Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

Καλημερα φιλεναδα!

ωστε γεννας?

η κορη σου το ξερει?

την εχεις προειδοποιησει?

Κοριτσακι μου με το καλο! καλη λεφτερια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:lol::lol::lol:

βλαμενο!!!δεν το ξερει η καημενουλα θα το μαθει εκεινη την ωρα:lol:

Βεβαια πεταξε και ενα αν δεν θελησει να βγει μονη της αλλα προσπαθω να μην το σκεφτομαι αυτο:lol::lol:

τι κανεις εσυ σκατουλα μου???

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

που εισαι μαρηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη Chris?

Ηρθες μας αναστατωσες πρωι πρωι και εξαφανιστηκες?

Ελα πες και αλλα

εδω καλε ολοκληρη κοιλουμπα(λεμε τωρα) δεν μας βλεπεις????εεεε???τσοσο πολυ σου εχει παρει τα μυαλα ο γιος σου???:tongue:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

:lol::lol::lol:

βλαμενο!!!δεν το ξερει η καημενουλα θα το μαθει εκεινη την ωρα:lol:

Βεβαια πεταξε και ενα αν δεν θελησει να βγει μονη της αλλα προσπαθω να μην το σκεφτομαι αυτο:lol::lol:

τι κανεις εσυ σκατουλα μου???

Αντε ποιος τη χαρη σου, θα γεννηθει η επομενη Ζιζελ!

αντε να δω που θα βρουμε αντρα να ειναι στα μετρα της!

καλα ειμαστε και μεις,

ο μικρος αρχιζει και τσιριζει, κανει περιεργα πραγματα, με δερνει και δε μπορω να τον κανω καλα!

λοιπον τα μωρακια απο τον εκτο μηνα και μετα εχουν πολυ πλακα, αρχιζουν και κανουν τα δικα τους,

23 Σεπτεμβρη θα γεννηθει η τσουπα? την ιδια μερα με τη πεθερα μου θα εχει γενεθλια

as1cHjroSf-0010MDAwOGQ0fDAwMDg5OTZkfE8gcHJpZ2lwYXMgbW91IGVpbmFp.gif

Καλημεραααααααααααα!!!!

Τι μου κανετε νυχτοπουλια μου????:-P:-P:-P

Σας εχω νεα!!!

ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΕΜΠΤΗ ΓΕΝΝΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!:D:D:D:D

η πριγκηπισσα μου ερχεταιαιαιαιαιαιαιαια!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

μήπως να το ξανασκεφτείς;;;:rolleyes::cool:όχι για σένα αλλά για το δόλιο το παιδάκι σου...

κοριτσάκι μου η ώρα η καλή με ένα πόνο.να βγάλεις έναν κορίτσαρο υγιές, όμορφο, και λίγο πιο έξυπνο απο την μαμα του:tongue:

[URL="http://www.ticker.7910.org/eng"][IMG]http://www.ticker.7910.org/as1cEZA0g410010MDAwNDk5MWR8ODc1NjU0ZHxteSBiYWJ5.gif[/IMG][/URL]

[url=http://lilypie.com][IMG]http://lb1f.lilypie.com/W9Frp2.png[/IMG][/url

Διαφημίσεις

μήπως να το ξανασκεφτείς;;;:rolleyes::cool:όχι για σένα αλλά για το δόλιο το παιδάκι σου...

κοριτσάκι μου η ώρα η καλή με ένα πόνο.να βγάλεις έναν κορίτσαρο υγιές, όμορφο, και λίγο πιο έξυπνο απο την μαμα του:tongue:

ΖΟΥΜΠΙ ουουουουουουουουου

καλημερα!

Τι κανετε?

τι χαμενες που ειστε:lol::lol::lol:

παλιοζουμπη!!!:tongue::tongue::tongue:

Δηλαδη πλακα πλακα απο τις εγκυουλες αυτη τη στιγμη εσυ εισαι η τελευταια που γεννας?

Αντε μαρη παλι εντυπωση θα κανεις χεχε

ναι ναι πανω απο ολα η εντυπωση!!!το χω αυτο η ατιμη!!!:lol::lol:

λοιπον γλυκουλες μου πρεπει να σας αφησω μα παω να ντυθω γιατι θα ερθει η πεθερα μου να με παρει να παμε εκκλησια και θα με βρει με τις μπιτζαμες!!!

ελπιζω μεχρι να γεννησω να σας ξαναπετυχω εεεεεεεε!!!κανονιστε αλλιως δεν την βγαζω:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

τι χαμενες που ειστε:lol::lol::lol:

παλιοζουμπη!!!:tongue::tongue::tongue:

ναι ναι πανω απο ολα η εντυπωση!!!το χω αυτο η ατιμη!!!:lol::lol:

λοιπον γλυκουλες μου πρεπει να σας αφησω μα παω να ντυθω γιατι θα ερθει η πεθερα μου να με παρει να παμε εκκλησια και θα με βρει με τις μπιτζαμες!!!

ελπιζω μεχρι να γεννησω να σας ξαναπετυχω εεεεεεεε!!!κανονιστε αλλιως δεν την βγαζω:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ε ναι!

Θα εκκλησιαστεις ?Αντε βοηθεια σου!

φιλακια μαναρι

Καλημεραααααααααααα!!!!

Σας εχω νεα!!!

η πριγκηπισσα μου ερχεταιαιαιαιαιαιαιαια!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

αααααααααααααααααααααααααα ερχετε η νυφουλα μου!!!!!μετο καλο να ερθει το κοριτσακι μας!!!!:D:D:D

μαρηηηηηηηηηη συμπεθερα μηπως να το κανατε παρασκευη να βγει ΖΥΓΟΣ???:tongue::Dπλακα κανω δεν μας πειραζει γερη και δυνατη να ειναι να πανε ολα καλα και αυτα δεν μας ενδιαφερουν!!!!

Αντε ποιος τη χαρη σου, θα γεννηθει η επομενη Ζιζελ!

αντε να δω που θα βρουμε αντρα να ειναι στα μετρα της!

καλα ειμαστε και μεις,

ο μικρος αρχιζει και τσιριζει, κανει περιεργα πραγματα, με δερνει και δε μπορω να τον κανω καλα!

λοιπον τα μωρακια απο τον εκτο μηνα και μετα εχουν πολυ πλακα, αρχιζουν και κανουν τα δικα τους,

23 Σεπτεμβρη θα γεννηθει η τσουπα? την ιδια μερα με τη πεθερα μου θα εχει γενεθλια

:mad::mad::mad::mad:τον εχει τον αντρα ειναι ενα ψιλολιγνο αγορι μαρηηηηηηηηη!!!!

δεν μας εχεις δει γι αυτο τα λες!!!!

τι κανεις μπουμπουκα μου??φιλακια

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

Ζουμπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι θελεις να μου νευριασεις τη συμπεθερα?????γιατι μαρηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη τι σου εχει κανει???εεεεε???:tongue::tongue::tongue:

πανεξυπνο και ομορφο θα ειναι γιατι εχει δυο φοβερους γονεις!!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Ναι είδες? Σήμερα ήμουν εγώ εδώ να καλύψω την βάρδια της, όταν θα σταματήσω να μπαίνω εγώ θα μπαίνει εκείνη να καλύψει την δική μου :lol: :lol:

Καληνύχτα. κι εγώ μάλλον θα την κάνω

Καλε βρε γλωσσουδες οταν λειπω σας πιανει??? φτου σας!!!

βλεπαμε ταινια με τον συζυγο εβλεπε δηλαδη γιατι εγω τον ψιλοπηρα........ τον υπνο εννοω!!!;)

καλως την.μην διαβαζεις αυτα που γραφουμε.....ειμαστε πολυ καθως πρεπει κοριτσια κατα βαθος...απλα ειναι πολυ το βαθος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να σου ζησει η μπεμπα σου.

στο πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ βαθος!!!(εγω παντως ειμαι το καλυτερο κοριτσι εδω μεσα):tongue::tongue::D

λοιπόν άστο χαπάκι μην το ψάχνεις αυτο που λεέι η Ελίνα θα έιναι...ο ανάδρομος ερμής.. :tongue: :tongue:

κι επίσης έχω να επισημάνω... για να προσέχουμε λίγο τις εκφράσεις μας παρακαλώ... άκου εκεί του αρέσει να τον παίζεις.... :lol: :lol: :lol:

Για ποσες μερες θα ειναι αναδρομος ο ερμης μου λετε???:mad::mad:

3 μερες τωρα ειναι μεσα στην γκρινια και κυριως το απογευμα μετα τις 5 αρχιζουν τα οργανα!!!:mad::mad::mad::(

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Καλημεραααααααααααα!!!!

Σας εχω νεα!!!

καλημερα κρισακι....με το καλο να δεχτεις την κουκλιτσα σου....!!!

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...