Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 43 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

Καλημέρα 9η μέρα προλαβαίνεις μια χαρά, μην αγχωνεις τον ευστο σου άλλο ,προσπάθησε να τους εμπιστευτείς, μόνο καλό θα σου κάνει αυτό...

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

χαιρεται χαιρεται!!ευχαριστω! ειπα να σερφαρω τωρα που κοιμαται το βλασταρακι μου!!!!

ετσι ετσι..κι εμεις ειμαστε πολυ αθλητικοι τυποι.το βραδυ παντα κανουμε σερφινγκ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κι εγω το ιδιο κοντομανικο ζιπουνακι και καλτσακια...απο προχθες που εβρεξε ομως εχει πολυ υγρασια και το κλεινω την μπαλκονοπορτα,αλλα αεριζεται απο το παραθυρο στο σαλονι...εγω σημερα εκτος απο το σεντονακι του εβαλα και μια πικε κουβερτουλα...λετε να ειναι πολυ σαν σκεπασμα

76IGp3.png

χαιρεται χαιρεται!!ευχαριστω! ειπα να σερφαρω τωρα που κοιμαται το βλασταρακι μου!!!!

Καλά κάνεις.

Για πες για πές καμμια΄ιστοριούλα απ την εμπειρία σου με το βλασταράκι σου

U6Vip2.png

ετσι και γω!!!και μενω και κυψελη στον καθαρο αερα..........
συγχωριανες ειμαστε?του καθαρου αερα κι εσυ?εγω ειμαι κοντα στην πλ. αμερικης.εσυ?

Διαφημίσεις

κι εγω το ιδιο κοντομανικο ζιπουνακι και καλτσακια...απο προχθες που εβρεξε ομως εχει πολυ υγρασια και το κλεινω την μπαλκονοπορτα,αλλα αεριζεται απο το παραθυρο στο σαλονι...εγω σημερα εκτος απο το σεντονακι του εβαλα και μια πικε κουβερτουλα...λετε να ειναι πολυ σαν σκεπασμα

εσείς με τί σκεπάζεστε? Αν αισθάνεσαι οτι σκεπάζεσαι με το σεντόνι και στο όριο σε καλύπτει τότε η πικέ είναι μια χαρά για το νινί σου. είναι και πιο μικρούλι αυτό

U6Vip2.png

χαπακι εδω δεν κανει κρυο.λιγο μονο δροσισαι.στην κτητη παιζει πολυ υγρασια.καλα κανεις.

χαπακι εδω δεν κανει κρυο.λιγο μονο δροσισαι.στην κτητη παιζει πολυ υγρασια.καλα κανεις.
καλε πως τα γραφω ετσι?το τυφλο συστημα με μαρανε!!!!!!!!!!!:oops:

εσείς με τί σκεπάζεστε? Αν αισθάνεσαι οτι σκεπάζεσαι με το σεντόνι και στο όριο σε καλύπτει τότε η πικέ είναι μια χαρά για το νινί σου. είναι και πιο μικρούλι αυτό

εγω δεν σκεπαζομαι....τουλαχιστον μεχρι χθες βραδυ...

μαλλον θα τη βγαλω την πικε γιατι αν ξεσκεπαστει θα ειναι χειροτερα

76IGp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια εγω την κανω νυσταξα,ο συζυξ αποψε θα παει για μια μπυριτσα με ενα παιδι απο τη δουλεια,οποτε παω για ξαπλες...θα τα πουμε αυριο..καλο βραδυ!!!!!!!!!

αληθεια η αθηνουλα δεν εμφανιστηκε αποψε

76IGp3.png

η δικια μου παντως το σεντονι το κανει κουβαρι.αν δεν παω να την ξανα σκετασω το βραδυ η αν δεν σηκωθει 1-2 φορες ο ανδρας μου το πρωι ειναι αλλου το παιδι αλλου το σεντονι.γυριζει με το κεφαλι κατω και τα ποδια πανω η καθετα.το χειμωνα με το κρυο πως θα μενουν σκεπασμενα?

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...