Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Εγώ θα κάνω τώρα και μου έχει γράψει ovitrelle αλλά δεν ξέρω ακριβώς γιατί. Τώρα είδαμε και 2 ωοθυλακια και ίσως πάω να τα πάρω αν μεγαλώσουν και φαίνονται οκ όπου εκεί σίγουρα θα χρησιμέψει. 

Επίσης σοκαριστικό αυτό με τον γιατρό!!! Δεν ξέρω τι να πω.. σίγουρα δεν θα μπορούσες να γνωρίζεις κάτι..ευτυχώς τον συνέλαβαν! 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Που εισαι μαρη???

εεεεεεεεε????παλιοσκατουλα καλα εισαι???

μου αρεσει που απαντησες στην Ελινα 1 ωρα μετα και την ψαχνεις κιολας!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

ελα κουκλιτσα...εμαθα γεννας!!!!

ευτυχως αυτο το εμαθες νωριτερα!!!!:tongue::tongue::D

Που εισαι μαρη???

εεεεεεεεε????παλιοσκατουλα καλα εισαι???

μου αρεσει που απαντησες στην Ελινα 1 ωρα μετα και την ψαχνεις κιολας!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

:D:D:D καλιο αργα παρα ποτε ετσι δεν λενε???

τι κανεις συμπεθερα μου??το κοριτσακι μας τι κανει???

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

χελλοοοοοοοουυυυυ τσουπρεςςςςςςςςςςςς....

τι κανετε μανταμιτσες????? περιτο να σας πω οτι εγω εχω χασει επφη τον τελευταιο καιρο...σημερα ευχηθηκα στο χαπακι που γεννησε εναμιση μηνα πριν....

Δεν θελω κακοβουλα σχολια απο κατω ετσι (χα).

συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες, μην μασας ;)

U6Vip2.png

μπηκα μονο για να δω τα νεα σου.χαπακι πεινα ηταν σιγουρα.κι εμενα τα ιδια εκανε.βγαζε και δινε να ξερεις και με ποσο χορταινει.παντως πρεπει να υπολογιζεις 30 γρ γαλα αν κιλο του παιδιου και στα ξενο οτι λενε οι οδηγιες.δεν πειραζει που εδωσες ξενο.τι να κανουμε.μην κοψεις ομως το δικοσου.ααα!!!και για να μην παθεις πανικο το επομενο που θα συμβει ειναι ο μπεμπης να θελει μπιμπερο κι οχι βυζακι.μην απορεις γιατι θα κλαιει στο στηθος σου.θα θελει τη σιλικονη του!!!!!!δεν ξερω αν θα προλαβω να μπω το βραδυ.φιλιακια

μην την αγχώνεις μαρή δεν θα συμβεί απαραίτητα αυτό - η δικιά μου έκλαιγε στο μπιμπερό γιατί ήθελε β@ζί...

U6Vip2.png

μπαααααααααααααααααααααααα βρηκες το δρομο???:tongue::tongue:

μαρηηηηηηηηηηηη σου εγραφα και εσυ εστειλες μηνυμα!!!:D:D

φτου! μια χρέωση άδικα :mad:

δεν ξέρεις τί έκανε η μικρή μου το απόγευμα....

ΕΦΑΓΕ 100ML ΚΡΕΜΑ. ΤΗΝ ΤΣΑΚΙΣΕ!!!! Δεν φαντάζεσαι πόσο χάρηκα.

Για να δούμε θα έιναι έτσι και αύριο ή μόνο σήμερα?

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

μην την αγχώνεις μαρή δεν θα συμβεί απαραίτητα αυτό - η δικιά μου έκλαιγε στο μπιμπερό γιατί ήθελε β@ζί...

σιγουρα το καθε παιδι ειναι διαφορετικο ο δικος μου δεν ειχε θεμα τα ηθελε και τα δυο ακομη και τωρα που εχει 1 μηνα να φαει απο το βυζι μολις του το δειξω ορμαει!!!:D:D

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

σιγουρα το καθε παιδι ειναι διαφορετικο ο δικος μου δεν ειχε θεμα τα ηθελε και τα δυο ακομη και τωρα που εχει 1 μηνα να φαει απο το βυζι μολις του το δειξω ορμαει!!!:D:D

γυμνάσια κάνεις στο παιδί??? τί του τα δείχνεις? ..... μαρή λες γι αυτό να γκρινιάζει?

U6Vip2.png

φτου! μια χρέωση άδικα :mad:

δεν ξέρεις τί έκανε η μικρή μου το απόγευμα....

ΕΦΑΓΕ 100ML ΚΡΕΜΑ. ΤΗΝ ΤΣΑΚΙΣΕ!!!! Δεν φαντάζεσαι πόσο χάρηκα.

Για να δούμε θα έιναι έτσι και αύριο ή μόνο σήμερα?

:D:D:D:D μπραβο φαγατε δηλαδη κανονικο γευμα!!!

εμενα σημερα εφαγε παλι 8 κουταλιες μονο και μετα απο μια ωρα του εδωσα γαλα!!

ασε με εφαγε παλι με την γκρινια του κοιμηθηκε μια ωριτσα και απο τις 4 παρα ητανε ξυπνιος και γκρινιαζε συνεχεια και κοιμηθηκε πριν μια ωριτσα περιπου!!!:rolleyes::rolleyes::confused:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

γυμνάσια κάνεις στο παιδί??? τί του τα δείχνεις? ..... μαρή λες γι αυτό να γκρινιάζει?

μπααααααααααααααααααααααα μαλλον ετοιμαζουμε δοντακια τρωει τα χειλακια του σημερα τα τραβαει προς τα μεσα και τα δαγκωνει με μανια!!! και τρεεεεεεεεεχουν τα σαλια δεν ξερω ποσες σαλιαρες αλλαξαμε σημερα!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Εχω να σιδερωσω δικα μας δικα του και δεν εχω δυναμη!!!

αααααααααααααααχχχχχχχχχχχ τι θα κανω ολη μερα γκρινιααααααααααααααα!!!!!!

ξερεις τι ωρα εφαγα παλι σημερα????

4!!!!!:(:(

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...