Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλημέρα, δεν εκανα ovitrelle αλλά ήμουν σε τεχνητό κύκλο και θυμάμαι ο γιατρός μου είχε πει πως στον τεχνητό κύκλο δεν γίνεται ωορρηξια, βλέπανε το ενδομητριο πως αυξάνεται.

Ετ σε φυσικό κύκλο δεν ξέρω αν χρησιμοποιείται η ovitrelle 

Εγώ δεν έκανα δεν μ είχαν πει τίποτα 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μου μου κανατε?φαγατε κρεμα?ουαου αντε τωρα που την εμαθε να την τρωει καθε μερα.(την κρεμα)σε προλαβα γιατι σε εχει φοβηθει το ματι μου!!!!! αθηνουλα τι κανεις?δοντακια?

:D:D:D:D μπραβο φαγατε δηλαδη κανονικο γευμα!!!

εμενα σημερα εφαγε παλι 8 κουταλιες μονο και μετα απο μια ωρα του εδωσα γαλα!!

ασε με εφαγε παλι με την γκρινια του κοιμηθηκε μια ωριτσα και απο τις 4 παρα ητανε ξυπνιος και γκρινιαζε συνεχεια και κοιμηθηκε πριν μια ωριτσα περιπου!!!:rolleyes::rolleyes::confused:

σου είπε να του δίνεις γάλα ε? εμένα μου είπε 5-7 κουταλάκια ειναι οκ, ο,τιδήποτε κάτω από αυτό δίνω γάλα. όταν τρώει 5-7 δεν της δίνω γάλα αλλά την ταίζω κανα μισάωρο 45 λεπτά νωρίτερα. κι η δικιά μου 10 παρά ξεράθηκε. κουράστηκε σήμερα το παιδί - πήγαμε στο γραφέιο που δουλεύει η μαμά :D

μπααααααααααααααααααααααα μαλλον ετοιμαζουμε δοντακια τρωει τα χειλακια του σημερα τα τραβαει προς τα μεσα και τα δαγκωνει με μανια!!! και τρεεεεεεεεεχουν τα σαλια δεν ξερω ποσες σαλιαρες αλλαξαμε σημερα!!

άντε ρε.. τον καϋμενούλη :(

τα ανακουφίζει το παγωμένο έχε υπόψη σου. υπάρχουν σκατολοϊδια για μάσημα που μπαίνουν ψυγείο. της έχω ένα καρπούζι και το κατασπαράζει

U6Vip2.png

Εχω να σιδερωσω δικα μας δικα του και δεν εχω δυναμη!!!

αααααααααααααααχχχχχχχχχχχ τι θα κανω ολη μερα γκρινιααααααααααααααα!!!!!!

ξερεις τι ωρα εφαγα παλι σημερα????

4!!!!!:(:(

αχ βρε κοριτσάκι μου - τί να σε κάνω γμτ εκει χάμω που μένεις? αυτό έλεγα και στην Λία μου λείπει και μένα να έχω μια φιλενάδα κοντά μου. Τώρα δεν θα σου παιρνα τα ρούχα να σε βοηθήσω??

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

αντε μαρηηηηη που εισαι τι κανεις παλι???

κοιμηθηκε η μικρη σου???

απαντάω στην αφεντιά σου τί θες να κάμω ντες???

μου μου κανατε?φαγατε κρεμα?ουαου αντε τωρα που την εμαθε να την τρωει καθε μερα.(την κρεμα)σε προλαβα γιατι σε εχει φοβηθει το ματι μου!!!!! αθηνουλα τι κανεις?δοντακια?

:lol::lol::lol:

τί εννοείς? γιατί τί θα μπορούσα να σκεφτώ?????:shock::rolleyes:

U6Vip2.png

υπομονη Ελινακι μου πολυ γκρινιααααα μαλλον δοντακια!!!:(:(

πονηρα μυαλα!!!!

σου είπε να του δίνεις γάλα ε? εμένα μου είπε 5-7 κουταλάκια ειναι οκ, ο,τιδήποτε κάτω από αυτό δίνω γάλα. όταν τρώει 5-7 δεν της δίνω γάλα αλλά την ταίζω κανα μισάωρο 45 λεπτά νωρίτερα. κι η δικιά μου 10 παρά ξεράθηκε. κουράστηκε σήμερα το παιδί - πήγαμε στο γραφέιο που δουλεύει η μαμά :D

άντε ρε.. τον καϋμενούλη :(

τα ανακουφίζει το παγωμένο έχε υπόψη σου. υπάρχουν σκατολοϊδια για μάσημα που μπαίνουν ψυγείο. της έχω ένα καρπούζι και το κατασπαράζει

ναι μου ειπε να του δινω οταν θα φαει κανονικο γευμα κρεμας οπως εσεις τοτε ζεν εχει γαλα!!!

αααααααααααααα η κοπελα πηγε βολτουλα σημερα μπραβο το κοριτσι πως τα πηγατε???εμεις πηγαμε μεχρι τη γιαγια του αντρα μου ολοι μαζι και αυτο ητανε!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

αχ βρε κοριτσάκι μου - τί να σε κάνω γμτ εκει χάμω που μένεις? αυτό έλεγα και στην Λία μου λείπει και μένα να έχω μια φιλενάδα κοντά μου. Τώρα δεν θα σου παιρνα τα ρούχα να σε βοηθήσω??

αααααααααααααχχχχχχχχχχχχ γι αυτο σε αγαπαω!!!!:D:D:Dτι ωραια που θα ητανε να μεναμε κοντα!!!:D:D:D

τηλ.... επιστρεφω!!!!

αααααααααααααααα τωρα εισαι μαζι μας να το κλεισεις ακους??:mad::mad:

απαντάω στην αφεντιά σου τί θες να κάμω ντες???

:lol::lol::lol:

τί εννοείς? γιατί τί θα μπορούσα να σκεφτώ?????:shock::rolleyes:

εσυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ τιποτα φυσικα!!!:tongue::tongue:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

πολύ ωραία περάσαμε - έκανε δουλειές το παιδί.

κάτσαμε 1 ώρα και όλη αυτήν την ώρα ήταν στην αγκαλιά της αφεντικίνας μου που δεν την άφηνε με τίποτα, είχε απλώσει τα χέρια της στο γραφέιο και μάζευε μπροστά της χαρτιά και στυλό. Λες και ήταν στο περιβάλλον της.. Δικηγόρος θα γίνει το παιδί μου εμένα ... (κουκουβάου κουκουβάου)

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

πολύ ωραία περάσαμε - έκανε δουλειές το παιδί.

κάτσαμε 1 ώρα και όλη αυτήν την ώρα ήταν στην αγκαλιά της αφεντικίνας μου που δεν την άφηνε με τίποτα, είχε απλώσει τα χέρια της στο γραφέιο και μάζευε μπροστά της χαρτιά και στυλό. Λες και ήταν στο περιβάλλον της.. Δικηγόρος θα γίνει το παιδί μου εμένα ... (κουκουβάου κουκουβάου)

:D:D:D:D:D:D γιατι οχι αφου τοσες ωρες περασετε εκει μεσα!!!!

και ητανε στο περιβαλλον της!!!;);)

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

αααααααααααααχχχχχχχχχχχχ γι αυτο σε αγαπαω!!!!:D:D:Dτι ωραια που θα ητανε να μεναμε κοντα!!!:D:D:D

αααααααααααααααα τωρα εισαι μαζι μας να το κλεισεις ακους??:mad::mad:

εσυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ τιποτα φυσικα!!!:tongue::tongue:

επίσης μ αγαπάς γιατί έχω φοβερό χιούμορ, δεν παρεξηγούμαι εύκολα, είμαι ανοιχτόμυαλη, κλπ κλπ.... :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

το άλλο δεν το σχολιάζω ...... θεωρώ πως ένα αγγελούδι σαν και του λόγου μου δεν σκέφτεται ποτέ μα ποτέ πονηρά... (ρε πούτη μου πάλι τρύπησε η μύτη μου την οθόνη :mrgreen::mrgreen:)

U6Vip2.png

:D:D:D:D:D:D γιατι οχι αφου τοσες ωρες περασετε εκει μεσα!!!!

και ητανε στο περιβαλλον της!!!;);)

ναι, έλα ντε.

Αυτό όμως που μου κάνει εντύπωση είναι οτι κανονικά θα έπρεπε να κλαίει ακούγοντας την αφεντικίνα μου, αντιθέτως έδειξε να την συμπαθεί κιόλας.

Είδες βρε τί μάνα που είμαι? κατάφερα να αφήσω το παιδί μου να έχει την δική του άποψη για τους ανθρώπους.

U6Vip2.png

επίσης μ αγαπάς γιατί έχω φοβερό χιούμορ, δεν παρεξηγούμαι εύκολα, είμαι ανοιχτόμυαλη, κλπ κλπ.... :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

το άλλο δεν το σχολιάζω ...... θεωρώ πως ένα αγγελούδι σαν και του λόγου μου δεν σκέφτεται ποτέ μα ποτέ πονηρά... (ρε πούτη μου πάλι τρύπησε η μύτη μου την οθόνη :mrgreen::mrgreen:)

:D:D:D:D:Dχαχαχαχαχαχαχαχαχχα εισαι φοβερη!!!!

εννοειτε για ολα που ειπες!!!

οσο για την μυτη δεν το σχολιαζω!!!:rolleyes::rolleyes:

πειναωωωωωωωωωωω τι τρωνε τετοια ωρα???

ασε δεν σου ειπα πηγα 59,1:cry:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...