Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

όσο μπορούμε να βοηθάμε! Δεν υπάρχει καλύτερο από το να έχεις έναν άνθρωπο να σε ακούει και να σε καταλαβαίνει στο 1000%

Το ιδανικό είναι πάνω από 8, σημασία φυσικά έχει να εχει το triple line. 

Ναι Πάντα είναι πολύ καλό,φτανω το δέκα το καλό!χαχχαχα

1 hour ago, Makelen είπε:

Το ενδομήτριο πρέπει να είναι τριγωνικό, απο 7 εως 10. Οπότε περιμένεις να μεγαλώσει. Όσο για τα έμβρυα σου, δεν είναι καθόλου άσχημα, έχουν τη δυναμική τους και αυτά εννοείται! Τι άλλες ποιότητες είχες βάλει? Είχες κάνει καθόλου εμφύτευση?

Ναι φτάνει το δέκα!Οχι δεν έχω κάνει ποτέ εμφύτευση.Είχα βάλει 4Αα,μετα 4αβ εάν θυμάμαι καλά κ στο τελος βάλαμε 3ημέρας.Τα οποία τα έλεγε grade 1,5 k grade 2.Τις 2 πρώτες βάλαμε από ένα,μετά βάλαμε τα δυο.

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Γεια σου Χαπάκι.

Εμείς κάναμε ισχιακό υπέρηχο γιατί η σουσουράδα μου ήταν ανάποδα. Καλό είναι σε αυτές τις περιπτώσεις να γίνεται. Ο γιατρός θέλει να επιβεβαιώσει οτι τα ισχία έχουν "κουμπώσει" καλά. Δεν πονάει και δεν ταλαιπωρείται το παιδάκι.

Κατά τ' άλλα μια χαρά βλέπω μεγαλώνει το ζουζούνι σου. Πολύ χαίρομαι :)

κι εγω χαιρομαι που μεγαλωνει το παιδακι μου και ειδικα που καταφερε να παρει τοσο βαρος μονο με το θηλασμο,φτου ...φτου μη το ματιασω το ζουζουνι μου

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΑΑΑΑΑ δηλαδή υπάρχει κι άλλη σαν και μένα :lol::lol:

Ηρέμησα τώρα να σου πώ την αληθεια γιατί όλο το βράδυ το είχα άγχος και ξύπναγα και την κοίταζα. Ωραία σήμερα δηλαδή θα ξεραθώ :mrgreen: :mrgreen:

Κι εμείς στην γύρα ήμασταν - μοιράζουμε προσκλητήρια. και έχω και κάτι να δηλώσω... :

ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ.. ΒΑΡΕΘΗΚΑΑΑΑ!!!!!

και να ησουνα η μονη..αυτο ελεγα του αντρα μου,απο τοτε που ειμαι σπιτι,το μονο που κανω ειναι δουλειες...παντα υπαρχει κατι να κανω γκρρρρρρρ

76IGp3.png

Κοριτσακιαααααααααααα!!!!!!!

Ακουσα κατι για δουλειες σπιτιου και ηρθα!!!:D

Εχω παθει τρελα............εχω κανει γενικη στο σπιτι(δηλαδη σχεδον καθε μερα κανω...:mrgreen::mrgreen:)

Ξεκρεμαω κουρτινες-πλενω κουρτινες.....καθαριζω φωτιστικα κρυσταλλινα.......επλυνα ολα τα χειμωνιατικα-φθινοπωρινα..........καθαρισα - τακτοποιησα ντουλαπες.........καΘαρισα τα ντουλαπια της κουζινας........το ψυγειο......τον φουρνο..... αδειασα οοοοοολα τα ποτηρια και κρυσταλλα απο την κρυσταλιερα και τα καθαρισα ενα-ενα.........τα κρυσταλλα απο τα ντουλαπια του μπουφε.........εεεεεεεεε........τι αλλο?????

Καλα εννοειτε οτι καθε μερα σκουπιζω-ξεσκονιζω-καθαριζω τα μπανια.........

Νομιζω οτι εχω φοβερη ενεργεια!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Οποια θελει προσφερομαι για καθαριοτητα( φροντιστε πριν γεννησω.....:mrgreen:)

Αφου καθε πρωι που ξυπναω ερχομαι γυρω γυρω στο σπιτι και ψαχνω να βρω τι θα κανω....!!!!

Ρε γαμωτο τωρα δεν μου εχει μεινει κατι........τι θα κανω????????????:tongue:

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

ερωτηση προς μανουλες και ειδικα αυτες που θηλαζουν...

ο μουργακος μου εκανε σημερα πρασινωπα κακακια,λετε να υπαρχει καποιο προβλημα??????

εχει τυχει ποτε σε σας?????

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Χαπάκι εμένα ο γιατρός μου είχε πει γενικά να ανησυχήσω μόνο αν δω κόκκινα κακά (που σημαίνει αίμα) και αν είναι σαν της κατσικούλας που σημαίνει δυσκοιλιότητα.

U6Vip2.png

Αλήθεια δεν σε ρώτησα για τις γκρινίτσες, για την πιπίλα, για το θήλαστρο, για όλα αυτά που σε απασχολούσαν το συζήτησες? Αν ναι, τί σου είπε? Πάντως από τις περιγραφές σου εμένα ο μούργος σου μια χαρά μωράκι μου ακούγεται.

U6Vip2.png

Κοριτσακιαααααααααααα!!!!!!!

Ακουσα κατι για δουλειες σπιτιου και ηρθα!!!:D

Εχω παθει τρελα............εχω κανει γενικη στο σπιτι(δηλαδη σχεδον καθε μερα κανω...:mrgreen::mrgreen:)

Ξεκρεμαω κουρτινες-πλενω κουρτινες.....καθαριζω φωτιστικα κρυσταλλινα.......επλυνα ολα τα χειμωνιατικα-φθινοπωρινα..........καθαρισα - τακτοποιησα ντουλαπες.........καΘαρισα τα ντουλαπια της κουζινας........το ψυγειο......τον φουρνο..... αδειασα οοοοοολα τα ποτηρια και κρυσταλλα απο την κρυσταλιερα και τα καθαρισα ενα-ενα.........τα κρυσταλλα απο τα ντουλαπια του μπουφε.........εεεεεεεεε........τι αλλο?????

Καλα εννοειτε οτι καθε μερα σκουπιζω-ξεσκονιζω-καθαριζω τα μπανια.........

Νομιζω οτι εχω φοβερη ενεργεια!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Οποια θελει προσφερομαι για καθαριοτητα( φροντιστε πριν γεννησω.....:mrgreen:)

Αφου καθε πρωι που ξυπναω ερχομαι γυρω γυρω στο σπιτι και ψαχνω να βρω τι θα κανω....!!!!

Ρε γαμωτο τωρα δεν μου εχει μεινει κατι........τι θα κανω????????????:tongue:

Κααααλάάάά΄!!!! Κάνε κράτη μανταμίτσα γιατί σε λίγο θα τρέχεις και δεν θα προλαβαίνες και θα λες αααα πού είναι εκείνη η εποχή που είχα τρομερή ενέργεια και δεν είχα τίποτα να κάνω...

U6Vip2.png

Αλήθεια δεν σε ρώτησα για τις γκρινίτσες, για την πιπίλα, για το θήλαστρο, για όλα αυτά που σε απασχολούσαν το συζήτησες? Αν ναι, τί σου είπε? Πάντως από τις περιγραφές σου εμένα ο μούργος σου μια χαρά μωράκι μου ακούγεται.

για τις γκρινιτσες του ειπα οτι εχουμε αερια που τον ενοχλουν και μου εδειξε πως να τον κρατω για να ηρεμει,αλλα εντελει εγω βρηκα τη λυση...

οσο για την πιπιλα και το θηλαστρο δεν νομιζω οτι ειναι θεμα γιατρου,πλεον τη πιπιλα τη χρησιμοποιουμε καποιες φορες ανεμποδιστα,δεν επηρεαζεται μου το ειπε ο γυναικολογος μου...

για το θηλαστρο δεν το εχω αποφασισει,θελω να το παρω,αλλα απο την αλλη σκεφτομαι οτι αν δεν καταφερνω να βγαζω γαλα για το μωρο ...και διαφορα αλλα....και πρεπει να δω τι αλλο χρειαζομαι γιατι ο λογος που το θελω ειναι για να μην χρειαζεται να τον θηλαζω εξω,οποτε θελω ισοθερμικο τσαντακι...κτλ..κτλ

76IGp3.png

Διαφημίσεις

δινεις χαμομηλι στην μικρη?

αν ναι το αγοραζεις απο το φαρμακειο ή αγοραζεις φρεσκο........

εγω δεν εχω δοσει.μου ειπε η παιδιατρος οτι το γαλα της μαμας κανει για τα παντα.δεν χρειαζετε τιποτε αλλο κατα τα αλλα ?

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...