Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 43 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

Καλημέρα 9η μέρα προλαβαίνεις μια χαρά, μην αγχωνεις τον ευστο σου άλλο ,προσπάθησε να τους εμπιστευτείς, μόνο καλό θα σου κάνει αυτό...

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

λοιπον θα μιλησω επιστημονικα.μηπως ειναι αναδρομος ο ερμης και τζαπα το παιδευουμε ?μα και τα τρια ταυτοχρονα?παει αλλου το μυαλο σας?

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

μπορεί να φταίει και η αλλαγή του καιρού, πού ξέρεις..... :cool:

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

λοιπον θα μιλησω επιστημονικα.μηπως ειναι αναδρομος ο ερμης και τζαπα το παιδευουμε ?μα και τα τρια ταυτοχρονα?παει αλλου το μυαλο σας?

λες...

τυχαιο,δεν νομιζω:tongue:

76IGp3.png

ααααααα καλέέέέέ?? δεν σας είπα με την κρέμα που την είχα άγχος...

κυρία η σουρπουίτσα μου το πιασε το κόλπο "ανοίγω στόμα - καταπίνω". σήμερα ξεκινήσαμε και φρουτόκρεμα... Καλα πολλά γέλια ξυνιζόταν συνέχεια. εννοείται βέβαια οτι τελικά ήπιαμε γάλα στο τέλος γιατί βάλαμε τα κλάματα.

δε βλεπω την ωρα να ξεκινησουμε κι εμεις.θα πεσει πολυ γελιο!!!!!!!!!!

σιγουρα δεν μπερδευει την πιπιλα με τη θηλη γιατι οταν πειναει δεν θελει την πιπιλα,τη φτυνει.....

και δεν νομιζω να νυσταζει γιατι ξυπναει εκεινη την ωρα

δεν ξερω τι εχει τη συγκεκριμενη στιγμη,αλλα απο τοτε που ξεκινησαμε την πιπιλα εχει γινει πιο γκρινιαρης...

πρωτα καθοτανε στο ρηλαξ ή στον καναπε...του αρεσε να τον παιζεις ...τωρα μετα απο 2 λεπτα κλαιει.....

κι εχω και τον αντρα μου να λεει οτι τον εχω κακομαθει.......

λοιπόν άστο χαπάκι μην το ψάχνεις αυτο που λεέι η Ελίνα θα έιναι...ο ανάδρομος ερμής.. :tongue: :tongue:

κι επίσης έχω να επισημάνω... για να προσέχουμε λίγο τις εκφράσεις μας παρακαλώ... άκου εκεί του αρέσει να τον παίζεις.... :lol: :lol: :lol:

U6Vip2.png

ααααααα καλέέέέέ?? δεν σας είπα με την κρέμα που την είχα άγχος...

κυρία η σουρπουίτσα μου το πιασε το κόλπο "ανοίγω στόμα - καταπίνω". σήμερα ξεκινήσαμε και φρουτόκρεμα... Καλα πολλά γέλια ξυνιζόταν συνέχεια. εννοείται βέβαια οτι τελικά ήπιαμε γάλα στο τέλος γιατί βάλαμε τα κλάματα.

καλα δλδ τα πηγατε....

οσο για την φρουτοκρεμα νομιζω οτι δεν της αρεσε.....

76IGp3.png

Διαφημίσεις

δε βλεπω την ωρα να ξεκινησουμε κι εμεις.θα πεσει πολυ γελιο!!!!!!!!!!

μαρή σου λέω πολύ γέλιο. στην αρχή δεν μπορούσα να κρατηθώ, τώρα προσπαθώ γιατί δεν είναι σωστό :roll:

U6Vip2.png

λοιπόν άστο χαπάκι μην το ψάχνεις αυτο που λεέι η Ελίνα θα έιναι...ο ανάδρομος ερμής.. :tongue: :tongue:

κι επίσης έχω να επισημάνω... για να προσέχουμε λίγο τις εκφράσεις μας παρακαλώ... άκου εκεί του αρέσει να τον παίζεις.... :lol: :lol: :lol:

κοιτα που πηγε το πονηρο μυαλο σου...δεν υπαρχουν πονηρες εκφρασεις,αλλα πονηρα μυαλα:D:D:D:D

76IGp3.png

καλα δλδ τα πηγατε....

οσο για την φρουτοκρεμα νομιζω οτι δεν της αρεσε.....

φαντάζομαι όμως οτι όπως και με το ρυζάλευρο (γιατί και μ' αυτό την ίδια αντίδραση είχε) μέρα με την μέρα θα είναι καλύτερα

U6Vip2.png

μαρή σου λέω πολύ γέλιο. στην αρχή δεν μπορούσα να κρατηθώ, τώρα προσπαθώ γιατί δεν είναι σωστό :roll:

καλα μαρη δεν ντρεπεσαι να γελας με το παιδι σου...φιου σου

76IGp3.png

χαιρομαι που επισημανες το συγκεκριμενο θεμα του...παιξιματος.εξαλου ειναι γνωστο οτι εδω μεσα υπαρχει μια σοβαροτης και ενα επιπεδο!!!!!!!!:cool:

Διαφημίσεις

κοιτα που πηγε το πονηρο μυαλο σου...δεν υπαρχουν πονηρες εκφρασεις,αλλα πονηρα μυαλα:D:D:D:D

τί θες να πεις τώρα οτι έχω πονηρό μυαλό??? Εγώώώώώώώ΄????

Έλα καλέ τώρα!!!!!! :mrgreen: :mrgreen:

U6Vip2.png

φαντάζομαι όμως οτι όπως και με το ρυζάλευρο (γιατί και μ' αυτό την ίδια αντίδραση είχε) μέρα με την μέρα θα είναι καλύτερα

ναι βρε ειναι αντιδραση στην αγνωστη γευση...μεχρι τωρα ηξερε μονο το γαλατακι...καλα ολα μαζι τα ξεκινατε και ρυζαλευρο και φρουτοκρεμα

76IGp3.png

χαιρομαι που επισημανες το συγκεκριμενο θεμα του...παιξιματος.εξαλου ειναι γνωστο οτι εδω μεσα υπαρχει μια σοβαροτης και ενα επιπεδο!!!!!!!!:cool:

κυριωςςςςςςςςςςςςςς

76IGp3.png

σωστο ξεσωστο εγω γελαω συνεχεια με αυτα που κανει η κορη μου.βεβαια τωρα που το σκεφτομαι οταν με κοιταει γελαει κι αυτη.να προβληματιστω!!!!!!!!!!!!:tongue:

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...