν είχες ,τόσο καιρό που δεν χρησιμοποιείς θήλαστρο δεν θα είχε πετρώσει να σε πονάει?

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

και εγω μια απο τα ιδια!!!!:(:(:(:(

να βλέπει κανα όνειρο? οτι πχ πάει να ορμήξει (ξέρεις που) και εσύ του τα παίρνεις μακριά ας πούμε??? :rolleyes:

ο δικός μου βλέπει ειδήσεις σε διάφορα κανάλια και περιμένει να αρχίσει ο χατζάρας στον μπλου σκαι

θα αντέξεις!!!

:D:D:D:D λεεεες μπαααααααααααα!!!

καλα δεν του τα δειχνω και καθε μερα προχθες του τα εδειξα!!!

καλε δεν σας ειπα τι αλλο εκανε σημερα!!!

επιασε το σουσουνακι του!!!!

μιλαμε πολυ γελιο το τραβαγε μεχρι επανω!!!εγω φυσικα γελουσα και αυτος με κοιταζε!!!:D:D:D:D

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

ρε κοριτσια το δικο μου παιδακι ειναι αγγελουδι.σκετη γλυκα.με το χαχανο στο στομα.κλαιει μονο οταν ειναι λερωμενη η οταν πειναει.το μονο κουλο που εχει ειναι οτι θελει να ειναι καθηστη.οταν δεν ειμαστε αγκαλια της αρεσει να ειναι στο καρεκλακι φαγητου να χαζευει και να γελαει.

:shock: :shock: ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ!!!!!!! Κιόλας στο καρεκλάκι φαγητού???

το 2ο αφεντικό μου έλεγε σήμερα για την κόρη του οτι την πρώτη της λέξη την είπε 6 μηνών, είπε "ΟΧΙ" και το είπε 28/10... ε πόσο κουλό σας φαίνεται αυτό???

U6Vip2.png

σκεψου οτι τις 3-4 φορες που εχει γινει δεν εβγαλα το σουτιεν γιατι την πρωτη φορα που καναμε:oops::oops::oops:και τολμησα να το βγαλω εσταζε:shock:φαντασου σεξ με σουτιεν θηλασμου και να φαινεται και το επιθεμα απο μεσα!!!!!!!!!!χαρμα.απορω και που του ανεβαινει(η διαθεση)

και εγω μια απο τα ιδια!!!!:(:(:(:(

:D:D:D:D λεεεες μπαααααααααααα!!!

καλα δεν του τα δειχνω και καθε μερα προχθες του τα εδειξα!!!

καλε δεν σας ειπα τι αλλο εκανε σημερα!!!

επιασε το σουσουνακι του!!!!

μιλαμε πολυ γελιο το τραβαγε μεχρι επανω!!!εγω φυσικα γελουσα και αυτος με κοιταζε!!!:D:D:D:D

ΩΠΑ!!!! Τι κι εσύ μια από τα ίδια???? άλλα θυμάμαι! τί έγινε?????

αλήθεια???? :D :D :D μαρή η δικιά μου έπιασε και τράβαγε το κουτάκι της.. τί να τραβήξει η καψερή??

U6Vip2.png

:shock: :shock: ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ!!!!!!! Κιόλας στο καρεκλάκι φαγητού???

το 2ο αφεντικό μου έλεγε σήμερα για την κόρη του οτι την πρώτη της λέξη την είπε 6 μηνών, είπε "ΟΧΙ" και το είπε 28/10... ε πόσο κουλό σας φαίνεται αυτό???

ναι ρε συ.απο τοτε που σαραντησε σχεδον δεν ξεκολαει.τη βαλαμε μια φορα για πλακα και κολλησε.ειναι μεγαλο παιδακι και εχθες πρωτη φορα επισαε μονη της την κουδουνιστρα που της κουναγαμε την κοιταξε την κρατησε ανοιξε το στομα να τη φαει αλλα τελικα την πεταξε πανω στη μυτη της οπωτε καταληξαμε να κλαιει!!!!!!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...