Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημεραααααααααααα!!!!

Τι μου κανετε νυχτοπουλια μου????:-P:-P:-P

Σας εχω νεα!!!

ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΕΜΠΤΗ ΓΕΝΝΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!:D:D:D:D

η πριγκηπισσα μου ερχεταιαιαιαιαιαιαιαια!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

:D :D :D :D :D :D άντε με το καλό με το καλό!!!!!!!! Πωπω βρε Κρισάκι δεν ξέρεις πόσο χαίρομαι για σένα κοπέλα μου.

Μετά θα δίνουμε ραντεβού οι ταλαίπωρες μητέρες τα βράδια να τα λέμε και να γκρινιάζουμε :rolleyes:

U6Vip2.png

ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΣΚΥΛΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΓΩ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ!!!ΕΧΩ ΕΝΑ BOXER ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΠΩΣ ΘΗΡΙΟ!Η ΜΙΚΡΗ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ......

Καλημεραααααααααααα!!!!

Τι μου κανετε νυχτοπουλια μου????:-P:-P:-P

Σας εχω νεα!!!

ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΕΜΠΤΗ ΓΕΝΝΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!:D:D:D:D

η πριγκηπισσα μου ερχεταιαιαιαιαιαιαιαια!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

με το καλο, με το καλο να γεννηθει το μαναρακι σου! όλα καλα να πάνε (που θα πάνε δηλαδη)! μην φοβηθεις τιποτα! τι καλα!!!!!!!!!!!!!!!

α

μαρηηηηηηηηηη συμπεθερα μηπως να το κανατε παρασκευη να βγει ΖΥΓΟΣ???:tongue::Dπλακα κανω δεν μας πειραζει γερη και δυνατη να ειναι να πανε ολα καλα και αυτα δεν μας ενδιαφερουν!!!!

γιατι κυρια μου ζυγος; εγω παρθενος ειμαι και ειμαστε τα καλυτερα παιδια σε πληροφορω (καλα γκρινιαζουμε λιγουλακι αλλα ειναι το μόνο μας ελαττωμα :tongue:)!!!!!!!

καλημερα και στις υπολοιπες...καλα ρε κοριτσια ολα τα μωρακια εχουν γκρινια αυτη την εποχη????τελικα καλα το λεει η ελινα μας

ναι Χαπακι μες την γκρινια ειναι όλα και μου ειπαν ότι τα επηρεαζουν οι αλλαγες του καιρου! βάλε λιγο και τα δοντια και εδεσε το γλυκο!

Ελινάκιιιιιι! χαλαρα υπνόσακο να βρεις την υγεια σου! εγω τον καταβολευτηκα και φετος πάλι ετσι θα την βγαλουμε!

καλημερες!

γειαααααααααααααααααααααααα

τι κανετε???εγω ειμαι ψοφια απο την κουραση με την βαπτιση!!!!ευτυχως ολα πηγαν πολυ καλα και ειμαι πολυ χαρουμενη μ αυτο!!!

εσεις τι κανετε???

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

γειαααααααααααααααααααααααα

τι κανετε???εγω ειμαι ψοφια απο την κουραση με την βαπτιση!!!!ευτυχως ολα πηγαν πολυ καλα και ειμαι πολυ χαρουμενη μ αυτο!!!

εσεις τι κανετε???

Έλα βρε κοριτσάκι μου και σε μελετάγαμε...

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΕΥΘΥΜΙΟΣ!!!! ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΜΑΡΩΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ. ΚΑΛΟΤΥΧΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ!

Φαντάζομαι θα σε δούμε το βράδυ? :wink:

U6Vip2.png

ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΣΚΥΛΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΓΩ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ!!!ΕΧΩ ΕΝΑ BOXER ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΠΩΣ ΘΗΡΙΟ!Η ΜΙΚΡΗ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ......

Από την στιγμή που ο γιατρός σου είπε κανένα πρόβλημα τότε η απόφαση είναι καθαρά δική σου. Ρίσκο υπάρχει πάντα όπως κατά την άποψή μου υπάρχουν και γυάλες να κλείσουμε τα παιδιά μας. Εγώ έχω χάσκι-λύκο στην ταράτσα. Ερωτεύτηκε την μικρή από την πρώτη στιγμή που την είδε (γιατί μέχρι τότε την είχε μυρίσει μόνο) κάθε φορά που την πάω πάνω έρχεται και της γλύφει τα πόδια. Αλλά αυτό είναι το δικό μου σκυλί, το δικό μου παιδί και οι δικές μου συνήθειες.

U6Vip2.png

ελπιδακι ουουουου

γλυκουλα να σου ζησει ο μικρουλης σου

δαναη αφου ο γιατρος λεει οτι δεν πειραζει,τοτε ολα οκ...

εγω ειμαι γενικα κατα των κατοικιδιων μεσα στο σπιτι,οποτε δεν μπορω να σου πω τη δικη μου γνωμη

76IGp3.png

Έλα βρε κοριτσάκι μου και σε μελετάγαμε...

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΕΥΘΥΜΙΟΣ!!!! ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΜΑΡΩΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ. ΚΑΛΟΤΥΧΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ!

Φαντάζομαι θα σε δούμε το βράδυ? :wink:

σ ευχαριστωωωωωωωωωωω!!!!!ετρεχα και δεν μπορουσα να μπω τωρα θα με χορτασετε!!!χιχιχιχι...

εβαλα φωτο στο αλμπουμ για να δειτε απο την βαπτιση...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

ελπιδακι ουουουου

γλυκουλα να σου ζησει ο μικρουλης σου

δαναη αφου ο γιατρος λεει οτι δεν πειραζει,τοτε ολα οκ...

εγω ειμαι γενικα κατα των κατοικιδιων μεσα στο σπιτι,οποτε δεν μπορω να σου πω τη δικη μου γνωμη

το θεμα μου και ο φοβος μου ειναι η τριχα γιατι οπως και να το κανουμε τριχα υπαρχει και ας βαζω ηλεκτρικη καθε μερα!με τη μικρη ομως τα πανε μια χαρα του τραβαει το αυτι αυτη της γλειφει τις πατουσες αυτος.....

ναι παρα πολυ γιατι ο βλακας ο παπας τον βουτηξε με το κεφαλι μεσα και αφου συγκρατηθηκα και δεν του ορμηξα παλι καλα!!!

ετσι το κανουν για να κλαψουν....

76IGp3.png

το θεμα μου και ο φοβος μου ειναι η τριχα γιατι οπως και να το κανουμε τριχα υπαρχει και ας βαζω ηλεκτρικη καθε μερα!με τη μικρη ομως τα πανε μια χαρα του τραβαει το αυτι αυτη της γλειφει τις πατουσες αυτος.....

κι εγω για το θεμα της τριχας σου το ειπα....

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...