Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλημέρα, δεν εκανα ovitrelle αλλά ήμουν σε τεχνητό κύκλο και θυμάμαι ο γιατρός μου είχε πει πως στον τεχνητό κύκλο δεν γίνεται ωορρηξια, βλέπανε το ενδομητριο πως αυξάνεται.

Ετ σε φυσικό κύκλο δεν ξέρω αν χρησιμοποιείται η ovitrelle 

Εγώ δεν έκανα δεν μ είχαν πει τίποτα 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

εγω δεν εχω παιδι σβουρα εχω!!!!

επανω τον εβαλα τωρα τον βρηκα στην κατω πλευρα της κουνιας!!!

αυριο παω να παρω κι αλλη παντα!!!

δεν έχει πολύ πλάκα??

ναι γμτ πρέπει να πάρουμε κι εμεις πάντες, μου τραβάει όλη την κουνουπιέρα μέσα και προχθές την βρήκα να έχει περάσει και τα δύο τα πόδια παρακαλώ ανάμεσα απ τα κάγκελα.. καμάρωνε το κουτό καθόταν και με κοίταζε

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι, έλα ντε.

Αυτό όμως που μου κάνει εντύπωση είναι οτι κανονικά θα έπρεπε να κλαίει ακούγοντας την αφεντικίνα μου, αντιθέτως έδειξε να την συμπαθεί κιόλας.

Είδες βρε τί μάνα που είμαι? κατάφερα να αφήσω το παιδί μου να έχει την δική του άποψη για τους ανθρώπους.

:D:Dσωστηηηηηηηηη η μικρη αλλα και η μαμα!!!

η αφεντικινα ειναι φωνακλου???

σε ρωταω γιατι ο παππους του αντρα μου μιλαει και τον ακουει και το αλλο τετραγωνο και ο μικρος χαζευει μολις τον ακουσει και γελαει!!!μαλλον του κανει εντυπωση η φωνη δεν ξερω τι αλλο να πω!!:rolleyes:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

:D:D:D:D:Dχαχαχαχαχαχαχαχαχχα εισαι φοβερη!!!!

εννοειτε για ολα που ειπες!!!

οσο για την μυτη δεν το σχολιαζω!!!:rolleyes::rolleyes:

πειναωωωωωωωωωωω τι τρωνε τετοια ωρα???

ασε δεν σου ειπα πηγα 59,1:cry:

κορνφλεικς με γάλα

φρυγανιές με τυράκι

ή κανα σουβλάκι - ούτως ή άλλως σε μισώ αυτήν την στιγμή και θέλω να παχύνεις!!!!!

Μαρή εγώ κάνω διατροφή (του κ@λου αλλά τελος πάντων - πρέπει να προλαβάινω να μαγειρεύω και ιδιαίτερα δικά μου) και έχω χάσει μόνο 2,5 κιλά. πω πω σαν μπόγος θα είμαι στην βάφτιση :oops: :oops:

U6Vip2.png

δεν έχει πολύ πλάκα??

ναι γμτ πρέπει να πάρουμε κι εμεις πάντες, μου τραβάει όλη την κουνουπιέρα μέσα και προχθές την βρήκα να έχει περάσει και τα δύο τα πόδια παρακαλώ ανάμεσα απ τα κάγκελα.. καμάρωνε το κουτό καθόταν και με κοίταζε

παρα πολυ γελαω αλλα δεν γινεται αλλο το σκατοπαιδο ξερεις τι μου εκανε το μεσημερι??:mad::mad:

γκρινιαζε δεν κοιμοτανε τον αφησα και εγω στην κουνια εκλαψε λιγο αλλα μετα σταματησε και αφου επαιξε λιγακι μετα κατεβηκε προς τα κατω γυρισε προς το σαλονι και κρατιοτανε απο τα καγκελα και κοπαναγε τα ποδια του στο κεφαλαρι που δεν εχει παντα για να παω και κοιτουσε σαν χανος!!!!:D:D

ασε την κουνοπυπιερα σημερα μονο που δεν την εφαγε στο κεφαλι ειχε φερει την μιση μεσα και την τραβουσε και ειχε γυρισει το σιδερο που την κραταει!!!

ταρζανακος παιδι μου!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

:D:Dσωστηηηηηηηηη η μικρη αλλα και η μαμα!!!

η αφεντικινα ειναι φωνακλου???

σε ρωταω γιατι ο παππους του αντρα μου μιλαει και τον ακουει και το αλλο τετραγωνο και ο μικρος χαζευει μολις τον ακουσει και γελαει!!!μαλλον του κανει εντυπωση η φωνη δεν ξερω τι αλλο να πω!!:rolleyes:

όχι! είναι σπαστικιά, με την παρατήρηση έξω έξω, στριφνή, παράξενη και όταν ήμουν έγγυος με είχε πρήξει και μ έκανε συχνά πυκνά να κλαίω :|

ασε που την τελευταία μέρα μου αντί να μου ευχηθεί μου έλεγε οτι δεν θέλει να φύγω και οτι θα μου δώσει δικό μου γραφείο να παίρνω και το παιδί μαζι...

χ@στηκα!!!! αυτά!

U6Vip2.png

κορνφλεικς με γάλα

φρυγανιές με τυράκι

ή κανα σουβλάκι - ούτως ή άλλως σε μισώ αυτήν την στιγμή και θέλω να παχύνεις!!!!!

Μαρή εγώ κάνω διατροφή (του κ@λου αλλά τελος πάντων - πρέπει να προλαβάινω να μαγειρεύω και ιδιαίτερα δικά μου) και έχω χάσει μόνο 2,5 κιλά. πω πω σαν μπόγος θα είμαι στην βάφτιση :oops: :oops:

σουβλακι δεν θελω κορνφλεικς δεν εχω πηγα να παρω σημερα αλλα δεν ειχε το σουπερ μαρκετ διπλα στο σπιτι!!!

φρυγανιες με τυρακι ετρωγα καθε δραδυ στην εγκυμοσυνη βαρεθηκα!!!

μαρηηηηηηηηηηηηηη δεν κανει να παρω αλλο θα με βριζουν παλι οι γιατροι μου επρεπε να ειμαι το ανωτερο 58!!!:rolleyes:

μια χαρα θα εισαι θα δεις!!!

γυρισα!!!!!

μπαααααααααααααααααα μας θυμηθηκες???τι μας λες???:tongue:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

παρα πολυ γελαω αλλα δεν γινεται αλλο το σκατοπαιδο ξερεις τι μου εκανε το μεσημερι??:mad::mad:

γκρινιαζε δεν κοιμοτανε τον αφησα και εγω στην κουνια εκλαψε λιγο αλλα μετα σταματησε και αφου επαιξε λιγακι μετα κατεβηκε προς τα κατω γυρισε προς το σαλονι και κρατιοτανε απο τα καγκελα και κοπαναγε τα ποδια του στο κεφαλαρι που δεν εχει παντα για να παω και κοιτουσε σαν χανος!!!!:D:D

ασε την κουνοπυπιερα σημερα μονο που δεν την εφαγε στο κεφαλι ειχε φερει την μιση μεσα και την τραβουσε και ειχε γυρισει το σιδερο που την κραταει!!!

ταρζανακος παιδι μου!!

:lol::lol::lol: ωραίος ο νέος!!!!

U6Vip2.png

σουβλακι δεν θελω κορνφλεικς δεν εχω πηγα να παρω σημερα αλλα δεν ειχε το σουπερ μαρκετ διπλα στο σπιτι!!!

φρυγανιες με τυρακι ετρωγα καθε δραδυ στην εγκυμοσυνη βαρεθηκα!!!

μαρηηηηηηηηηηηηηη δεν κανει να παρω αλλο θα με βριζουν παλι οι γιατροι μου επρεπε να ειμαι το ανωτερο 58!!!:rolleyes:

μια χαρα θα εισαι θα δεις!!!

μπαααααααααααααααααα μας θυμηθηκες???τι μας λες???:tongue:

κανα φρουτάκι???

ρυζάλευρο???? :mrgreen::mrgreen:

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

όχι! είναι σπαστικιά, με την παρατήρηση έξω έξω, στριφνή, παράξενη και όταν ήμουν έγγυος με είχε πρήξει και μ έκανε συχνά πυκνά να κλαίω :|

ασε που την τελευταία μέρα μου αντί να μου ευχηθεί μου έλεγε οτι δεν θέλει να φύγω και οτι θα μου δώσει δικό μου γραφείο να παίρνω και το παιδί μαζι...

χ@στηκα!!!! αυτά!

:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad: καλα τι γαιδαρα ειανι αυτη??

ουτε σεβασμος ουτε τιποτα??

ειναι παντρεμενη????

μηπως να κοιμασαι και εκει???:mad::mad:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

κανα φρουτάκι???

ρυζάλευρο???? :mrgreen::mrgreen:

μπλιαααααχχχχχχχχχχχ το δοκιμασα χαλια ειναι περιμενω να περασουμε στην αλλη κρεμουλα για να τρωω και εγω!!!!:rolleyes:

εχω αγκαλια το θηλαστρο και σας διαβαζω.

:D:D:D τα ιδια εκανα και εγω οταν σηκωνομουνα την νυχτα!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

εχω αγκαλια το θηλαστρο και σας διαβαζω.

δηλαδή είσαι με το θήλαστρο αυτό που λέμε "επιτέλους μόνοι?" ευχαριστήσου το τουλάχιστον μιας και κάποιος άλλος τα έχει χάσει αυτά προς το παρόν. :tongue: :tongue:

:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad: καλα τι γαιδαρα ειανι αυτη??

ουτε σεβασμος ουτε τιποτα??

ειναι παντρεμενη????

μηπως να κοιμασαι και εκει???:mad::mad:

ναι γι αυτό σου λέω, μου έκανε εντύπωση.

Παντρεμένη έιναι έχει κι ένα γιο 20 χρόνων. ένα παλικάρι μέχρι εκεί πάνω. Καλό παιδί.

βέβαια εντάξει παραδέχομαι οτι αγαπάει τα παιδιά.

U6Vip2.png

:lol::lol::lol: ωραίος ο νέος!!!!

ρε γ......ο καθε μερα την ιδια ωρα και οτι ωρα κοιμηθει μου γκρινιαζει για λιγο γιατι αραγε???:rolleyes:

πηγα του εδωσα πιπιλα και κοιμηθηκε!!

τους αντρες σας που τους εχετε???

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...