Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ψεμματα....αυτο δεν το πιστευω
κι εγω κουφαθικα.εφυγα με ενα σκασμο δωρακια.μια κοπελα που ηταν μετα απο μενα με μεγαλυτερο παιδακι μου ειπε οτι θα με παρουν τηλ. ερχοντε κοιταν το μωρο σε ενημερωνουν για διαφορα που αφορουν το μωρο απαντουν σε απορειες και φευγουν.η γιατρος που εβαλε τη σφραγιδα στο βιβλ. κραησε διευθυνση και τηλ:shock:

πιαστηκε το χερι μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ
ωχ ακομα βγαζεις?δεν κανει παιδι μου πανω απο 15 λεπτα στο καθε στηθος.ασε που χαλαει και το γαλα τοση ωρα εκτος ψυγειου.τελειωνε.

Διαφημίσεις

ωχ ακομα βγαζεις?δεν κανει παιδι μου πανω απο 15 λεπτα στο καθε στηθος.ασε που χαλαει και το γαλα τοση ωρα εκτος ψυγειου.τελειωνε.

χειροκινητο εχω ηρεμησε

76IGp3.png

:lol::lol::lol:

τώρα εγώ φταίω???? μπα όχι το πονηρο μυαλό μου φταίει όχι εγώ.. :tongue::tongue:

καλα εσυ δεν παιζεσαι!!!!!!!!!!!!σε εχει φοβηθει το ματι μου.δηλαδη το δικο μου που ειναι ηλεκτρικο και εχει και ηχο........αμα το ακουγες θα μου ελεγες με γεια ο καινουργιος δονητης!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

καλα εσυ δεν παιζεσαι!!!!!!!!!!!!σε εχει φοβηθει το ματι μου.δηλαδη το δικο μου που ειναι ηλεκτρικο και εχει και ηχο........αμα το ακουγες θα μου ελεγες με γεια ο καινουργιος δονητης!!!!!!!!!!!!

:lol::lol::lol::lol: πάψει μαρή και θα ξυπνήσω το παιδί μου... ααα καλό!!!

ακόμα χτυπιέμαι!!!!!! :lol::lol:

U6Vip2.png

αν βγάζεις με το χειροκίνητο 70 με το ηλεκτρικο θα βγάζεις 170 !!!!
ελα ντε!!!!!!!!!!!και λιγα λες.αχχχ μου θυμιζεις εμενα.περασμενα μεγαλεια και διηγοντας τα να κλαιω!!!!!!!!!

αν βγάζεις με το χειροκίνητο 70 με το ηλεκτρικο θα βγάζεις 170 !!!!

μακαρι,αυριο θα το παραγγειλω..τελος

το θημαμαι αλλα τοση ωρα....τις θηλες σου δεν τις σκεφτεσαι?

εβγαλα και απο τα δυο γι'αυτο αργησα

76IGp3.png

Λέω να μαζεύομαι σιγά σιγά. λύσσαξα πάλι σήμερα. από το πρωί 7.30 τώρα που είμαι μαζι σας κάθησα. πω πω κι έχω και υπερένταση μακάρι να μπορέσω να κοιμηθώ γρήγορα

U6Vip2.png

δεν παλευεσαι...χαχαχα

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...