Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 40 λεπτά , Μαριαννα36 είπε:

Πααααλι άγχος. 23/12 τεπ. Κυκλος 26 με 28 ημερες. τιμή χοριακης μια μέρα μετά την αναμενόμενη περιοδο.2161. Μου είπε ο γιατρός να πάω για υπέρηχο ουσιαστικά 4 εβδομάδων και 1 ημέρες. Είδαμε ένα μικρό σάκο, μου είπε να ξανά πάω δε δύο εβδομάδες. Αλλά μου έδωσε μια κολπική κρέμα προγεστερονης  με απλικατερ να βάζω για να ενισχύσουμε την εμφύτευση νομίζω μου είπε, κάτι πάντως να ενισχύσουμε. Τι είναι αυτο παλι;; με τόση χοριακη και μόνο ένα μικρό σάκο, άδειο εννοείται μέσα.. και αυτό με τη κρέμα Τι είναι πάλι αυτο;;; Ούτε μου είπε να ξανά κάνω χοριακη ούτε τίποτα... Εγώ κάπως είμαι απογοητευμενη, δε ξέρω 

Καλημέρα κορίτσι μου δεν χρειάζεται να είσαι απογοητευμένη είδατε σάκο κ αυτό είναι πολύ καλό τώρα θα περιμένεις να ακούσεις την καρδούλα του ❤️προγεστερόνη να ξέρεις ότι πλέον δίνουν σχεδόν όλοι οι γιατροί δεν είναι κάτι κακό εγώ επερνα από την αρχή έκανα κ ενέσιμες κ μετά συνέχισα μόνο με με υπόθετα μέχρι τέλους.απολευσε το κ μην έχεις τόσο άγχος.

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

καλα μαρη δεν ντρεπεσαι να γελας με το παιδι σου...φιου σου

όσι!!!! :oops::oops:

χαιρομαι που επισημανες το συγκεκριμενο θεμα του...παιξιματος.εξαλου ειναι γνωστο οτι εδω μεσα υπαρχει μια σοβαροτης και ενα επιπεδο!!!!!!!!:cool:

Εδώ και πάρα πολύ καιρό κιόλας! Και φροντίζουμε και να μην πέφτει ποτέ.... το επίπεδο φυσικά εννοώ βεβαίως βεβαίως :mrgreen: :mrgreen:

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σωστο ξεσωστο εγω γελαω συνεχεια με αυτα που κανει η κορη μου.βεβαια τωρα που το σκεφτομαι οταν με κοιταει γελαει κι αυτη.να προβληματιστω!!!!!!!!!!!!:tongue:

ακολουθει τα βηματα της μαμας της

76IGp3.png

όσι!!!! :oops::oops:

Εδώ και πάρα πολύ καιρό κιόλας! Και φροντίζουμε και να μην πέφτει ποτέ.... το επίπεδο φυσικά εννοώ βεβαίως βεβαίως :mrgreen: :mrgreen:

ναι δεν τονισα τη διακρητικοτητα!!!!!!!

Διαφημίσεις

κοριτσια εγω εχω λιγες τυψεις να πω την αληθεια,γιατι σημερα τον μαλωσα που εκλαιγε

αλλα εκανε σαν τρελλος

πως τα ντυνεται τωρα που δροσισε?

το βραδυ με τι τα σκεπαζετε?

76IGp3.png

ναι βρε ειναι αντιδραση στην αγνωστη γευση...μεχρι τωρα ηξερε μονο το γαλατακι...καλα ολα μαζι τα ξεκινατε και ρυζαλευρο και φρουτοκρεμα

ξεκινήσαμε την περασμένη εβδομάδα ρυζάλευρο και το τρώμε καθε απόγευμα και σήμερα ξεκινήσαμε και την φρουτόκρεμα που την τρώμε για δεκατιανό. λογικά τον άλλο μήνα θα ξεκινήσουμε και χορτόσουπα για μεσημεριανό. Μεγαλώνουν γρήγορα Ευτυχία!!!

εγω δεν ειπα τιποτα .....ολα μονα τους βγαινουν στη φορα
εγω θα ελεγα ο πεινασμενος καρβελια ονειρευεται!!!!!!!!!!!

Δεν κατέχω πράμα απ' όσα λέτε :tongue: :tongue: :tongue:

U6Vip2.png

καλησπερα σας!!!!ειμαι καινουργια και μαμα και στο cafe!εχω μια μπεμπουλα 8 μηνων!ηθελα απλα να πω μια καλησπερα;):D
καλως την.μην διαβαζεις αυτα που γραφουμε.....ειμαστε πολυ καθως πρεπει κοριτσια κατα βαθος...απλα ειναι πολυ το βαθος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να σου ζησει η μπεμπα σου.

ναι δεν τονισα τη διακρητικοτητα!!!!!!!

:lol: :lol: :lol:

κοριτσια εγω εχω λιγες τυψεις να πω την αληθεια,γιατι σημερα τον μαλωσα που εκλαιγε

αλλα εκανε σαν τρελλος

κάτσε να χαιρετίσω την καινούργια και θα σου πώ

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

καλησπερα σας!!!!ειμαι καινουργια και μαμα και στο cafe!εχω μια μπεμπουλα 8 μηνων!ηθελα απλα να πω μια καλησπερα;):D

Σπέεεεεραααααα!!!! Να σου ζήσει η μπεμπούλα σου :D

U6Vip2.png

αλλα εκανε σαν τρελλος

εγω προς το παρον αντεχω ακομα και μονο γλυκομιλαω.αλλα συχνα ειμαι στα ορια μου.πλεον τη ντυνω γιατι ολο το καλοκαιρι το περασε γυμνη για να τσιμπαμε!!!!τωρα φοραμε κοντομανικα φορμακια το βραδυ οπως δηποτε καλτσακια και σεντονακι.η πορτα λιγο σκαστη μονο να μπαινει καθαρος αερας.τωρα κατα ποσο ειναι καθαρος ο αερας στην κηψελη ειναι αλλο θεμα....:roll:

αλλα εκανε σαν τρελλος

Χαπάκι αν βρεθεί μωρομάνα να μου πει οτι δεν έχει μαλώσει το μωρό της ειλικρινά δεν πρόκειται να το πιστέψω! Κι εγώ έχει τύχει όχι απλώς να την μαλώσω αλλά να της βάλω και τις φωνές. Εννοείται φυσικά οτι ένιωσα τρελές τύψεις μετά και την αγκάλιαζα και την φίλαγα και της υποσχόμουν οτι δεν θα το ξανακάνω. Μην είσαι σκληρή με τον εαυτό σου και δικαιολόγησέ τον - για θυμήσου την ιστοριούλα με τον θεό μου έφτιαξε την μητέρα....

τώρα που δρόσισε συνεχίζω να την έχω με κοντομάνικο ζιπουνάκι (και όχι ραντάκι) και την σκεπάζω με το σεντονάκι της διπλωμένο - αν ζεσταθεί ξέρει αυτή τί θα κάνει

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...