Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαπακι ακριβως τα ιδια κι εγω.εμεις στη φαση που ειμαστε τωρα το παιδι δεν χορταινει απο το στηθος γι αυτο εκμεταλευομαι τις ωρες που κοιματε η που ειναι χορτατη και καθε τρεις ωρες περιπου και δυο τη νυχτα βγαζω γαλα την ταιζω εγω αφηνω και οταν λειπω και εχω καταφερει μεχρι τωρα να μην φαει ξενο.ποσο θα αντεξω δεν ξερω.ο θεος βοηθος.βγαζω 100-120 και αυτο θελει 180 για να χορτασει.βαλε και τη ρημαδα που δεν με ξεχασε και ερχετε καθε μηνα απο τοτε που σαραντησα και της μερες που ειμαι αδιαθετη λιγοστευει το γαλα και στην οωρηξια που σχεδον στερευω για 2-3 μερες.εεε καταντησαμε να θηλαζω και αφου το αδειασει το στηθος μου και αρχισει τη γκρινια τρωει και απο το μπιμπερο.δεν μπορω να κανω κατι αλλο.το επομενο βημα ειναι το ξενο συμπληρωμα.

Διαφημίσεις

κι εγω δεν ειμαι ετοιμη ψυχολογικα να του δωσω συμπληρωμα...αν και το εχω σκεφτει απειρες φορες ειδικα για το βραδυ...

χθες το βραδυ εκλαιγα δεν αντεχα αλλο,πονουσα,νυσταζα κι ο μπεμπουλης ξυπνουσε καθε λιγο και λιγακι να φαει.......

εγω δεν μπορω ομως να καταλαβω αφου εχω γαλα γιατι δεν χορταινει..???

76IGp3.png

αρα χρειαζεται κι εγω να αντλω,λογικα κι εμενα δεν χορταινει...δεν δικαιολογειτε τοση γκρινια,ουτε να θελει να τρωει τοσο συχνα...

χμμμμ κι ερχόμαστε και στον λόγο που ξεκίνησα εγώ το συμπλήρωμα......

έτρωγε με διαλείμματα (την έπαιρνε ο ύπνος δηλαδή) μέχρι που μου μάτωσε τις θηλές και άρχισα να πετάω γάλα. έτσι γεννήθηκε η ανάγκη του συμπληρώματος αναγκαστικά και μας έμεινε η συνήθεια γιατί θηλάζαμε την μαμά μας 40 λεπτά και από αυτά άντε να τρώγαμε τα 10 (και πολλά λέω) τα υπόλοιπα 30 κοιμόμασταν, προσπαθούσε η μαμά μας να μας ξυπνήσει, της σπάγανε τα νεύρα κλπ κλπ....

καλησπέρα :)

U6Vip2.png

δεν ξερω ρε χαπακι.τι να πω.εγω νομιζα οτι ο θηλασμος ειναι μια τρυφερη στιγμη αναμεσα στη μανα και το παιδι.κι αυτο μεχρι που γεννησα και επρεπε να θηλασω εγω.ειναι τοοοσο πολυπλοκο.τοσο δυσκολο τελικα.αμα δεν το περασεις δεν καταλαβαινεις.πως υπαρχουν γυναικες που το γουσταρουν τοσο πολυ.εγω ειμαι μεσα στο αγχος εφαγε δεν εφαγε χορτασε δε χορτασε.μετραω τις μερες μεχρι να γινει 6 μηνων.μκαρι να αντεξω αυτο το ρυθμο μεχρι τοτε.ξερεις τι ειναι να μην σε ξυπναει τη νυχτα το μωρο αλλα το θηλαστρο για να προλαβω την πεινα της?και εχω και το αλλο.αφου περασει η ωορηξεια και τελειωσει και η περιοδος μετα επανερχεται μεν η ποσοτητα αλλα παντα κατι λιγοτερο απο πριν.θα εχω γαλα μεχρι τους 6 μηνες.εχω ενα κουτι ξενο καβατζα μη τυχων χρειαστει και να σου πω την αμαρτεια μου το κοιταω σα σωτηρα:(

χμμμμ κι ερχόμαστε και στον λόγο που ξεκίνησα εγώ το συμπλήρωμα......

έτρωγε με διαλείμματα (την έπαιρνε ο ύπνος δηλαδή) μέχρι που μου μάτωσε τις θηλές και άρχισα να πετάω γάλα. έτσι γεννήθηκε η ανάγκη του συμπληρώματος αναγκαστικά και μας έμεινε η συνήθεια γιατί θηλάζαμε την μαμά μας 40 λεπτά και από αυτά άντε να τρώγαμε τα 10 (και πολλά λέω) τα υπόλοιπα 30 κοιμόμασταν, προσπαθούσε η μαμά μας να μας ξυπνήσει, της σπάγανε τα νεύρα κλπ κλπ....

καλησπέρα :)

ετσι ακριβως μου εκανε τωρα το βραδυ 45 λεπτα στο στηθος και εκεινος πεινουσε σαν τρελλος

ενω κανονικα ο θηλασμος μας κρατουσε 10 λεπτακια

76IGp3.png

κι εγω δεν ειμαι ετοιμη ψυχολογικα να του δωσω συμπληρωμα...αν και το εχω σκεφτει απειρες φορες ειδικα για το βραδυ...

χθες το βραδυ εκλαιγα δεν αντεχα αλλο,πονουσα,νυσταζα κι ο μπεμπουλης ξυπνουσε καθε λιγο και λιγακι να φαει.......

βρε τι μου θυμίζεις τί μου θυμίζεις......

Χαπάκι να σου πώ κάτι? εγώ με το θήλαστρο δεν τα πήγα καλά, μου έκοβε το γάλα. Η άποψή μου έιναι οτι το θήλαστρο είναι καλό να χρησιμοποιείται μόνο όταν δεν τρώει το παιδί και υπάρχει κίνδυνος μαστίτιδας διαφορετικά να σου πώ μόνο αυτό : Γκρίνιαζα οτι δεν έχω γάλα και δεν έχω πολύ γάλα και δεν έχω και δεν έχω. Θήλαστρο χρησιμοποίησα μόνο στον 5ο μήνα για να δω τί γίνεται και αυτό για 2 εβδομάδες μόνο (για διάφορους λογους). Αποφάσισα τελικα΄να μην κόψω το γάλα μου και το παιδί μου φτάνει 6 μηνών και εγώ θηλάζω ακόμα πρωί βράδυ. Αυτά είχα να πω.

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

αλλο το βυζακιχαπακι που εχει ζορι και ρουφιγμα και αλλο το μπιμπερο γλαπα χλουπα και τελειωσαμε.ειναι σαν να συγκρινεις καλαμακι του φραπε και καλαμακι για σουβλακι.

αχ κι εγω εχω ενα κουτι ξενο(βασικα 2 εχω ενα που μας εδωσαν στην κλινικη κι ενα που πμας εγραε η παιδιατρος της κλινικης οταν βγηκαμε)...σαν ξερολουκουμα τα κοιταω,λεω αυτο θα με βοηθησει,αλλα δεν θελω να κανω την αρχη γιατι μετα θα ειναι η ευκολη λυση

76IGp3.png

αλλο το βυζακιχαπακι που εχει ζορι και ρουφιγμα και αλλο το μπιμπερο γλαπα χλουπα και τελειωσαμε.ειναι σαν να συγκρινεις καλαμακι του φραπε και καλαμακι για σουβλακι.

Πολύ γουστάρω παρομοίωση!!!! :D :D

U6Vip2.png

αχ κι εσεις την εχετε περασει τη φαση ε?

το θεμα ειναι οτι εχω αρχισει να τα βαζω με το μωρο,να νευριαζω που κλαιει ολη την ωρα,να του φωναζω και αυτο ειναι αγγελουδι,τι φταει αμα πειναει...

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...