Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Μαριαννα36 είπε:

Είναι η πρώτη μου και με έχει καταβάλει το άγχος... Δηλαδή πραγματικά αναρωτιέμαι πως να το απολαύσω;; Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! 

Το ξέρω ότι έχεις άγχος όλες έχουμε άγχος είναι λογικό απλά πρέπει να είσαι λίγο πιο ήρεμη.καλο θα κάνει που σου έδωσε προγεστερόνη δεν είναι κακό.κ εμένα οι πρώτη μου ήταν κ από εδώ κ πέρα να ξέρεις θα έχεις πολλά να περνεις.σιδηρο βιταμινες προγεστερονη κ άλλα τέτοια.

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

εεε,που ησουν εξαφανισμενη??????

μηπως ειχεςμια σοβαρη δουλεια με το συζυξ και γι'αυτο δεν εκανες την εμφανιση σου:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Ναι μαρή, όλη μέρα @!$@#$@#$@# στις δουλειές για να έρθει το πεθερικό να τα βρει όλα καθαρά... (ξέρω... ασχολίαστο) και το βράδυ δεν μπορούσα ούτε τα μάτια μου τα κλείσω από την κούραση

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα όμορφες μανούλες και μέλλουσες μανούλες!!!

Δεν μπαίνω συχνά τώρα τελευταία, αλλά σας έχω πάντα στο νου μου. Άντε να πιούμε κι εκείνον τον ρημαδοκαφέ.

Φιλάκια σε όλες!!!:D:D:D

Κι εμείς σε σκεφτόμαστε ζουζουνίτσα μας!!!! :D

U6Vip2.png

Καλημέρα μανούλες όπως λέει και το μπιφτεκάκι μας...χιχιχιχ

και καλημερα και σε μας μπιφτεκακι μου τις μέλοντικες μανουλες..

Τι κάνετε εσεις και τα ζουζουνάκια σας...

εγω στην αναμονη ακομα μετα την επέμβαση λαπαροσκόπησης-υστεροσκόπσης που έκανα τον Απρίλιο..τώρα την Τετάρτη θα κανω ξανα διαγνωστική υστεροσκόπηση για να δούμε ανκαθάρισε το σημείο και αν όλα είναι οκ..το Οκτωμβριο επιτέλους θα πάρω το οκ για να ξεκινήσω τις προσπάθειες....

Πολλα πολλα φιλακια...μικρουλια μου..

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

καλως την.κι εμενα καπως ετσι ειναι.διαβαζω στο σαιτ οτι αυτη η κατασταση λεγετε αλμα αναπτυξης.εχει γκρινιες κλαμα χωρις λογο βγαζει σαλια σηταει συνεχεια αγκαλια και μονο ετσι ηρεμει εχει αστατο υπνο βγαζει πολλα σαλια και πιπιλαει χερι δαχτυλο η ολη τη χουφτα.τι μαθαινω ο ανθρωπος νυχτιατικα.παντως αυτο εξηγει πολλα.

Διαφημίσεις

Γέννησε η κολλητή μου χθες. Ημουν στο μαιευτήριο την ώρα που γένναγε, την είδα αμέσως μετά και κείνη και το μωρό. Θυμήθηκα και τα δικά μου. Τί δυνατές στιγμές ειναι αυτές ρε παιδάκι μου. Από τότε που γέννησα τα βλέπω αλλιώς τα πράγματα γιατί τώρα πλέον γνωρίζω πώς νιώθουν. Κι αυτός ο άντρας της, δεν ήμουν έξω να δω τον δικο μου αλλά τώρα κατάλαβα. Μου έλεγαν ότι ίδρωνε και έκανε το ένα τσιγάρο πίσω από το άλλο. το παλικάρι χθες βγήκε κάποια στιγμή μας είπε "αυτό ήτανε γεννάμε" και έβαλε τα κλάματα. Θέλω να τα ξαναζήσω αυτά!

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...