Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , MK2012 είπε:

Τα λέμε την Παρασκευή εκεί τότε 😂

Μου είπε ο αντικαταστάτης του πως δε χρειάζεται να κάνω αιματολογικές ακόμα κ να κάνω την 9η ημέρα που θα πάω , δλδ Παρασκευή 

Εγώ σου λέω να τον εμπιστευτείς κάτι θα ξέρει παραπάνω και μια χαρά είναι τα ωοθυλάκια σου σε μέγεθος! Μην συγκρίνεις με τις άλλες φορές. Κάθε κύκλος είναι διαφορετικός και εννοείται κάθε γιατρός ακολουθεί το δικό του σχήμα. Με το καλό να είναι και τα δύο τέλεια και να σου δώσουν άριστες βλαστοκύστες! 
      Μικρά και μεγάλα δεν έχει σημασία καμία. Εμένα τα μεγαλύτερα μου 23-24χλ ήταν κενά και το μικρότερο μου 17χλ έδωσε ένα ωραιότατο άριστο ωάριο! Δεν είναι κριτήριο το μέγεθος και οι δύο μέρες είναι νορμαλ διάστημα στην παρακολούθηση δεν θα ξεφύγει κάτι. 

πρίν από 21 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Ναι Πάντα είναι πολύ καλό,φτανω το δέκα το καλό!χαχχαχα

Ναι φτάνει το δέκα!Οχι δεν έχω κάνει ποτέ εμφύτευση.Είχα βάλει 4Αα,μετα 4αβ εάν θυμάμαι καλά κ στο τελος βάλαμε 3ημέρας.Τα οποία τα έλεγε grade 1,5 k grade 2.Τις 2 πρώτες βάλαμε από ένα,μετά βάλαμε τα δυο.

Τυχερή είσαι με ενδομήτριο 10, εγώ με το ζόρι φτάνω το 7,5. Αν είναι πάντως πάνω από 7 και με ξεκάθαρες 3 ζώνες είναι οκ προχωράς. Απλά μην στέκεσαι στις βαθμολογίες! Εχουμε δει άριστες βλαστοκύστες να παίρνουν κουλουράκι και μέτριες να δίνουν τέλειο μήνες εγκυμοσύνες. Καλή επιτυχία να έχεις και προσπάθησε να σκέφτεσαι θετικά!!! 🤞

πρίν από 44 λεπτά , despoina554 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, θα ήθελα τη συμβουλη σας. Το ιστορικό μου είναι 4 αποτυχημενες ετ και 1 βιοχημική από φυσικη σύλληψη. Πήγα σήμερα 1 ραντεβού στον σφακ , ο οποίος μου φάνηκε εξαιρετικός. Διεκρινε στον υπέρηχο κολλημενη  την αριστερή ωοθήκη, πράγμα που άκουσα πρώτη φορά και έπαθα σοκ. Και ένα μικρό ενδομητριωμα. Προτείνει ένα μήνα εγχύσεις, τριπλό σχήμα αντιβίωσης  υστεροσκοπηση και μετά ετ. Το άλλο σενάριο είναι συλλογή εμβρύων και λαπαροσκόπηση. Με άφησε να το σκεφτώ.

Τις αντιβιώσεις σου τις πρότεινε για το ενδομήτριωμα; Επίσης τι εννοείς κολλημένη ωοθήκη; Ότι είναι πολύ κοντά στη μήτρα; Από τον υπέρηχο τα είδε αυτά; Ή είχες κάνει κ άλλες εξετάσεις; Συγγνώμη που ρωτάω νομίζω κάτι δεν έχω καταλάβει 🤔

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

εμεις το πρωτο μας εμβολιο σε 20 μερες.....

αληθεια για να κανεις στο ικα παιρνεις τηλ και κλεινεις ραντεβου και αγοραζεις και το εμβολιο οπως στους εξωτερικους παιδιατρους????

δεν χρειαζεται να αγορασεις τιποτα.αλπα περνεις και κλεινεις ραντεβου στο κεντρο μανας και παιδιου της περιοχης σου.εκει εχουν οτι χρειαζετε.το θεμα ειναι οτι σου κλεινουν ραντεβου μετα απο 1 μηνα!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αΧΧΧΧ..........το φανταζομαι Ελπιδακι μου,αλλα δεν μπορω να καθισω!!!!

Μιλαμε για τρομερη ενεργεια!!!!!

Ελπιζω μονο μην μου βγει κουραση μολις ερθει η μικρη!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

κατια κανεις και επισκεψεις κατ οικον?ελα.σε περιμενω με ανοιχτες αγκαλες!!!!!!!

δεν χρειαζεται να αγορασεις τιποτα.αλπα περνεις και κλεινεις ραντεβου στο κεντρο μανας και παιδιου της περιοχης σου.εκει εχουν οτι χρειαζετε.το θεμα ειναι οτι σου κλεινουν ραντεβου μετα απο 1 μηνα!!!

και πας με το βιβλιαριο και ξερουν πιο πρεπει να κανουν...

εμεις το πρωτο μας θα το κανουμε στον παιδιατρο μας αλλα τα υπολοιπα σκεφτομαι για το ικα...λες αν το πω του γιατρου να στραβωσει?

76IGp3.png

Διαφημίσεις

και πας με το βιβλιαριο και ξερουν πιο πρεπει να κανουν...

εμεις το πρωτο μας θα το κανουμε στον παιδιατρο μας αλλα τα υπολοιπα σκεφτομαι για το ικα...λες αν το πω του γιατρου να στραβωσει?

εμενα μου ειπε απο μονη της οτι δεν συμφερει να τα κανω εκτος ικα.υπαρχουν εμβολια που εχουν 78 και 94 ευρω...μην τρελλαθουμε.καλυτερα να στραβωσει αυτος παρα εσυ που θα τα σκασεις!!!!

γι'αυτο ξεκουρασου μικρουλα γιατι μετα δεν θα αντεχεις...ασε τις δουλειες τις εκανες,φτανουν...

Εεεε....δεν εμεινε και τιποτα να κανω!!!:mrgreen:

κατια η κορη σου δεν λεει να βγει ε?βλεπω σε λιγες μερες συμπληρωνεις τις 40 βδομαδες...

Ναι βρε παιδι μου...........δεν το περιμενα!!!Εαν μεχρι την Τριτη δεν μας κανει την τιμη :tongue: την Τεταρτη θα με βαλει μεσα με προκληση!!!!

Βρε κοριτσια εαν ξερετε........οντως οι τεχνιτοι πονοι ειναι χειροτεροι???

κατια κανεις και επισκεψεις κατ οικον?ελα.σε περιμενω με ανοιχτες αγκαλες!!!!!!!

Στειλε μου την διευθυνση και εφτασα!!!:mrgreen::mrgreen::tongue::tongue:

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Προσπαθω να το φανταστω και να σου πω επειδη το σκεφτομουν ετοιμασα μεχρι και τα χειμωνιατικα ρουχα γι αυτο τον λογο!!!

Τουλαχιστον τωρα ειμαι ησυχη.....τοσο που το εχω γλυψει το σπιτι θα κανει πολυ καιρο να γινει χαλια.....οποτε εχω καιρο μπροστα μου!!!:mrgreen::mrgreen:

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

εμενα μου ειπε απο μονη της οτι δεν συμφερει να τα κανω εκτος ικα.υπαρχουν εμβολια που εχουν 78 και 94 ευρω...μην τρελλαθουμε.καλυτερα να στραβωσει αυτος παρα εσυ που θα τα σκασεις!!!!

αυτο σκεφτομαι και το σιγουρο ειναι οτι δεν μας περισσευουν...

νομιζω παντως οτι καποια μπορεις να τα γραψεις κιολας και να μην πληρωσεις τοσα πολλα

76IGp3.png

μιαμι μιαμι...η καλη νοικοκυρα ειναι δουλα και κυρα!!!!!!!!

ειδες παιδι μου,ειναι απο τα ελαχιστα που προλαβα να κανω σημερα...απο τη μια η δικη μου βαρεμαρα απο την αλλη ο μουργακος γκρινιαζε σημερα,οποτε δευτερη μερα σερι χωρις να κανω δουλειες...

76IGp3.png

το δικο μου σπιτι γιατι γινεται χαλια καθε μερα...το βραδυ σφουγγαριζω και το πρωι ειναι γεματο σταμπες κατω..γκρρρρρ

εχει και ενα παλιοπλακακι που και μια σταγονιτσα να πεσει κατω κανει μπαμ γκρρρρ

αλλα το εχω παρατηρησει τη μια μερα σκουπιζω σφουγγαριζω ξεσκονιζω...και μεσα σε χρονο ντετε ειναι σαν να μην εχω κανει τιποτα

76IGp3.png

αυτο σκεφτομαι και το σιγουρο ειναι οτι δεν μας περισσευουν...

νομιζω παντως οτι καποια μπορεις να τα γραψεις κιολας και να μην πληρωσεις τοσα πολλα

ναι αλλα και παλι πληρωνεις.

το δικο μου σπιτι γιατι γινεται χαλια καθε μερα...το βραδυ σφουγγαριζω και το πρωι ειναι γεματο σταμπες κατω..γκρρρρρ

εχει και ενα παλιοπλακακι που και μια σταγονιτσα να πεσει κατω κανει μπαμ γκρρρρ

αλλα το εχω παρατηρησει τη μια μερα σκουπιζω σφουγγαριζω ξεσκονιζω...και μεσα σε χρονο ντετε ειναι σαν να μην εχω κανει τιποτα

μια απο τα ιδια.

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...