Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Βρε Ελινακι...το θυμαμαι!!!!

Ημασταν τοτε στο πρωτο μας καφε και τα λεγαμε!!!

Θυμαμαι που μας ελεγες για τον χαμο που επικρατουσε!!!!!!

Σκεψου τωρα......πως ημασταν τοτε που τα λεγαμε και πως ειμαστε τωρα!!!!:o

ελα ντε...πως περναει ο καιρος.αλλαζουν τα πραγματα.θυμασαι τι γελια ριχναμε τοτε?τωρα ολες ειμαστε σε αλλη φαση.ηρθαν τα μπεμπακια που τοοοσο περιμεναμε και μας εφεραν τα πανω κατω.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ξυπνησε ο μουργακος μου,ωρα για μασες

Καλο φαγακι!!!!

ωχχχχ!!!καλο κουραγιο.εμεις ευτυχως το παμε σερι.το πρωι θα ξυπνησει.

Απο ποτε σου κοιμαται σερι......και οταν λες σερι απο τι ωρα μεχρι ποια κοιμαται??

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

ελα ντε...πως περναει ο καιρος.αλλαζουν τα πραγματα.θυμασαι τι γελια ριχναμε τοτε?τωρα ολες ειμαστε σε αλλη φαση.ηρθαν τα μπεμπακια που τοοοσο περιμεναμε και μας εφεραν τα πανω κατω.

Το μονο που μου λειπει ,να σου πω, απο τοτε ειναι η παρεουλα!!!

Ολες μαζι...καθε μερα.....λεγαμε,λεγαμε....γεμιζαμε σελιδες!!!

Η ΕΛ,η Τζορτζι,η μουσμουλιτσα........ποσες να θυμηθω!!!

ειχα σαραντησει και ειχαν περασει και 2-3 μερες.τοτε τρωγαμε καθε 2-3 ωρες ολο το 24ωρο.πολυ ταλαιπωρια.πεφτω λοιπον για υπνο ξερη απο την κουραση κατα τις 11 και οταν ξανα ανοιξα τα ματια μου ηταν 6 το πρωι:? επαθα σοκ.πεταγομαι κοιταω το παιδι κι αυτη κοιμοτανε του καλου καιρου!!!!!ε απο τοτε δεν μου ξανα ξυπνησε ποτε βραδυ.πλεον γλαρωνει κατα τις 8.30 και ξυπναει 8 το πρωι.δοξα το θεο.γενικα το παιδακι μου ειναι πολυ ησυχο και πολυ χαρουμενο.δεν ενοχλει.

Το μονο που μου λειπει ,να σου πω, απο τοτε ειναι η παρεουλα!!!

Ολες μαζι...καθε μερα.....λεγαμε,λεγαμε....γεμιζαμε σελιδες!!!

Η ΕΛ,η Τζορτζι,η μουσμουλιτσα........ποσες να θυμηθω!!!

ναι ρε φμτ.χαθηκαμε.ολα τα ωραια καποτε τελειωνουν.θυμασαι το τι ελεγε το στομα μας?η μαλλον η οθονη μας?δεν παιζομασταν τοτε.το καλο ειναι οτι πλεον σχεδον ολες ζησαμε το ονειρο μας.τη μητροτητα.

Διαφημίσεις

ειχα σαραντησει και ειχαν περασει και 2-3 μερες.τοτε τρωγαμε καθε 2-3 ωρες ολο το 24ωρο.πολυ ταλαιπωρια.πεφτω λοιπον για υπνο ξερη απο την κουραση κατα τις 11 και οταν ξανα ανοιξα τα ματια μου ηταν 6 το πρωι:? επαθα σοκ.πεταγομαι κοιταω το παιδι κι αυτη κοιμοτανε του καλου καιρου!!!!!ε απο τοτε δεν μου ξανα ξυπνησε ποτε βραδυ.πλεον γλαρωνει κατα τις 8.30 και ξυπναει 8 το πρωι.δοξα το θεο.γενικα το παιδακι μου ειναι πολυ ησυχο και πολυ χαρουμενο.δεν ενοχλει.

Απο τις 8.30 μεχρι τις 8 ?????????????????????????

Τι ειπες τωρα!!!!!!!!

Πω πω....αυτο ειναι......τ ακους νεραιδουλα μου????????Να παιρνεις μαθηματα!!!!:mrgreen:

Μακαρι και η δικια μου να κοιμαται!!!!:)

ναι ρε φμτ.χαθηκαμε.ολα τα ωραια καποτε τελειωνουν.θυμασαι το τι ελεγε το στομα μας?η μαλλον η οθονη μας?δεν παιζομασταν τοτε.το καλο ειναι οτι πλεον σχεδον ολες ζησαμε το ονειρο μας.τη μητροτητα.

Ειχαν παρει φωτια τα πληκτρολογια!!!!!!!:mrgreen::mrgreen:

Βεβαια οπως λες,η καταληξη ειναι αυτο που ονειρευομασταν και γι αυτο για το οποιο παλευαμε και δεν αναπληρωνετε με τιποτα!!!!

Μακαρι και οι λιγες φιλεναδιτσες μας που εχουν απομεινει να ζησουν συντομα αυτο το ονειρο!!!!

Απο τις 8.30 μεχρι τις 8 ?????????????????????????

Τι ειπες τωρα!!!!!!!!

Πω πω....αυτο ειναι......τ ακους νεραιδουλα μου????????Να παιρνεις μαθηματα!!!!:mrgreen:

Μακαρι και η δικια μου να κοιμαται!!!!:)

ξερειςτι μου ειχε πει τοτε η παιδιατρος?η ρουτινα ειναι το καλυτερο πραγμα για το παιδι γιατι εχει σιγουρια οταν κανει τα ιδια καθε μερα την ιδια ωρα.ετσι νιωθει ασφαλεια.και ειχε απολυτο δικιο.μπορει να κλειστικα μεσα καλοκαιριατικα αλλα η μικρη εχει πραγραμμα και αν και 3 μηνων παιδακι ξερει.το βραδυ μπανακι μαμ χαδακια μια μεγαλη αγκαλια και μετα νανι.παιξει μεγαλο ρολο η συνηθεια.

Χμμμμ!!!Σωστο αυτο!!!

Για πες και κανενα αλλο κολπακι!!!

πολλα χαδακια μεγαλες αγκαλιες πολλα τραγουδακια και γλυκολογα.το αλλο που μου ειπε ειναι να μην ακουω τα χαζα τυπου μην το περνεις αγκαλια και κακομαθει.μεχρι 12 μηνων λεει η αγκαλια της μαμας πρεπει να ειναι το δευτερο δερμα του μωρου.του δημιουργει αυτοπεπιθηση σιγουρια και ασφαλεια.να το χορτασεις το κοριτσακι σου.να το περνεις αγκαλια και να του γλυκομιλας .θα το ευχαριστηθητε και οι δυο.εισαι η εκλεκτη.θα απολαυσεις πρωτη τα βλεματα της τα χαμογελα της και τη μυρωδια της.ειναι ολα τα λεφτα.εισαι η μαμα της.......

Διαφημίσεις

Διαβαζω ολα αυτα τα υπεροχα που γραφεις και ακομη δεν μπορω να πιστεψω οτι θα γινω μανουλα!!!!

Οσο για χαδια και φιλια........δεν νομιζω να δυσκολευτω!!χαχαχαχαα!!

Ανυπομονω να της φαω πρωτα απ ολα τις πατουσιτσες της!!!!Τρελενομαιιιιιιιιιιι!!!!

εμενα το αγαπημενο μου ειναι το προγουλι της!!!!!!!!!καπου απο εκει κατω κρυβεται ενα λαιμακι!!!!!τη φιλαω εκει σκαει στα γελια και τωρα τελευταια το βραδυ μετα το φαι που χαιδευομαστε και τη φιλαω στο προγουλι της αρεσει και σηκωνει το κεφαλακι το τεντωνει πισω για να με βαλεψει να βρω το λαιμακι της...τελειο.οσο για τα χαδακια και τις αγκαλιες κι εγω ειχα μεγαλη δυσκολια αλλα αφου ειναι εντολη γιατρου τι να κανω....θυσιαστικα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue: κατια να εισαι σιγουρη οτι θα την παρεις αγκαλια και δεν θα το πιστευεις αυτο που θα σου συμβει.οτι και να σου πουμε αν δεν το ζησεις.....

Αχχχχχχχχχχχχχχχχχχ...............λιγωθηκα τωρα!!!!!!!!!!!!

Αντε νεραιδουλα μου.....ελααα!!!!!

Να σαι καλα βρε Ελινακι μου......μου εφτιαξες το βραδυ....παω να την ονειρευτω!!!!

Φιλακια πολλα..........καλο βραδυ κοριτσακι!!!:D

καλημερα κουκλιτσες...που εισαστε σημερα???

εγω σημερα ξυπνησα απο τις 8...δεν κοιματανε ο μπεμπουλης και ειχε απιστευτη γκρινια,ακομα και στην αγκαλια μου...οσες ειναι μανουλες μπορειτε να μου εξηγησετε οσο μεγαλωνει γιατι γκρινιαζει ολο και πιο πολυ...ηταν πολυ αψογος αλλα τον τελευταιο καιρο εχει γινει αρκετα γκρινιαρης(ετσι θα ειναι συνεχεια????...εγω περιμενω χαμογελακια κι εκεινος μου κανει κλαμματακια)...

ελινακι λες κι εμενα να κοιμαται καποτε ετσι σερι...εμεις κανουμε ενα γευμα μεταξυ 12 με 1 και μετα ξυπναει μεταξυ 5-6 το πρωι...κατι ειναι και αυτο,αλλα να κοιμηθει σερι απο τις 9 που τον βαζω συνηθως για υπνο μεχρι το πρωι ...δεν το κανει...και μεχρι να παει 4 κιλα πρεπει να τρωει το αργοτερο καθε 4 ωρες...

κατιουσκα μου συντομα θα εχεις κι εσυ αγκαλιες και φιλακια και χαδακια...εφτασε ο καιρος....

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...