Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ασχετο: ρε κορίτσια ξέρετε τί συνειδητοποίησα. έχει χαθεί η Μάρα. Τί να γίνεται τούτη πώς να τα πηγαίνει με την κόρη?
μιλαμε στο τηλ.μια χαρα ειναι.εκοψε το γαλα της και εφυγε διακοπες με τον ανδρα της η αθεοφοβη!το παιδι στην πεθερα!!!!!!!τελευταια φορα που τα ειπαμε ειχε αφησει τη μικρη στη μαμα της και ηταν αθηνα μονη της!!!!!!!!!!!!!εν το μεταξυ το μικρο φτιστο η μαρα!!!!βοηθεια του του παιδιου!!!!!!!!!

Ασχετο: ρε κορίτσια ξέρετε τί συνειδητοποίησα. έχει χαθεί η Μάρα. Τί να γίνεται τούτη πώς να τα πηγαίνει με την κόρη?

καλα ειναι μιλησαμε πριν λιγες μερες στο τηλ...

και η κορη της μια χαρα...εκεινη γυρναει σε λιγο καιρο στη δουλεια,οποτε θα μας λεει πιο συχνα τα νεα της...ελπιζω

76IGp3.png

και η κορη της μια χαρα...εκεινη γυρναει σε λιγο καιρο στη δουλεια,οποτε θα μας λεει πιο συχνα τα νεα της...ελπιζω

χαπακι πιο τρελη την ακουσες τωρα η πριν γεννησει?????????????

μιλαμε στο τηλ.μια χαρα ειναι.εκοψε το γαλα της και εφυγε διακοπες με τον ανδρα της η αθεοφοβη!το παιδι στην πεθερα!!!!!!!τελευταια φορα που τα ειπαμε ειχε αφησει τη μικρη στη μαμα της και ηταν αθηνα μονη της!!!!!!!!!!!!!εν το μεταξυ το μικρο φτιστο η μαρα!!!!βοηθεια του του παιδιου!!!!!!!!!

Αυτή είναι αποφασιστική γυναίκα!!! :cool::D

Τα χαιρετίσματά μου κορίτσια να της δώσετε όταν της ξαναμιλήσετε

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

Αυτή είναι αποφασιστική γυναίκα!!! :cool::D

Τα χαιρετίσματά μου κορίτσια να της δώσετε όταν της ξαναμιλήσετε

εμενα μου εταξε καφεδακι στη φωκ νεγρη με τα καροτσια!!!!μενουμε κοντα και δεν βλεπομαστε γμτ.

εμενα μου εταξε καφεδακι στη φωκ νεγρη με τα καροτσια!!!!μενουμε κοντα και δεν βλεπομαστε γμτ.

το ξέρω ρε γμτ. εδώ στην συμπεθέρα μου φιλοτιμήθηκα να πάω τώρα. τόσο καιρό δεν τον είχα δει τον γραμπρό μου.

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

ασχετο.την παρασκευη που πηγαμε στο ικα για το εμβολιο το ξερετε οτι μας δοσανε κρεμες γαλα και φισαν αλιφουλες?ασε το αλλο.θα μας επισκευτει λεει γιατρος του ικα στο σπιτι να δει το παιδι στο περιβαλον του:shock:τα ξερατε αυτα?

πού κλείνεις ραντεβού στο κέντρο φροντίδας μάνας παιδιού?

καλό αυτό. μπράβο. Εμείς έχουμε ιδιωτικό γιατρό. γράφω κάποια εμβόλια στο ικα και του πληρώνουμε επίσκεψη 35 ?.

U6Vip2.png

ασχετο.την παρασκευη που πηγαμε στο ικα για το εμβολιο το ξερετε οτι μας δοσανε κρεμες γαλα και φισαν αλιφουλες?ασε το αλλο.θα μας επισκευτει λεει γιατρος του ικα στο σπιτι να δει το παιδι στο περιβαλον του:shock:τα ξερατε αυτα?

ψεμματα....αυτο δεν το πιστευω

76IGp3.png

πού κλείνεις ραντεβού στο κέντρο φροντίδας μάνας παιδιού?

καλό αυτό. μπράβο. Εμείς έχουμε ιδιωτικό γιατρό. γράφω κάποια εμβόλια στο ικα και του πληρώνουμε επίσκεψη 35 ?.

ναι εκει το κλεινω.κι εγω εχω δικο μου γιατρο.λεφτα για εμβολια δεν εχω!!!!!!ασε που μου το ειπε και η ιδια η παιδιατρος οτι δεν με συμφαιρει να τα κανω εκτος ικα.μου ειπε κατι ποσα που τρελαθικα.οπωτε παω στο ικα.

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...