Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ακομα κοκαλο θα ειναι.δεν ξεπαγωνει τοσο γρηγορα.σκεψου οτι απο την καταψυξη αμα το βαλεις στο ψυγειο θελει πανω απο 10 ωρες να λιωσει.

οκ ευχαριστω παρα πολυ...θα τα πουμε αυριο ..θα σου πω πως ηταν και η βραδυα μας...

καλο βραδυ και καλη ξεκουραση!!!!!!!

76IGp3.png

χαπακι οτι λεμε υσχιει με την προυποθεση οτι το μπουκαλι που θα βαλεις το γαλα για τη φυλαξη ειναι αποστηρωμενο και χωρις την πιπιλα οταν μιλαμε για καταψυξη.

χαπακι οτι λεμε υσχιει με την προυποθεση οτι το μπουκαλι που θα βαλεις το γαλα για τη φυλαξη ειναι αποστηρωμενο και χωρις την πιπιλα οταν μιλαμε για καταψυξη.

ευτυχως που μου ειπες για την πιπιλα δεν το ηξερα

76IGp3.png

Διαφημίσεις

ευτυχως που μου ειπες για την πιπιλα δεν το ηξερα
αφου ειναι σιλικονη δεν αντεχει.θα βαζεις το πομα που εχει κατω απο την πιπιλα οταν το αγορασες και απο πανω το καπακι.

καλημερα κουκλιτσες....

λοιπον τα νεα της βραδυας...

ο μπεμπουλης μου ξυπνησε 1 το βραδυ,εφαγε απο το στηθος....φυσικα δεν χορτασε του εδωσα και τα 70 γρ που ειχα βγαλει...παλι δεν του εφτασε...τον εβαλα και στο αλλο στηθος οπου εκλαιγε .......τελικα στις 2:45 που προσπαθουσε να κοιμηθει αλλα η πεινα δεν τον αφηνε του εδωσα 40 γρ συμπληρωμα....μετα απο αυτο το μωρο κοιμηθηκε αμεσως και φυσικα χωρις τη χρηση της πιπιλας αφου πλεον ηταν χορτατος

νοιωθω βεβαια χαλια που του εδωσα εστω και αυτο το λιγο ξενο ...

ελινακι εγω το κατεβασα το κουτι,βεβαια στα επομενα γευματα εφαγε μονο δικο μου....αλλα παλι εφαγε απο το στηθος και αυτο που εβγαλα με το θηλαστρο....

ρε κοριτσια ολη αυτη η γκρινια ηταν απο την πεινα???

76IGp3.png

καλημερα κουκλιτσες....

ο μπεμπουλης μου ξυπνησε 1 το βραδυ,εφαγε απο το στηθος....φυσικα δεν χορτασε του εδωσα και τα 70 γρ που ειχα βγαλει...παλι δεν του εφτασε...τον εβαλα και στο αλλο στηθος οπου εκλαιγε .......τελικα στις 2:45 που προσπαθουσε να κοιμηθει αλλα η πεινα δεν τον αφηνε του εδωσα 40 γρ συμπληρωμα....μετα απο αυτο το μωρο κοιμηθηκε αμεσως και φυσικα χωρις τη χρηση της πιπιλας αφου πλεον ηταν χορτατος

ελινακι εγω το κατεβασα το κουτι,βεβαια στα επομενα γευματα εφαγε μονο δικο μου....αλλα παλι εφαγε απο το στηθος και αυτο που εβγαλα με το θηλαστρο....

:D:D:D μαλλον μποριε να πειναγε το καμαρακι σου!!!

γιατι εφτιαξες 40γρ συμπληρωμα???1 μεζουρα γαλα ειναι 30ml νερο καλυτερα να φτιαχνεις λιγο παραπανω και ας μην το φαει!!!;)

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

χελλοοοοοοοουυυυυ τσουπρεςςςςςςςςςςςς....

τι κανετε μανταμιτσες????? περιτο να σας πω οτι εγω εχω χασει επφη τον τελευταιο καιρο...σημερα ευχηθηκα στο χαπακι που γεννησε εναμιση μηνα πριν....

Δεν θελω κακοβουλα σχολια απο κατω ετσι (χα).

καλημερα κουκλιτσες....

μπηκα μονο για να δω τα νεα σου.χαπακι πεινα ηταν σιγουρα.κι εμενα τα ιδια εκανε.βγαζε και δινε να ξερεις και με ποσο χορταινει.παντως πρεπει να υπολογιζεις 30 γρ γαλα αν κιλο του παιδιου και στα ξενο οτι λενε οι οδηγιες.δεν πειραζει που εδωσες ξενο.τι να κανουμε.μην κοψεις ομως το δικοσου.ααα!!!και για να μην παθεις πανικο το επομενο που θα συμβει ειναι ο μπεμπης να θελει μπιμπερο κι οχι βυζακι.μην απορεις γιατι θα κλαιει στο στηθος σου.θα θελει τη σιλικονη του!!!!!!δεν ξερω αν θα προλαβω να μπω το βραδυ.φιλιακια

χελλοοοοοοοουυυυυ τσουπρεςςςςςςςςςςςς....

τι κανετε μανταμιτσες????? περιτο να σας πω οτι εγω εχω χασει επφη τον τελευταιο καιρο...σημερα ευχηθηκα στο χαπακι που γεννησε εναμιση μηνα πριν....

Δεν θελω κακοβουλα σχολια απο κατω ετσι (χα).

οκ.δεν θα σχολιασω!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...