Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

αμα το βραδυ του δινεις στο μπιμπερο το δικο σου γαλα δεν θα χρειαστεις ξενο θα πεφτει ξερος.μιλαει η πειρα.!!!!!!!!

αληθεια...!!!!!!!!!!!δεν το ηξερα αυτο

εσενα ποσες ωρες κοιμαται σερι???

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Την περασμένη εβδομάδα ξεκινήσαμε ρυζάλευρο. Μέρα με την μέρα έτρωγε καλύτερα και περισσότερο. Αυτήν την εβδομάδα ξεκινήσαμε και φρουτόκρεμα (καλά πολύ γέλιο αλλά θα σας τα πώ α΄λλη ώρα τώρα λέω τον πόνο μου) μέχρι σήμερα όλο και καλύτερα αλλά με ρυζάλευρο στην φρουτόκρεμα... τις 2 τελευταίες μέρες όμως δεν μου τρώει το ρυζάλευρο. κλαίει με λυγμούς και αναγκάζομαι να σταματήσω το τάισμα και να της φτιάξω γάλα... γιατί ρε γμτ??????

U6Vip2.png

καλα εγω εχω ακουσει και το γκαπ απο το πεσιμο στον υπνο μου!!!!αυτο με ξυπνησε.

εγω που αρπαξα και το χερι του αντρα μου για να μην πεσει το μωρο τι λετε???

76IGp3.png

Διαφημίσεις

αληθεια...!!!!!!!!!!!δεν το ηξερα αυτο

εσενα ποσες ωρες κοιμαται σερι???

8 με 8 8.30 με 8.30 δοξα το θεο παραπονο δεν εχω.σου λεω δεν ξυπναω για το παιδι αλλα για να βγαλω γαλα με το θηλαστο.κανω 2 αντλισεις ετσι εχω περισσοτερο γαλα για την επομενη.

Την περασμένη εβδομάδα ξεκινήσαμε ρυζάλευρο. Μέρα με την μέρα έτρωγε καλύτερα και περισσότερο. Αυτήν την εβδομάδα ξεκινήσαμε και φρουτόκρεμα (καλά πολύ γέλιο αλλά θα σας τα πώ α΄λλη ώρα τώρα λέω τον πόνο μου) μέχρι σήμερα όλο και καλύτερα αλλά με ρυζάλευρο στην φρουτόκρεμα... τις 2 τελευταίες μέρες όμως δεν μου τρώει το ρυζάλευρο. κλαίει με λυγμούς και αναγκάζομαι να σταματήσω το τάισμα και να της φτιάξω γάλα... γιατί ρε γμτ??????
μηπως δεν της αρεσει το συγκεκριμενο ρυζαλευρο.αλλαξε μαρκα.εχω ακουσει οτι του γιωτη ειναι πιο γλυκα και πιο νοστιμα.

προφανως δεν της αρεσει η γευση απο τη φρουτοκρεμα και το συνδιασε με αυτο....(λεω τωρα ,δεν ξερω)

μηπως να μην της το δωσεις μια μερα και να προσπαθησεις την επομενη???

και μηπως να παρεις τον παιδιατρο να το αναφερεις?

και παρεπιπτοντως βαζε 2 μπισκοτακια μιραντα στην φρουτοκρεμα για να γλυκανει,οχι ρυζαλευρο

76IGp3.png

Διαφημίσεις

μηπως δεν της αρεσει το συγκεκριμενο ρυζαλευρο.αλλαξε μαρκα.εχω ακουσει οτι του γιωτη ειναι πιο γλυκα και πιο νοστιμα.

αα ναι? της έχω παρει νεστλε με άρωμα βανίλια. του γιώτη είχε σκέτο.

U6Vip2.png

προφανως δεν της αρεσει η γευση απο τη φρουτοκρεμα και το συνδιασε με αυτο....(λεω τωρα ,δεν ξερω)

μηπως να μην της το δωσεις μια μερα και να προσπαθησεις την επομενη???

και μηπως να παρεις τον παιδιατρο να το αναφερεις?

και παρεπιπτοντως βαζε 2 μπισκοτακια μιραντα στην φρουτοκρεμα για να γλυκανει,οχι ρυζαλευρο

προσπαθώ να αποφύγω την ζάχαρη του μπισκότου

κανενα τοστεκι?να σας πω το δικο μου προβλημα τωρα?

για λεγε

πάω να βάλω κορνφλεικς με γάλα

U6Vip2.png

αα ναι? της έχω παρει νεστλε με άρωμα βανίλια. του γιώτη είχε σκέτο.
δεν ξερω.αυτο που σου λεω το ακουσα που το ελεγαν μπροστα στο ραφι με τις κρεμες στο σουπερ μαρκετ.

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...