Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

όσο μπορούμε να βοηθάμε! Δεν υπάρχει καλύτερο από το να έχεις έναν άνθρωπο να σε ακούει και να σε καταλαβαίνει στο 1000%

Το ιδανικό είναι πάνω από 8, σημασία φυσικά έχει να εχει το triple line. 

Ναι Πάντα είναι πολύ καλό,φτανω το δέκα το καλό!χαχχαχα

1 hour ago, Makelen είπε:

Το ενδομήτριο πρέπει να είναι τριγωνικό, απο 7 εως 10. Οπότε περιμένεις να μεγαλώσει. Όσο για τα έμβρυα σου, δεν είναι καθόλου άσχημα, έχουν τη δυναμική τους και αυτά εννοείται! Τι άλλες ποιότητες είχες βάλει? Είχες κάνει καθόλου εμφύτευση?

Ναι φτάνει το δέκα!Οχι δεν έχω κάνει ποτέ εμφύτευση.Είχα βάλει 4Αα,μετα 4αβ εάν θυμάμαι καλά κ στο τελος βάλαμε 3ημέρας.Τα οποία τα έλεγε grade 1,5 k grade 2.Τις 2 πρώτες βάλαμε από ένα,μετά βάλαμε τα δυο.

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Παλι καλα στο πλακακι μου δεν φαινεται ιδιαιτερα η βρωμα........αλλιως πραγματικα ειναι πολυ σπαστικο!!!!

Πως την παλευεις καλε ????

Εγω απο τα νευρα μου θα τα ειχα σπασει τα πλακακια!!!!:twisted:

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

δεν την παλευω κατια μου,εμενα να δεις τα νευρα μου που οσο κι αν στιψω την σφουγγαριστρα φαινονται νερα κατω...ασε ξερεις ποσες φορες αναθεματιζω την ωρα που ηρθαμε σε αυτο το σπιτι...

λεμε να μετακομισουμε αλλα δεν ειμαι κι ετοιμη να μπω σε τετοια διαδικασια

76IGp3.png

Διαφημίσεις

τρωω πανακοτα!!!!!!

μμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ....................

τρελενομαι!!!

Φτιαχνω πολυ ωραια πανακοτα με σιροπι φραουλας!!!(αμα δεν παινεψουμε(το σκοτωσα???) το σπιτι μας....χαχαχαχαχα)

Και την σκεφτομουν προχθες αλλα μου εχει ανεβει λιγακι το ζαχαρο και δεν μπορω να μπω στον πειρασμο!!!!:(

μμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ....................

τρελενομαι!!!

Φτιαχνω πολυ ωραια πανακοτα με σιροπι φραουλας!!!(αμα δεν παινεψουμε(το σκοτωσα???) το σπιτι μας....χαχαχαχαχα)

Και την σκεφτομουν προχθες αλλα μου εχει ανεβει λιγακι το ζαχαρο και δεν μπορω να μπω στον πειρασμο!!!!:(

υπομονη.μολις γεννησεις θα πεσει το ζαχαρο.δως του να καταλαβει!!!!!

δεν την παλευω κατια μου,εμενα να δεις τα νευρα μου που οσο κι αν στιψω την σφουγγαριστρα φαινονται νερα κατω...ασε ξερεις ποσες φορες αναθεματιζω την ωρα που ηρθαμε σε αυτο το σπιτι...

λεμε να μετακομισουμε αλλα δεν ειμαι κι ετοιμη να μπω σε τετοια διαδικασια

Μην ακουω για μετακομισεις..............:?:???:

υπομονη.μολις γεννησεις θα πεσει το ζαχαρο.δως του να καταλαβει!!!!!

Μωρε....ανεβηκε μολις μπηκα στον μηνα μου!!!

Τις δυο πρωτες εβδομαδες προσεχα παρα πολυ....ολο ψητα και σαλατες.

Τωρα το εχω ξεφτιλησει λιγακι.....τρωω και λιγο σοκολατιτσα...ζυμαρικα....καμια πατατουλα!!

Αφου ειναι ετοιμο το μωρο.....(λεω) ......δεν νομιζω μωρε να δημιουργηθει προβλημα!!!

εεεεεεεεεεεε????????

Διαφημίσεις

εμεις πριν 2 χρονια καναμε ανακαινιση στο μεγαλο μπανιο.ουτε να το θυμαμαι δεν θελω.σαν το σπιτι των 2 ξνων ειμασταν με τη μπανιερα 1 εβδομαδα στο σαλονι πανω στο χαλι το μπεζ.....ναι δεν ειχα σκεφτει να σηκωσω χαλια!!!!

Μωρε....ανεβηκε μολις μπηκα στον μηνα μου!!!

Τις δυο πρωτες εβδομαδες προσεχα παρα πολυ....ολο ψητα και σαλατες.

Τωρα το εχω ξεφτιλησει λιγακι.....τρωω και λιγο σοκολατιτσα...ζυμαρικα....καμια πατατουλα!!

Αφου ειναι ετοιμο το μωρο.....(λεω) ......δεν νομιζω μωρε να δημιουργηθει προβλημα!!!

εεεεεεεεεεεε????????

τωρα οτι ειναι να γινει εγινε.φει να ευχαριστηθεις.ολες λιγο πολυ στην εγκυμοσινη ανεβαζουν ζαχαρο.

εμεις πριν 2 χρονια καναμε ανακαινιση στο μεγαλο μπανιο.ουτε να το θυμαμαι δεν θελω.σαν το σπιτι των 2 ξνων ειμασταν με τη μπανιερα 1 εβδομαδα στο σαλονι πανω στο χαλι το μπεζ.....ναι δεν ειχα σκεφτει να σηκωσω χαλια!!!!

Βρε Ελινακι...το θυμαμαι!!!!

Ημασταν τοτε στο πρωτο μας καφε και τα λεγαμε!!!

Θυμαμαι που μας ελεγες για τον χαμο που επικρατουσε!!!!!!

Σκεψου τωρα......πως ημασταν τοτε που τα λεγαμε και πως ειμαστε τωρα!!!!:o

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...