Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

ειναι πολυ μικρα γι να κανουν ωορρηξια σε 3 μερες . μην αγχωνεσαι αδικα, ισως απλα ειναι μεγαλος αυτος ο κυκλος. τυχαινει. εμπιστευσου τον τωρα και μην τα πολυαναλυεις. ουτως η αλλως συγκρινουν κ με τις αιματολογικες κ ξερουν τι κανουν κ ποτε. 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

125785xkp5sqhu7n.gif

τι κανετε Χαπακι μου???σαραντησατε και δεν καθεστε μεσα???

αυτο ειναι αληθεια...και αρχισε η μανα μου τη γκρινια...οτι κουραζω το μωρο και μπουρου μπουρου...μου εσπασε τα νευρα

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσια οταν ειστε εξω και γυρισετε λιγο αργα ,κανετε το μωρακι μπανιο αν δεν το εχετε κανει...εγω σημερα δεν τον εκανα μπανακι....γυρισαμε κι εκεινος κοιμοτανε ηδη....αλλα επειδη τον αλλαξα ξυπνησε..οποτε καναμε μαμ και ξαναπεσαμε για υπνο...

οοοοοοοοοοοοοοοοοοχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι εγω ποτε δεν το κανω!!!

οταν ειχαμε την τρελλη ζεστη τον εκανα πριν βγουμε!!!

καλα εκανες δεν πειραζει που δεν τον εκανες με 1 μερα δεν παθαινουν τιποτα!!!που γυρναγατε τετοια ωρα???

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

αυτο ειναι αληθεια...και αρχισε η μανα μου τη γκρινια...οτι κουραζω το μωρο και μπουρου μπουρου...μου εσπασε τα νευρα

:mad::mad::mad::mad::mad: δεν παθαινουν τιποτα αντιθετα το εχουν και αυτα αναγκη εγω ειχα να βγαλω τον δικο μου 2 μερες βολτα και σημερα τρελλαθηκε!!!ασε την μαμα σου να λεει εγω μηπως θυμασαι ποσες φορες μιλησαμε και ημουνα βολτα???

σημερα ηταν η 1η φορα του μπεμπουλη εξω νυχτα...

:D:D:D:D του αρεσε????

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

πηγαμε με τους κουμπαρους στο τζαμπο και του ψωνισα πραγματακι και δωρακι για το βαπτιστηρι που θα ερθει σε λιγο καιρο(η κουμπαρα μου ειναι εγκυος) και μετα πηγαμε εκει που δουλευει ο μπαμπας μας να φαμε...

76IGp3.png

Διαφημίσεις

:mad::mad::mad::mad::mad: δεν παθαινουν τιποτα αντιθετα το εχουν και αυτα αναγκη εγω ειχα να βγαλω τον δικο μου 2 μερες βολτα και σημερα τρελλαθηκε!!!ασε την μαμα σου να λεει εγω μηπως θυμασαι ποσες φορες μιλησαμε και ημουνα βολτα???

:D:D:D:D του αρεσε????

ναι του αρεσε και κοιτουσε γυρω γυρω.....και μετα κοιμηθηκε το πουλακι μου...

αυτο της ειπα κι εγω,κι εκεινη μου λεει οι μαμαδες βγαζουν τα παιδια τους το πρωι βολτα να τα βλεπει ο ηλιος...επρεπε να τον πηγαινω βολτα 8 η ωρα το πρωι λεει....

76IGp3.png

πηγαμε με τους κουμπαρους στο τζαμπο και του ψωνισα πραγματακι και δωρακι για το βαπτιστηρι που θα ερθει σε λιγο καιρο(η κουμπαρα μου ειναι εγκυος) και μετα πηγαμε εκει που δουλευει ο μπαμπας μας να φαμε...

Ωραιαααααααααααα!!!!!:D:D

δεν κοιμηθηκε καλυτερα μετα τη βολτα??

ο δικος μου τουλαχιστον κοιμαται καλυτερα εξω!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Ωραιαααααααααααα!!!!!:D:D

δεν κοιμηθηκε καλυτερα μετα τη βολτα??

ο δικος μου τουλαχιστον κοιμαται καλυτερα εξω!!!

κι εμενα μια χαρα κοιμηθηκε ...και δεν ειχαμε και σχεδον καθολου γκρινια το απογευμα,μονο λιγο εκλαψε οταν πεινουσε....

βεβαια δεν ξερω αν ηταν ησυχος λογο βολτας ή επειδη του εδωσα λιγο χαμομηλακι να ηρεμησει το στομαχακι του

76IGp3.png

ναι του αρεσε και κοιτουσε γυρω γυρω.....και μετα κοιμηθηκε το πουλακι μου...

αυτο της ειπα κι εγω,κι εκεινη μου λεει οι μαμαδες βγαζουν τα παιδια τους το πρωι βολτα να τα βλεπει ο ηλιος...επρεπε να τον πηγαινω βολτα 8 η ωρα το πρωι λεει....

Δεν πειραζει μαμα ειναι κατι πρεπει να πει και αυτη!!!

ευτυχως η δικια μου δεν μου ειπε ποτε τιποτα!!!!

ευτυχως οταν ηρθε ο παιδιατρος σπιτι μετα το μαιευτηριο μας ειπε να μην τον βαλουμε στη γυαλα και τις βολτες μας να κανουμε και διακοπες να παμε και γενικοτερα και τα μωρα νιωθουν οτι και εμεις και αυτα εχουν αναγκη να παρουν αερα οπως και εμεις!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

αχ του πηρα ενα ωραιο παντελονακι τζιν...μουρλια ειναι και παπουτσακια...

:D:D:D:D:D καλοφορετα!!

κι εμενα μια χαρα κοιμηθηκε ...και δεν ειχαμε και σχεδον καθολου γκρινια το απογευμα,μονο λιγο εκλαψε οταν πεινουσε....

βεβαια δεν ξερω αν ηταν ησυχος λογο βολτας ή επειδη του εδωσα λιγο χαμομηλακι να ηρεμησει το στομαχακι του

μαλλον και τα δυο!!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

κι εμενα δεν θελω να μιλαει,εξαλλου ξερει οτι δεν με ενδιαφερει η γνωμη της

εννοειται οτι δεν προκειται να βαλω το μωρο σε γυαλα...ανθρωπος ειναι και αυτος κι εχει αναγκη απο βολτες

76IGp3.png

κι εμενα δεν θελω να μιλαει,εξαλλου ξερει οτι δεν με ενδιαφερει η γνωμη της

εννοειται οτι δεν προκειται να βαλω το μωρο σε γυαλα...ανθρωπος ειναι και αυτος κι εχει αναγκη απο βολτες

Εμενα γενικα δεν μιλαει και δεν μπαινει αναμεσα ετσι εινια ο χαρακτηρας της ευτυχως!!!!αντιθετα με βοηθησε πολυ και πριν γεννησω και μετα!!!

εσενα τι κανει το μωρακι σου?

Καλα ειναι σημερα ητανε λιγο γκρινιαρουλης ολα τον ενοχλουσαν!!!

αλλααααααααααααααα τα φιλια φιλια γκρινιαζε και με φιλουσε ταυτοχρονα ελιωσα!!!:D:D

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

σε αγαπαει το ζουζουνι καλε...

κοριτσακι μου σε αφηνω παω να μαζεψω τα πιατα και να ετοιμασω φαγητο για το συζυξ

θα τα ξαναπουμε...

καλο βραδυ και να μου φιλησεις το ζουζουνο σου...

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...