Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Μαριαννα36 είπε:

Είναι η πρώτη μου και με έχει καταβάλει το άγχος... Δηλαδή πραγματικά αναρωτιέμαι πως να το απολαύσω;; Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! 

Το ξέρω ότι έχεις άγχος όλες έχουμε άγχος είναι λογικό απλά πρέπει να είσαι λίγο πιο ήρεμη.καλο θα κάνει που σου έδωσε προγεστερόνη δεν είναι κακό.κ εμένα οι πρώτη μου ήταν κ από εδώ κ πέρα να ξέρεις θα έχεις πολλά να περνεις.σιδηρο βιταμινες προγεστερονη κ άλλα τέτοια.

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

ρε κοριτσια μονο εγω δεν το ειχα ξανα ακουσει αυτο?δηλαδη τι ακριβως ειναι τελικα το αλμα αναπτυξης και πως το ξεχωριζουμε απο τους κολοικους?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ελινακι μου εχουμε περασει ενα αλμα αναπτυξης και ξερω πως ειναι...

ο δικος μου κατι αλλο εχει...

λοιπον διαβαστε περιγραφη να μου πειτε.....

καθε απογευμα στο γευμα στις 7 -7:30 το αργοτερο εχω προβλημα....

το μωρο κλαιει οταν θηλαζει τραβιεται πισω κρατοντας παντα τη θηλη στο στομα και κλαιγοντας εντονα...και μετα σταματαει και μετα απο λιγο παλι τα ιδια...εντομεταξυ καποιες φορες πνιγεται και τις περισσοτερες βγαζει γαλα απο τα πλαγια....

μετα απο αυτο συνεχιζει να ειναι γκρινιαρης....μετα του δινω πιπιλα και ηρεμει μεχρι να κανουμε μπανακι ....στη μια ωρα και κατι ξανατρωει και μετα κοιμαται ηρεμος(οσο μπορει να ειναι ηρεμος στον υπνο του γιατι συνηθως παλευει)ολο αυτο το σκηνικο το κανει τωρα μια βδομαδα στην αρχη νομιζα οτι ειχε κολικους,αρχισα να του δινω χαμομηλι αλλα το σκηνικο το ιδιο........εχετε ιδεα τι μπορει να παθαινει?

76IGp3.png

νομιζα οτι εφυγες.για διαβασε.θα σου λυθουν πολλες απορειες.

οχι καλε,ειχε ξυπνησει ο μικρουλης εφαγε λιγακι και ξανακοιμηθηκε

ωστοσο μαζεψα και τα πιατα...

76IGp3.png

Διαφημίσεις

μμμ ναι πρέπει να κάνω κι ένα paste xixixixixiix

http://mamma.forumotion.com/forum-f5/topic-t1060.htm

ολα εμεις πρεπει να τα λεμε!!!!!καλα δεν ξερεις να κανεις ποστ?απορω!!!!!!!!!!!:-D

το μωρο κλαιει οταν θηλαζει τραβιεται πισω κρατοντας παντα τη θηλη στο στομα και κλαιγοντας εντονα...και μετα σταματαει και μετα απο λιγο παλι τα ιδια...εντομεταξυ καποιες φορες πνιγεται και τις περισσοτερες βγαζει γαλα απο τα πλαγια....

μετα απο αυτο συνεχιζει να ειναι γκρινιαρης....μετα του δινω πιπιλα και ηρεμει μεχρι να κανουμε μπανακι ....στη μια ωρα και κατι ξανατρωει και μετα κοιμαται ηρεμος(οσο μπορει να ειναι ηρεμος στον υπνο του γιατι συνηθως παλευει)ολο αυτο το σκηνικο το κανει τωρα μια βδομαδα στην αρχη νομιζα οτι ειχε κολικους,αρχισα να του δινω χαμομηλι αλλα το σκηνικο το ιδιο........εχετε ιδεα τι μπορει να παθαινει?

ρε συ δεν εχεις το ιδιο γαλα ολη την ημερα.μηπως εχεις περισσοτερο βγαινει γρηγορα και πνιγεται.η το αντεθετο.μηπως δεν εχεις πολυ και τσαντιζεται.

Κοίταξε να δεις κάθε παιδί είναι διαφορετικό στις αντιδράσεις του. Μπορείς απλώς να έχει κουραστεί απ 'ολη την ημέρα. Εσύ το ίδιο κουράγιο έχεις το πρωί και το ίδιο το απόγευμα? Και η δικιά μου γκρίνιαζε το απόγευμα και να μην σου πώ ότι ακόμα τα απογεύματά μας είναι κάπως μέχρι που θα ξεραθεί το βράδυ και θα ηρεμήσει το σύμπαν. και μένα έκλαιγε καμμια φορά όταν την θήλαζα. Στην πορεία κατάλαβα οτι σ αυτές τις περιπτώσεις έκλαιγε γιατί νύσταζε πολύ και πείναγε συγχρόνως αλλά δεν είχε κουράγιο από την νύστα να φάει. Αλλά αυτό είναι το δικό μου παιδί. Προσωπική μου εντελώς άποψη είναι οτι καλά κάνεις και του δίνεις πιπίλα. Το παιδί όταν πεινάει δεν υπάρχει περίπτωση να μπερδέψει την θηλή με την πιπίλα. Αλλά όπως είπα και πιο πάνω αυτή είναι η δική μου άποψη.

U6Vip2.png

ρε συ δεν εχεις το ιδιο γαλα ολη την ημερα.μηπως εχεις περισσοτερο βγαινει γρηγορα και πνιγεται.η το αντεθετο.μηπως δεν εχεις πολυ και τσαντιζεται.

λογικα αν δεν ειχα πολυ εκεινη την ωρα δεν θα πνιγοταν....παιδι μου σου λεω τρεχει το γαλα απο το στομα του,αλλα δεν ξερω αν γινεται λογο ποσοτητας ή λογο του οτι κλαιει και δεν καταπινει σωστα....

76IGp3.png

Διαφημίσεις

χαπακι για να βγαζει κι απο τα πλαγια μαλλον βγαινει με δυναμη και δεν μπορει να το καταπιει.βαλε την ωρα που θηλαζεις το κρφαλακι του πανω στο στηθος και οχι απο κατω.

ολα εμεις πρεπει να τα λεμε!!!!!καλα δεν ξερεις να κανεις ποστ?απορω!!!!!!!!!!!:-D

άι μαρή!!!! :lol: :lol:

παίζει κι αυτό!

για πες.

εσείς θηλάζετε αποκλειστικά και οι δυο σας. Στην δική μου περίπτωση που θηλάζει μόνο πρωί και βράδυ? πάντως έχω παρατηρήσει οτι τις τελευταίες μέρες μου πεινάει στο 3ωρο και όχι στο 4ωρο που συνήθιζε... έχουμε αλλάξει το πρόγραμμά μας 1.000.000 φορές :rolleyes:

Πάντως και η δικιά μου είναι 3η μέρα σήμερα που μου έχει βγάλει ολίγον τι την πίστη με την γκρίνια της

U6Vip2.png

άι μαρή!!!! :lol: :lol:

παίζει κι αυτό!

εσείς θηλάζετε αποκλειστικά και οι δυο σας. Στην δική μου περίπτωση που θηλάζει μόνο πρωί και βράδυ? πάντως έχω παρατηρήσει οτι τις τελευταίες μέρες μου πεινάει στο 3ωρο και όχι στο 4ωρο που συνήθιζε... έχουμε αλλάξει το πρόγραμμά μας 1.000.000 φορές :rolleyes:

Πάντως και η δικιά μου είναι 3η μέρα σήμερα που μου έχει βγάλει ολίγον τι την πίστη με την γκρίνια της

λοιπον θα μιλησω επιστημονικα.μηπως ειναι αναδρομος ο ερμης και τζαπα το παιδευουμε ?μα και τα τρια ταυτοχρονα?παει αλλου το μυαλο σας?

ααααααα καλέέέέέ?? δεν σας είπα με την κρέμα που την είχα άγχος...

κυρία η σουρπουίτσα μου το πιασε το κόλπο "ανοίγω στόμα - καταπίνω". σήμερα ξεκινήσαμε και φρουτόκρεμα... Καλα πολλά γέλια ξυνιζόταν συνέχεια. εννοείται βέβαια οτι τελικά ήπιαμε γάλα στο τέλος γιατί βάλαμε τα κλάματα.

U6Vip2.png

Κοίταξε να δεις κάθε παιδί είναι διαφορετικό στις αντιδράσεις του. Μπορείς απλώς να έχει κουραστεί απ 'ολη την ημέρα. Εσύ το ίδιο κουράγιο έχεις το πρωί και το ίδιο το απόγευμα? Και η δικιά μου γκρίνιαζε το απόγευμα και να μην σου πώ ότι ακόμα τα απογεύματά μας είναι κάπως μέχρι που θα ξεραθεί το βράδυ και θα ηρεμήσει το σύμπαν. και μένα έκλαιγε καμμια φορά όταν την θήλαζα. Στην πορεία κατάλαβα οτι σ αυτές τις περιπτώσεις έκλαιγε γιατί νύσταζε πολύ και πείναγε συγχρόνως αλλά δεν είχε κουράγιο από την νύστα να φάει. Αλλά αυτό είναι το δικό μου παιδί. Προσωπική μου εντελώς άποψη είναι οτι καλά κάνεις και του δίνεις πιπίλα. Το παιδί όταν πεινάει δεν υπάρχει περίπτωση να μπερδέψει την θηλή με την πιπίλα. Αλλά όπως είπα και πιο πάνω αυτή είναι η δική μου άποψη.

σιγουρα δεν μπερδευει την πιπιλα με τη θηλη γιατι οταν πειναει δεν θελει την πιπιλα,τη φτυνει.....

και δεν νομιζω να νυσταζει γιατι ξυπναει εκεινη την ωρα

δεν ξερω τι εχει τη συγκεκριμενη στιγμη,αλλα απο τοτε που ξεκινησαμε την πιπιλα εχει γινει πιο γκρινιαρης...

πρωτα καθοτανε στο ρηλαξ ή στον καναπε...του αρεσε να τον παιζεις ...τωρα μετα απο 2 λεπτα κλαιει.....

κι εχω και τον αντρα μου να λεει οτι τον εχω κακομαθει.......

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...