Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

μακαρι,αυριο θα το παραγγειλω..τελος

εβγαλα και απο τα δυο γι'αυτο αργησα

περα απο την πλακα τωρα δεν κανει τοση ωρα.το πολυ 15 λεπτα το καθε στηθος.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λέω να μαζεύομαι σιγά σιγά. λύσσαξα πάλι σήμερα. από το πρωί 7.30 τώρα που είμαι μαζι σας κάθησα. πω πω κι έχω και υπερένταση μακάρι να μπορέσω να κοιμηθώ γρήγορα
αντε κοριτσακι μου.καλη ξεκουραση.

κι εγω θα την κανω να ξαπλωσω λιγακι μεχρι να ερθει ο συζυξ...κι ευελπιστω να κοιμηθουμε αποψε και να μηνπερασω τα χθεσινα

ελινακι μια τελευταια ερωτηση...

τωρα εβγαλα γαλα,αν ξυπνησει το μωρακι θα του δωσω απο το στηθος πρεπει να ξαναβγαλω ή το πρωι να βγαλω μια και καλη?

και κατι ακομα τωρα που θηλαζεις νοιωθεις το δερμα σου ξηρο???το προσωπο μου συνεχεια στεγνωνει

76IGp3.png

Διαφημίσεις

αν το μωρο κοιμηθει παραπανω απο 4 ωρες να το ξυπνησω???

γιατι ο γιατρος μας ειπε μεχρι να φτασουμε τα 4 κιλα να τον ξυπναει να φαει στο 4ωρο...μετρηση πριν μια βδομαδα 3700...τι λες??

εχω μια κρυφη ελπιδα να κοιμηθει λιγο παραπανω

76IGp3.png

κι εγω θα την κανω να ξαπλωσω λιγακι μεχρι να ερθει ο συζυξ...κι ευελπιστω να κοιμηθουμε αποψε και να μηνπερασω τα χθεσινα

ελινακι μια τελευταια ερωτηση...

τωρα εβγαλα γαλα,αν ξυπνησει το μωρακι θα του δωσω απο το στηθος πρεπει να ξαναβγαλω ή το πρωι να βγαλω μια και καλη?

και κατι ακομα τωρα που θηλαζεις νοιωθεις το δερμα σου ξηρο???το προσωπο μου συνεχεια στεγνωνει

κι εγω ειμαι πολυ αφυδατομενη.πινω οσο νερο μπορω.για να γινετε παραγωγη πρεπει καθε τρεις ωρες να βγαζεις.αν ξυπνησει μπορει να μην εχεις πολυ γαλα αφου το εβγαλες και θα εχει δικιο να κλαιει.φροντισε να βγαζεις αλλα να μην μενει και νυστικο.καλυτερα να βγαζεις αφου φαει.εγω τωρα που ειναι 3 και μια εβδομαδα βγαζω οσο συχνα μπορω και για να ξανα γεμισει το στηθος θελει2,5 ωρες. εσυ δεν εχεις σαραντησει ακομα αρα δεν εχει εδραιωθει ο θηλασμος.με ρεγουλα στην αρχη.

Διαφημίσεις

αν το μωρο κοιμηθει παραπανω απο 4 ωρες να το ξυπνησω???

γιατι ο γιατρος μας ειπε μεχρι να φτασουμε τα 4 κιλα να τον ξυπναει να φαει στο 4ωρο...μετρηση πριν μια βδομαδα 3700...τι λες??

εχω μια κρυφη ελπιδα να κοιμηθει λιγο παραπανω

τη μερα να το ξυπνας.τη νυχτα οχι.πρεπει να καταλαβει οτι το βραδυ ΚΟΙΜΩΜΑΣΤΕ.

κι εγω ειμαι πολυ αφυδατομενη.πινω οσο νερο μπορω.για να γινετε παραγωγη πρεπει καθε τρεις ωρες να βγαζεις.αν ξυπνησει μπορει να μην εχεις πολυ γαλα αφου το εβγαλες και θα εχει δικιο να κλαιει.φροντισε να βγαζεις αλλα να μην μενει και νυστικο.καλυτερα να βγαζεις αφου φαει.εγω τωρα που ειναι 3 και μια εβδομαδα βγαζω οσο συχνα μπορω και για να ξανα γεμισει το στηθος θελει2,5 ωρες. εσυ δεν εχεις σαραντησει ακομα αρα δεν εχει εδραιωθει ο θηλασμος.με ρεγουλα στην αρχη.

καλε εχω σαραντησει.......κι ο γυναικολογος οταν πηγα στο μηνα πανω μου ειπε οτι εχει εδραιωθει ο θηλασμος...(τσεκαρε το στηθος μου,μη με ρωτησεις πως το καταλαβε)

76IGp3.png

καλε εχω σαραντησει.......κι ο γυναικολογος οταν πηγα στο μηνα πανω μου ειπε οτι εχει εδραιωθει ο θηλασμος...(τσεκαρε το στηθος μου,μη με ρωτησεις πως το καταλαβε)
σαραντησες!!!περασε ο καιρος.

τη μερα να το ξυπνας.τη νυχτα οχι.πρεπει να καταλαβει οτι το βραδυ ΚΟΙΜΩΜΑΣΤΕ.

καλε για τη νυχτα σου λεω...αλλα αυτος ετσι κι αλλιως ξυπναει μονος του πιο γρηγορα

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...