Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

ειναι πολυ μικρα γι να κανουν ωορρηξια σε 3 μερες . μην αγχωνεσαι αδικα, ισως απλα ειναι μεγαλος αυτος ο κυκλος. τυχαινει. εμπιστευσου τον τωρα και μην τα πολυαναλυεις. ουτως η αλλως συγκρινουν κ με τις αιματολογικες κ ξερουν τι κανουν κ ποτε. 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Καλα ο αδελφος μου εχει τρελαθει με τη μικρη, ολο για αυτην μιλαει!

Τι κανετε μαναρες?

Ο γαμπρος σου κοιμαται

και η νυφη σου με τον γιο μου!!!ολο γλυκες ματιες του εριχνε!!!

αλλααααααααααααα ο δικος μου βραχος σωστος κυριος!!!εχει ματια μονο για τη νυφη μου!!!

ααααααααχχχχχχχχχχχ αντε να γεννηθει και αυτη με το καλο να τη δουμε!!!:D:D

άντε ρε αλήθεια? μην γλύφεται πές του, το κορίτσι είναι λογοδοσμένο χιχιχιιχιχιχιχ

η νύφη σου εεεε κοιμάται και δεν κοιμάται. είναι όπως χθες στο ρηλάξ έτοιμη αλλά όχι. έβγαλες νόημα?

έρχεται το πεθερικό σήμερα - έχουμε δουλειές φουλ

περιμένω τον σύζυξ να έρθει να βγω να κάνω κλιμακοστάσιο

Καλως να ερθει αλλα θα κανει ελεγχο να δει εαν τα εκανες καλα????μη χ@@@@@@ω!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τι λες βρε αθηνουλα ξεχνιεται....

ασε που βαριεσαι πλεον...

Καλησπερα Χαπακι!!!

καλα τελειωσε με το θηλασμο και ελα να μου πεις!!!

Στην αρχη εγω βραχος δεν ηθελα καθολου ημουνα μονο για τον γιο μου αλλα επρεπε καποια στιγμη να το ξαναθυμηθουμε!!!:rolleyes::rolleyes:

τωρα που τελειωσε ο θηλασμος γιναμε οπως παλιες και δεν βαριεμαι καθολου!!!:cool::cool::cool:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

εγω παντως οταν ερχεται το μονο που σκεφτομαι ειναι να παω να κοιμηθω.... και το πρωι κοιμαται εκεινος...οποτε θα αρχισουμε να δινουμε ραντεβου για το σπορ...

ρε κοριτσια,η κοριτσια η κοιλια ποτε θα φυγει....?????

μου εχουν μεινει 5 κιλα ακομα απο την εγκυμοσυνη(κολλησε η βελονα δεν κατεβαινει παρακατω) και παρ'ολα η κοιλια ακομα εκει

76IGp3.png

Καλησπερα Χαπακι!!!

καλα τελειωσε με το θηλασμο και ελα να μου πεις!!!

Στην αρχη εγω βραχος δεν ηθελα καθολου ημουνα μονο για τον γιο μου αλλα επρεπε καποια στιγμη να το ξαναθυμηθουμε!!!:rolleyes::rolleyes:

τωρα που τελειωσε ο θηλασμος γιναμε οπως παλιες και δεν βαριεμαι καθολου!!!:cool::cool::cool:

αληθεια ξεχασα να πω καλησπερα...

εγω γιατι βαριεμαι τοσο πολυ???????????????????????????????????????????????????????

κι ευτυχως κι εκεινος ειναι κουρασμενος και δεν παραπονιεται;)

76IGp3.png

εγω παντως οταν ερχεται το μονο που σκεφτομαι ειναι να παω να κοιμηθω.... και το πρωι κοιμαται εκεινος...οποτε θα αρχισουμε να δινουμε ραντεβου για το σπορ...

ρε κοριτσια,η κοριτσια η κοιλια ποτε θα φυγει....?????

μου εχουν μεινει 5 κιλα ακομα απο την εγκυμοσυνη(κολλησε η βελονα δεν κατεβαινει παρακατω) και παρ'ολα η κοιλια ακομα εκει

Καποια στιγμη θα συναντηθειτε θα δεις!!!;)

δεν ξερω εγω δεν ειχα καθολου κοιλιτσα οταν βγηκα απο το μαιευτηριο!!!

τωρα εκανα που τρωω συνεχεια μ@@@@ς!

τι κανει ο ζουζουνος σου??

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

αληθεια ξεχασα να πω καλησπερα...

εγω γιατι βαριεμαι τοσο πολυ???????????????????????????????????????????????????????

κι ευτυχως κι εκεινος ειναι κουρασμενος και δεν παραπονιεται;)

ειναι φυσικο μου ειπε ο γυναικολογος μου ειναι η αμυνα μας να προστατεψουμε την περιοχη μας (δεν το ειπε ετσι ακριβως αλλα αμα τα πω θα με κοψουν)!!!

και εγω βαριομουνα και γενικα δεν ηθελα αλλα καποια στιγμη εκατσα δεν γινοτανε αλλο!!!:cool:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

τωρα που εβρεξε και εχει υγρασια λετε να του βαζω και παντελονακι του μπεμπουλη...

του φοραω ενα εσωρουχακι με κοντο μανικι και καλτσακια??????

μεσα στο σπιτι και εγω ενα ζιπουνακι με κοντο μανικακι του φοραω γιατι ειναι ζεστο το σπιτι μου εξω ομως του φορεσα παντελονακι!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

κοριτσιααααααααααααααααα βαριεμαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

θελω να την κανω.....θελω να την κανω....ταραμ ταραμ ταραμ...χαχα

μαζι με τον γιο μου...!

χαπακι η κοιλιτσα θα αργησει λιγο να πεσει....καλε 1 μηνα ειναι μονο που γεννησες.....!

εμενα τωρα αρχιζει κ πεφτει που χανω κ τα κιλα....καλα εγω πηρα κ πολλα ....23..!:?

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Διαφημίσεις

καλα ειναι ο μουργακος μου κοιμαται του καλου καιρου....

σημερα ηπιαμε και χαμομηλακι να ηρεμησουμε με την κοιλιτσα μας και τωρα κοιμαται ησυχα,βεβαια δεν του αρεσει καθολου...

76IGp3.png

κοριτσιααααααααααααααααα βαριεμαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

θελω να την κανω.....θελω να την κανω....ταραμ ταραμ ταραμ...χαχα

μαζι με τον γιο μου...!

χαπακι η κοιλιτσα θα αργησει λιγο να πεσει....καλε 1 μηνα ειναι μονο που γεννησες.....!

εμενα τωρα αρχιζει κ πεφτει που χανω κ τα κιλα....καλα εγω πηρα κ πολλα ....23..!:?

και εγωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω Ραμονιτσα!!!!

τι κανετε???πηγατε διακοπουλες???

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

καλα ειναι ο μουργακος μου κοιμαται του καλου καιρου....

σημερα ηπιαμε και χαμομηλακι να ηρεμησουμε με την κοιλιτσα μας και τωρα κοιμαται ησυχα,βεβαια δεν του αρεσει καθολου...

:D:D:Dμπορει να σου κανει περισσοτερες φορες κακα μην τρομαξεις οδικος μου τουλαχιστον ετσι εκανε!!!

οσο για το χρωμα που ειπες εχθες παιζει ρολο το φαγητο που εφαγες τουλαχιστον ετσι μου ειπανε οι φιλες μου!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...