Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

ειναι πολυ μικρα γι να κανουν ωορρηξια σε 3 μερες . μην αγχωνεσαι αδικα, ισως απλα ειναι μεγαλος αυτος ο κυκλος. τυχαινει. εμπιστευσου τον τωρα και μην τα πολυαναλυεις. ουτως η αλλως συγκρινουν κ με τις αιματολογικες κ ξερουν τι κανουν κ ποτε. 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

σε αγαπαει το ζουζουνι καλε...

κοριτσακι μου σε αφηνω παω να μαζεψω τα πιατα και να ετοιμασω φαγητο για το συζυξ

θα τα ξαναπουμε...

καλο βραδυ και να μου φιλησεις το ζουζουνο σου...

Ναι το εχω καταλαβει υπαρχει ερωτας μαγαλος!!!:D:D:D

Καληνυχτα κοριτσακι μου!!!

θα τα ξαναπουμε σιγουρα και εσυ να μου τον φιλησεις!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Οι άλλες είχαν πάλι μπουρ μπουρ το βράδυ. Ήθελα κι εγώ αλλά χθες έπεσα κομμάτια. Γύρισα μαρή και έπεσα με την μούρη στις δουλειές. 10.30 που έπεσε η μικρή για ύπνο έκατσα σε καρέκλα.

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

άντε ρε αλήθεια? μην γλύφεται πές του, το κορίτσι είναι λογοδοσμένο χιχιχιιχιχιχιχ

η νύφη σου εεεε κοιμάται και δεν κοιμάται. είναι όπως χθες στο ρηλάξ έτοιμη αλλά όχι. έβγαλες νόημα?

έρχεται το πεθερικό σήμερα - έχουμε δουλειές φουλ

περιμένω τον σύζυξ να έρθει να βγω να κάνω κλιμακοστάσιο

U6Vip2.png

Οι άλλες είχαν πάλι μπουρ μπουρ το βράδυ. Ήθελα κι εγώ αλλά χθες έπεσα κομμάτια. Γύρισα μαρή και έπεσα με την μούρη στις δουλειές. 10.30 που έπεσε η μικρή για ύπνο έκατσα σε καρέκλα.

τι ταλαιπωρια μαρη,

τελικα δε πηγα σημερα για τα ρουχα της μανας μου,

πηγε με τη Μαρια, βαρεθηκα να παω

as1cHjroSf-0010MDAwOGQ0fDAwMDg5OTZkfE8gcHJpZ2lwYXMgbW91IGVpbmFp.gif

δεν πειράζει. καλύτερα να ξεκουραστείς και λίγο.

Εχετε κανονίσει τίποτα για το βράδυ? Εμείς αραλίκι και άγιος ο θεός.. μήπως πασάρουμε και την μικρή δίπλα να κάνουμε και τίποτα άλλο μαρή... πάει το ξεχάσαμε κι αυτό!

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

άντε ρε αλήθεια? μην γλύφεται πές του, το κορίτσι είναι λογοδοσμένο χιχιχιιχιχιχιχ

η νύφη σου εεεε κοιμάται και δεν κοιμάται. είναι όπως χθες στο ρηλάξ έτοιμη αλλά όχι. έβγαλες νόημα?

έρχεται το πεθερικό σήμερα - έχουμε δουλειές φουλ

περιμένω τον σύζυξ να έρθει να βγω να κάνω κλιμακοστάσιο

με τα ματια της εχει τρελαθει!

Τι ματι ειναι αυτο μαρη, σα της πισινας το χρωμα

Εχετε κανονίσει τίποτα για το βράδυ? Εμείς αραλίκι και άγιος ο θεός.. μήπως πασάρουμε και την μικρή δίπλα να κάνουμε και τίποτα άλλο μαρή... πάει το ξεχάσαμε κι αυτό!

Εχουμε γαμο σημερα, η ξαδελφη μου,

Ενταξει μαναρακι αντε να κανεις τις δουλειες σου

φιλακια

μπαααααααααααααααααααα δεν ξεχνιεται μην ανησυχεις θα τον βρεις τον δρομο!!!!:tongue::tongue::tongue:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...