Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μεταξύ μας????? μπιαααααχχχχχχ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:shock::shock: εμ βέβαια πώς να το φάει το παιδί μετά

καλα μαρη ετσι μπλιαχ κανεις και μετα θελεις να το φαει το παιδι

76IGp3.png

Διαφημίσεις

λοιπον στο μπανιο γενικα δεν ειχαμε ποτε προβλημα.την κανω καθε βραδυ πριν το φαι και τον υπνο και ολα ο.κ.καμια φορα αμα νυσταζει η πειναει πολυ δεν εχει υπομονη και ψιλογκρινιαζει αλλα μεχρι εκει.απο χθες με το που τη βαζω στο ξαπλωστρακι του μπανιου γινετε χαμος.κλαμα σπαραχτικο μεχρι που της κοβεται η ανασα.εχθες λεω μπα περιεργο.σημερα παλι το ιδιο.την επερνα αγκαλια σταματαγε την ξανα ξαλπωνα χαμος.με το που της εριξα νερο εριξε λιγο τους τονους αλλα το κλαμα κλαμα.δεν εχει ξανα κλαψει τοτε ετσι.τι μπορει να εγινε ξαφνικα?

δεν σας πειραζει να μιλαμε κι εγω να αρμεγομαι..μην τυχον ξυπνησει και ο μουργος και δεν ξερω τι να κανω ....
κι εγω το ιδιο κανω τωρα!!!!!!δηλαδη καθε βραδυ που μιλαμε.:oops::oops::oops:.δηλαδη αν με πειραζει δεν θα το κανεις?!!!!!!!!!!!!!το μονο που φοβαμαι ειναι μην πιτσιλιστουμε!!!!

λοιπον στο μπανιο γενικα δεν ειχαμε ποτε προβλημα.την κανω καθε βραδυ πριν το φαι και τον υπνο και ολα ο.κ.καμια φορα αμα νυσταζει η πειναει πολυ δεν εχει υπομονη και ψιλογκρινιαζει αλλα μεχρι εκει.απο χθες με το που τη βαζω στο ξαπλωστρακι του μπανιου γινετε χαμος.κλαμα σπαραχτικο μεχρι που της κοβεται η ανασα.εχθες λεω μπα περιεργο.σημερα παλι το ιδιο.την επερνα αγκαλια σταματαγε την ξανα ξαλπωνα χαμος.με το που της εριξα νερο εριξε λιγο τους τονους αλλα το κλαμα κλαμα.δεν εχει ξανα κλαψει τοτε ετσι.τι μπορει να εγινε ξαφνικα?

πιθανοί λόγοι :

1) δεν της αρέσει η θερμοκρασία του νερού - σε τί θερμοκρασία την πλένεις?

2) είναι παγωμένο το ξαπλωστράκι - βρέχτο με το ζεστό νερό πριν την ξαπλώσεις

3) πεινάει πολύ και δεν έχει υπομονή να περιμένει - κάντην μπάνιο λίγο νωρίτερα και κ@λοβαρέστε μέχρι να ρθει η ώρα του φαγητού

4) νυστάζει πολύ - επίσης άλλαξε την ώρα του μπάνιου

5) έχει άποψη και αποφάσισε οτι δεν γουστάρει μπάνιο - την έκατσες!

6) έχει άποψη και αποφάσισε οτι δεν γουστάρει εσένα - τώρα την έκατσε εκείνη...

για να δούμε τί άλλο?

U6Vip2.png

μηπως εγινε κατι που την τρομαξε...συνηθως αν τρομαξουν μετα δεν θελουν το μπανιο

εχω διαβασει επισης οτι αν δουμε και κλαινε να τα πλυνουμε τοπικα για μερικες μερες και μετα να ξαναπροσπαθησουμε

κι αλλο ενα κουλο που σκεφτηκα εγω επισης..ολα τα κουλα εγω θα τα πω,μηπως λογω αλλαγης καιρου εχει αρχισει να κρυωνει...να βαζεις λιγο πιο ζεστο νερακι

76IGp3.png

Διαφημίσεις

κι εγω το ιδιο κανω τωρα!!!!!!δηλαδη καθε βραδυ που μιλαμε.:oops::oops::oops:.δηλαδη αν με πειραζει δεν θα το κανεις?!!!!!!!!!!!!!το μονο που φοβαμαι ειναι μην πιτσιλιστουμε!!!!

ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ μα δεν είναι κατάσταση αυτή.. μισό να πετάξω κι εγώ β@ζί έξω να βρίσκεται έτσι για να μην νιώθω στο περιθώριο.. :mrgreen:

U6Vip2.png

πιθανοί λόγοι :

1) δεν της αρέσει η θερμοκρασία του νερού - σε τί θερμοκρασία την πλένεις?

2) είναι παγωμένο το ξαπλωστράκι - βρέχτο με το ζεστό νερό πριν την ξαπλώσεις

3) πεινάει πολύ και δεν έχει υπομονή να περιμένει - κάντην μπάνιο λίγο νωρίτερα και κ@λοβαρέστε μέχρι να ρθει η ώρα του φαγητού

4) νυστάζει πολύ - επίσης άλλαξε την ώρα του μπάνιου

5) έχει άποψη και αποφάσισε οτι δεν γουστάρει μπάνιο - την έκατσες!

6) έχει άποψη και αποφάσισε οτι δεν γουστάρει εσένα - τώρα την έκατσε εκείνη...

για να δούμε τί άλλο?

καλε πριν ριξω νερο το επαθε.ξερω πως κανει οταν πειναει,ξερω πως κανει οταν νυσταζει,μακαρι να μην ειναι το προτελευταιο,το τελευταιο το αφηνω ασχολιαστο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D

μηπως εγινε κατι που την τρομαξε...συνηθως αν τρομαξουν μετα δεν θελουν το μπανιο

εχω διαβασει επισης οτι αν δουμε και κλαινε να τα πλυνουμε τοπικα για μερικες μερες και μετα να ξαναπροσπαθησουμε

κι αλλο ενα κουλο που σκεφτηκα εγω επισης..ολα τα κουλα εγω θα τα πω,μηπως λογω αλλαγης καιρου εχει αρχισει να κρυωνει...να βαζεις λιγο πιο ζεστο νερακι

αν το κανει και αυριο θα την κανω τοπικα.τη λυπηθικε η ψυχη μου.δεν την εχω ξανα δει ετσι.νερο δεν προλαβαινω να ριξω.με το που τη βαζω αρχιζει.

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...