Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

με το καλο, με το καλο να γεννηθει το μαναρακι σου! όλα καλα να πάνε (που θα πάνε δηλαδη)! μην φοβηθεις τιποτα! τι καλα!!!!!!!!!!!!!!!
α

μαρηηηηηηηηηη συμπεθερα μηπως να το κανατε παρασκευη να βγει ΖΥΓΟΣ???:tongue::Dπλακα κανω δεν μας πειραζει γερη και δυνατη να ειναι να πανε ολα καλα και αυτα δεν μας ενδιαφερουν!!!!

γιατι κυρια μου ζυγος; εγω παρθενος ειμαι και ειμαστε τα καλυτερα παιδια σε πληροφορω (καλα γκρινιαζουμε λιγουλακι αλλα ειναι το μόνο μας ελαττωμα :tongue:)!!!!!!!

ναι Χαπακι μες την γκρινια ειναι όλα και μου ειπαν ότι τα επηρεαζουν οι αλλαγες του καιρου! βάλε λιγο και τα δοντια και εδεσε το γλυκο!

Ελινάκιιιιιι! χαλαρα υπνόσακο να βρεις την υγεια σου! εγω τον καταβολευτηκα και φετος πάλι ετσι θα την βγαλουμε!

καλημερες!

Οοοοοοοοχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι κυρια μου εμεις ειμαστε καλυτερα παιδια!!!:tongue:

μωρε γερα να ειναι τα παιδακια μας και τα ζωδια δεν κανουν τον ανθρωπο!!!

γειαααααααααααααααααααααααα

τι κανετε???εγω ειμαι ψοφια απο την κουραση με την βαπτιση!!!!ευτυχως ολα πηγαν πολυ καλα και ειμαι πολυ χαρουμενη μ αυτο!!!

εσεις τι κανετε???

Να σου ζησει ο Ευθυμιος και γαμπρο να τον καμαρωσεις!!!

ναι παρα πολυ γιατι ο βλακας ο παπας τον βουτηξε με το κεφαλι μεσα και αφου συγκρατηθηκα και δεν του ορμηξα παλι καλα!!!

:mad::mad::mad::mad: πραγματικα δεν μπορω να τους καταλαβω γιατι πρεπει να τα κανουνε να κλαψουν????εμενα και οι 2 βαπτιστηρες μου δεν εκλαψαν αλλα ουτε και η ξαδερφη μου επεαθαν κατι????

ελπιζω να μην μου κανει κατι τετοιο οταν θα ερθει και η δικη μας η σειρα γιατι τοτε απο μενα μπορει να γλιτωσει απο τον ανγτρα μου ομως δεν ξερω!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Καλημεραααααααααααα!!!!

Τι μου κανετε νυχτοπουλια μου????:-P:-P:-P

Σας εχω νεα!!!

ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΕΜΠΤΗ ΓΕΝΝΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!:D:D:D:D

η πριγκηπισσα μου ερχεταιαιαιαιαιαιαιαια!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

χααααα!!!! και καισαρικη και πεμπτη!!!!!σαν κι εμενα!!!!τελεια εφτασε η ωρα.ολα θα πανε καλα και θα δεις την κορη σου και θα παθεις πλακα!!!!!πως νιωθεις?δεν περναει η ωρα εεεε?

ναι παρα πολυ γιατι ο βλακας ο παπας τον βουτηξε με το κεφαλι μεσα και αφου συγκρατηθηκα και δεν του ορμηξα παλι καλα!!!
καλα εγω θα του ορμαγα κανονικα.παιδακια ειναι λιγη προσοχη δεν βλαπτει.το ειχατε ακουσει στις ειδησεις που παπας επνιξε το μωρο στη βαφτιση?δεν θυμαμαι σε ποια χωρα ειχε γινει αλλα ειναι κατι παπαδες που ειναι για πολυ ξυλο.νομιζω οτι το μυστηριο της βαφτισης ειναι πολυ βασανιστικο για το μωρο.

καλησπερα κοριτσια...

θελω τι γνωμη σας......

λοιπον ο μπεμπουλης μου δω και μερικες μερες οπως σας ειπα ειναι πολυ γκρινιαρης

εδω ομως και 2 μερες τρωει παλι πολυ συχνα και ειδικα απο χθες το βραδυ καθε 1,5 με2 ωρες ετρωγε που συνηθως τη νυχτα μου εκανε 4ωρα...αυτο συνεχιστηκε και τη μερα...με αποτελεσμα να αρχισουν να πονανε οι θηλες μου και ετσι αποφασισα να γαλω με το χειροκινητο θηλαστρο που εχω γαλα για να του δωσω για να ηρεμησουν λιγο οι θηλες...(αυτο εγινε 16:30)εβγαλα λοιπον 90 γρ προ γευματος...και αλλα 80 περιπου γρ μετα γευματος...το μωρο μετα απο αυτο το γευμα κοιμηθηκε για 2 ωρες περιπου....μετα του εδωσα στηθος και εφαγε περιπου 20' και μετα σταματησε να τρωει και αρχισε να κλαιει και να γκρινιαζει....για να μην τα πολυλογω εφτασε η ωρα και για το γευμα προ υπνου τον ειχα στο στηθος απο τις 20:30 μεχρι τις 21:15 που ετρωγε και καποια μικρα κενα ενδιαμεσα....τον πηρε ο υπνος και μολις τον εβαλα στο κρεββατι αρχισε να κλαιει και να μην ηρεμει με τιποτα...σκεφτηκα να του δωσω το γαλα που ειχα φυλαξει απο το οποιο εφαγε 60γρ και κοιμηθηκε σαν πουλακι...

τι συμπερασμα να βγαλω απο ολο αυτο?

μηπως τελικα δεν τρωει αρκετα απο το στηθος και δεν χορταινει πλεον και γι'αυτο γκρινιαζει ολη την ωρα???τι πρεπει να κανω???

εσεις τι πιστευετε απο αυτα που διαβασατε???????

επισης να ζητησω συγνωμη για το μεγαλο κειμενο και ελπιζω να μην σας ζαλιζω πολυ...

76IGp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια...

θελω τι γνωμη σας......

λοιπον ο μπεμπουλης μου δω και μερικες μερες οπως σας ειπα ειναι πολυ γκρινιαρης

εδω ομως και 2 μερες τρωει παλι πολυ συχνα και ειδικα απο χθες το βραδυ καθε 1,5 με2 ωρες ετρωγε που συνηθως τη νυχτα μου εκανε 4ωρα...αυτο συνεχιστηκε και τη μερα...με αποτελεσμα να αρχισουν να πονανε οι θηλες μου και ετσι αποφασισα να γαλω με το χειροκινητο θηλαστρο που εχω γαλα για να του δωσω για να ηρεμησουν λιγο οι θηλες...(αυτο εγινε 16:30)εβγαλα λοιπον 90 γρ προ γευματος...και αλλα 80 περιπου γρ μετα γευματος...το μωρο μετα απο αυτο το γευμα κοιμηθηκε για 2 ωρες περιπου....μετα του εδωσα στηθος και εφαγε περιπου 20' και μετα σταματησε να τρωει και αρχισε να κλαιει και να γκρινιαζει....για να μην τα πολυλογω εφτασε η ωρα και για το γευμα προ υπνου τον ειχα στο στηθος απο τις 20:30 μεχρι τις 21:15 που ετρωγε και καποια μικρα κενα ενδιαμεσα....τον πηρε ο υπνος και μολις τον εβαλα στο κρεββατι αρχισε να κλαιει και να μην ηρεμει με τιποτα...σκεφτηκα να του δωσω το γαλα που ειχα φυλαξει απο το οποιο εφαγε 60γρ και κοιμηθηκε σαν πουλακι...

τι συμπερασμα να βγαλω απο ολο αυτο?

μηπως τελικα δεν τρωει αρκετα απο το στηθος και δεν χορταινει πλεον και γι'αυτο γκρινιαζει ολη την ωρα???τι πρεπει να κανω???

εσεις τι πιστευετε απο αυτα που διαβασατε???????

επισης να ζητησω συγνωμη για το μεγαλο κειμενο και ελπιζω να μην σας ζαλιζω πολυ...

παντως με μια προχειρη ματια που εριξα περιεγραψες ακριβως γιατι το πως ξεκινησα να δινω στο παιδι γαλα με μπιμπερο και πως καταντισα να αρμεγομαι για να φαει.επιστρεφω.

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...