Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

ειναι πολυ μικρα γι να κανουν ωορρηξια σε 3 μερες . μην αγχωνεσαι αδικα, ισως απλα ειναι μεγαλος αυτος ο κυκλος. τυχαινει. εμπιστευσου τον τωρα και μην τα πολυαναλυεις. ουτως η αλλως συγκρινουν κ με τις αιματολογικες κ ξερουν τι κανουν κ ποτε. 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

ερωτηση προς μανουλες και ειδικα αυτες που θηλαζουν...

ο μουργακος μου εκανε σημερα πρασινωπα κακακια,λετε να υπαρχει καποιο προβλημα??????

εχει τυχει ποτε σε σας?????

Αν είναι μερικές φορές μόνο, μην αγχώνεσαι, μάλλον κάποιο κρυωματάκι (είσαι και εσύ μπουκωμένη είπες;;) που το περνάει ελαφρά θα είναι. Έχει γκρίνια σήμερα απ'ότι θυμάμαι, οπότε πολύ πιθανόν να είναι κάτι τέτοιο... Αν συνεχιστεί, να το ψάξεις λίγο, γιατί μπορεί να συμβαίνει λόγω υπερπαραγωγής (να έχεις παραπανίσιο γάλα δηλαδή και να μην προλαβαίνει να πάρει το λιπαρό γάλα που έρχεται πιο μετά) ή αλλεργίας σε κάτι που τρως.

Ελπίζω να έχει περάσει...

b52aac6caf085f.pngf52aac7e2cd389.png

Κάθε μέρα σου μια μικρή ζωή...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εεεε....δεν εμεινε και τιποτα να κανω!!!:mrgreen:

Ναι βρε παιδι μου...........δεν το περιμενα!!!Εαν μεχρι την Τριτη δεν μας κανει την τιμη :tongue: την Τεταρτη θα με βαλει μεσα με προκληση!!!!

Βρε κοριτσια εαν ξερετε........οντως οι τεχνιτοι πονοι ειναι χειροτεροι???

Στειλε μου την διευθυνση και εφτασα!!!:mrgreen::mrgreen::tongue::tongue:

Κατιουσκάκι και εγώ τελευταίες μέρες όλο δουλειές έκανα. Όταν σπάσανε τα νερά καθάριζα τζάμια... (πιο πριν δεν σας λέω τι έκανα:oops::oops::oops:, αν και το συνιστώ ανεπιφύλακτα, έδρασε άμεσα χιχιχι). Μην αγχώνεσαι πάντως με τις μέρες, οι πρωτότοκες συνήθως παίρνουν όλες τις μέρες και πολλοί γιατροί περιμένουν και μερικές ακόμη, εξάλλου η εγκυμοσύνη διαρκεί 42 εβδομάδες.... Η μπουμπού μου πάντως αποφάσισε να βγει μία μέρα πριν την ΠΗΤ, και αν και ο γιατρός μου σκόπευε να με βάλει με πρόκληση αν δεν γεννούσα μέχρι τότε, ήμουν αποφασισμένη να του πω ότι θα περιμένω εφ'όσον όλα είναι οκ. Μέχρι και να τον αλλάξω σκεφτόμουν και ας είχα φτάσει στο τέλος....

Για τους τεχνητούς πόνους, δυστυχώς έχουν το αρνητικό ότι δεν σε αφηνούν να πάρεις ανάσα όπως οι κανονικοί και αυτό είναι κάπως εξαντλητικό για τη μανούλα!

Πάντως εγώ πιστεύω ότι μάλλον δεν θα προλάβει ο γιατρός σου να σε βάλει με πρόκληση, με τις δουλειές που κάνεις, σε βλέπω να γεννάς πολύ σύντομα...;)

Γεια σας κοριτσακια μου!!!

Ζαχαρινακι ουουουουου!!!

Ευτυχω μου μη το λες γκρινιαρη το παιδι σε ακουει μετα και γκρινιαζει με το δικιο του!!!:tongue::tongue::tongue:

Κατιουσκα μου εμενα γιατι με εχει πιασει το αντιθετο και σουρνομαι απο καναπε σε κρεβατι???εκτος και αν σε πιανει πιο μετα η μανια της καθαριοτητας:roll::roll:

Μπεμπουλα Κατιουσκας μ ακους???εβγα οξω.....η μανουλα σου σε θελει!!!!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Αν είναι μερικές φορές μόνο, μην αγχώνεσαι, μάλλον κάποιο κρυωματάκι (είσαι και εσύ μπουκωμένη είπες;;) που το περνάει ελαφρά θα είναι. Έχει γκρίνια σήμερα απ'ότι θυμάμαι, οπότε πολύ πιθανόν να είναι κάτι τέτοιο... Αν συνεχιστεί, να το ψάξεις λίγο, γιατί μπορεί να συμβαίνει λόγω υπερπαραγωγής (να έχεις παραπανίσιο γάλα δηλαδή και να μην προλαβαίνει να πάρει το λιπαρό γάλα που έρχεται πιο μετά) ή αλλεργίας σε κάτι που τρως.

Ελπίζω να έχει περάσει...

σημερα εστρωσε το θεμα με τα κακακια μας...οσο για την γκρινια ηρεμησε τωρα,ειχε εντονη ομως το πρωι...δεν νομιζωνα παιζει θεμα υπερπαραγωγης γιατι το μωρο παιρνει βαρος αρκετο,αν δεν επαιρνε το λιπαρο γαλα δεν θα επαιρνε και βαρος...φαντασου πηραμε σε 21 μερες 1050 γρ...

76IGp3.png

Ζαχαρινακι ουουουουου!!!

Ευτυχω μου μη το λες γκρινιαρη το παιδι σε ακουει μετα και γκρινιαζει με το δικιο του!!!:tongue::tongue::tongue:

Κατιουσκα μου εμενα γιατι με εχει πιασει το αντιθετο και σουρνομαι απο καναπε σε κρεβατι???εκτος και αν σε πιανει πιο μετα η μανια της καθαριοτητας:roll::roll:

Μπεμπουλα Κατιουσκας μ ακους???εβγα οξω.....η μανουλα σου σε θελει!!!!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

κρισακι δεν φταιω εγω που τον λεω γκρινιαρη...μουρμουραει χωρις λογο...ειναι ταισμενος αλλαγμενος δεν ζεσταινεται και δεν κρυωνει...οποτε τι θελει...για πες???

76IGp3.png

Διαφημίσεις

σημερα εστρωσε το θεμα με τα κακακια μας...οσο για την γκρινια ηρεμησε τωρα,ειχε εντονη ομως το πρωι...δεν νομιζωνα παιζει θεμα υπερπαραγωγης γιατι το μωρο παιρνει βαρος αρκετο,αν δεν επαιρνε το λιπαρο γαλα δεν θα επαιρνε και βαρος...φαντασου πηραμε σε 21 μερες 1050 γρ...

Χαπάκι μου και η δικιά μου έτσι έπαιρνε πολύ βάρος, αλλά παρ'όλα αυτά είχα και περίσσευμα γάλατος και άργησα κιόλας να το λύσω το θέμα.... πάντως αφού έστρωσε σήμερα καμιά ιωσούλα θα ήτανε μωλέ....

αχ τι τραβάμε και εμείς οι μανούλες...όλο μες στο άγχος...γιατί το ένα,γιατί το άλλο, ειδικά στο πρώτο παιδάκι όλα είναι ένα μυστήριο:)

Ζαχαρινακι ουουουουου!!!

Που είσαι Χρυσουλάκι!!! Πως πάει η μπεμπούλα;;; Πέρασε και για σένα ο καιρός ε;;;

Εννοείται πιο μετά θα σε πιάσει η μανία καθαριότητας...όταν θα κοντεύει η ώρα και θα είσαι μες στην αγωνία:P

Κατιουσκάκι και εγώ τελευταίες μέρες όλο δουλειές έκανα. Όταν σπάσανε τα νερά καθάριζα τζάμια... (πιο πριν δεν σας λέω τι έκανα:oops::oops::oops:, αν και το συνιστώ ανεπιφύλακτα, έδρασε άμεσα χιχιχι). Μην αγχώνεσαι πάντως με τις μέρες, οι πρωτότοκες συνήθως παίρνουν όλες τις μέρες και πολλοί γιατροί περιμένουν και μερικές ακόμη, εξάλλου η εγκυμοσύνη διαρκεί 42 εβδομάδες.... Η μπουμπού μου πάντως αποφάσισε να βγει μία μέρα πριν την ΠΗΤ, και αν και ο γιατρός μου σκόπευε να με βάλει με πρόκληση αν δεν γεννούσα μέχρι τότε, ήμουν αποφασισμένη να του πω ότι θα περιμένω εφ'όσον όλα είναι οκ. Μέχρι και να τον αλλάξω σκεφτόμουν και ας είχα φτάσει στο τέλος....

Για τους τεχνητούς πόνους, δυστυχώς έχουν το αρνητικό ότι δεν σε αφηνούν να πάρεις ανάσα όπως οι κανονικοί και αυτό είναι κάπως εξαντλητικό για τη μανούλα!

Πάντως εγώ πιστεύω ότι μάλλον δεν θα προλάβει ο γιατρός σου να σε βάλει με πρόκληση, με τις δουλειές που κάνεις, σε βλέπω να γεννάς πολύ σύντομα...;)

Καλημερα!!!!!!!

Ζαχαρινακι μου με τοση δουλεια που εχω ριξει επρεπε να μου εχουν σπασει τα νερα!!!:(Και δεν θελω να μπω με προκληση ρε γμτ!!!!Αλλα μου ειπε ο γιατρος οτι δεν υπαρχει λογος να περιμενουμε παραπανω συν οτι εχω ανεβασμενο και το ζαχαρο!!........αχ...για να δουμε!!!:rolleyes:

Ζαχαρινακι ουουουουου!!!

Κρισακι μου η μεγαλη τρελα με επιασε μετα την 37η εβδομαδα!!!!

Και πιο πριν εκανα αλλα χαλαρα....περισσοτερο με του παιδιου τα πραγματα και τα ρουχα της!!!

Αλλα μετα....με το σπιτι!!!!Ασε μεγαλη τρελα....θα σου ρθει και θα δεις!!!!!χαχαχαχχαα!!!

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

κοριτσια οταν ειστε εξω και γυρισετε λιγο αργα ,κανετε το μωρακι μπανιο αν δεν το εχετε κανει...εγω σημερα δεν τον εκανα μπανακι....γυρισαμε κι εκεινος κοιμοτανε ηδη....αλλα επειδη τον αλλαξα ξυπνησε..οποτε καναμε μαμ και ξαναπεσαμε για υπνο...

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...