Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

όσο μπορούμε να βοηθάμε! Δεν υπάρχει καλύτερο από το να έχεις έναν άνθρωπο να σε ακούει και να σε καταλαβαίνει στο 1000%

Το ιδανικό είναι πάνω από 8, σημασία φυσικά έχει να εχει το triple line. 

Ναι Πάντα είναι πολύ καλό,φτανω το δέκα το καλό!χαχχαχα

1 hour ago, Makelen είπε:

Το ενδομήτριο πρέπει να είναι τριγωνικό, απο 7 εως 10. Οπότε περιμένεις να μεγαλώσει. Όσο για τα έμβρυα σου, δεν είναι καθόλου άσχημα, έχουν τη δυναμική τους και αυτά εννοείται! Τι άλλες ποιότητες είχες βάλει? Είχες κάνει καθόλου εμφύτευση?

Ναι φτάνει το δέκα!Οχι δεν έχω κάνει ποτέ εμφύτευση.Είχα βάλει 4Αα,μετα 4αβ εάν θυμάμαι καλά κ στο τελος βάλαμε 3ημέρας.Τα οποία τα έλεγε grade 1,5 k grade 2.Τις 2 πρώτες βάλαμε από ένα,μετά βάλαμε τα δυο.

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

να μαι κι εγω.τι κανετε?

βρε καλως την κουκλα...και σε ηθελα εσενα...

εγω δεν εχω δοσει.μου ειπε η παιδιατρος οτι το γαλα της μαμας κανει για τα παντα.δεν χρειαζετε τιποτε αλλο κατα τα αλλα ?

μου ειπε να του δινω χαμομηλι οταν βλεπω οτι ποναει πολυ και δεν μπορει να ηρεμησει

ελινακι ερωτηση οταν βγαινεις εξω την θηλαζεις ή παιρνεις μαζι σου απο αυτα που εχεις αντλησει?

αν παιρνεις απο αυτα που αντλεις λογικα θα εχεις αγορασει και ισοθερμικο τσαντακι...εχει ενα στο φαρμασι λες να παρω απο εκει ή να ψαξω σε μαγαζι με βρεφικα...???

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαπακι γενικα τη θηλαζω.πεταω το βυζι εξω και δε με νιαζει.εχει τυχει να παρω ομως και φαι μαζι.εχω ενα ισοθερμικο διαφημιστικο της νιβεα που μου το εδωσαν στο λητω.εχω παρει κι ενα θερμος απο τα τζαμπο για να το ζεσταινω.

Διαφημίσεις

α...και κατι ακομα,οταν εχεις βαλει το γαλα σην καταψυξη,για να το μεταφερεις παιρνεις και παγοκυστες μαζι σου?
οχι.το βγαζω απο την καταψυξη και το βαζω στο τζαντακι.λιωνει με πολυ εργο ρυθμο.οταν θελω να ταισω εχω μαζι ζεστο νερο.τις παγοκυστες της θες αν το γαλα ειναι απο το ψυγειο γιατι δεν αντεχει αλλιως.

αυριο το πρωι εχουμε το πρωτο μας εμβολιο στο ικα!!!!θα μας τρυπισουν το μπουτακι!!!!!εκλεισα και ραντεβου με την παιδιατρο την αλλη εβδομαδα...δεν το γλιτωνω το συμπληρωμα.

εχω κι εγω ενα τετοιο της κοκα κολα λες να κανει και να μην χρειαστει να παρω...

αν εχω σκοπο ομως να το κανω ετσι πρεπει να παρω και τα σακουλακια ε..???

γιατι με τα μπιμπερο στην καταψυξη δεν νομιζω να ειναι οτι καλυτερο....

76IGp3.png

εμεις το πρωτο μας εμβολιο σε 20 μερες.....

αληθεια για να κανεις στο ικα παιρνεις τηλ και κλεινεις ραντεβου και αγοραζεις και το εμβολιο οπως στους εξωτερικους παιδιατρους????

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Κααααλάάάά΄!!!! Κάνε κράτη μανταμίτσα γιατί σε λίγο θα τρέχεις και δεν θα προλαβαίνες και θα λες αααα πού είναι εκείνη η εποχή που είχα τρομερή ενέργεια και δεν είχα τίποτα να κάνω...

αΧΧΧΧ..........το φανταζομαι Ελπιδακι μου,αλλα δεν μπορω να καθισω!!!!

Μιλαμε για τρομερη ενεργεια!!!!!

Ελπιζω μονο μην μου βγει κουραση μολις ερθει η μικρη!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

εχω κι εγω ενα τετοιο της κοκα κολα λες να κανει και να μην χρειαστει να παρω...

αν εχω σκοπο ομως να το κανω ετσι πρεπει να παρω και τα σακουλακια ε..???

γιατι με τα μπιμπερο στην καταψυξη δεν νομιζω να ειναι οτι καλυτερο....

μπορεις να βαλεις τα μπιμπερο στην καταψυξη αλλα οχι με την πιπιλα.με το αλλο το καπακι μου κλεινει το στομιο μπορεις.μονο που τα γυαλινα δεν κανει να τα γεμισεις μεχρι επανω γιατι σπανε.το πολυ μεχρι τη μεση.

αΧΧΧΧ..........το φανταζομαι Ελπιδακι μου,αλλα δεν μπορω να καθισω!!!!

Μιλαμε για τρομερη ενεργεια!!!!!

Ελπιζω μονο μην μου βγει κουραση μολις ερθει η μικρη!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

γι'αυτο ξεκουρασου μικρουλα γιατι μετα δεν θα αντεχεις...ασε τις δουλειες τις εκανες,φτανουν...

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...