Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα σας. Απ' την στιγμή που ο γιατρός μου έχει συλληφθεί έχουν περάσει τα πάντα απ' το μυαλό μου και δεν ξέρω ποιον πρέπει να ρωτήσω για τις απορίες μου .οπότε ρωτάω εσάς ... Όταν έκανα εμβρυομεταφορα με κατεψυγμένα έμβρυα οχι σε φυσικό κύκλο μου είπε να κάνω θα ovitrelle .Το Σάββατο είχαμε την εμβρυομεταφορα και έκανα την ένεση Τετάρτη.  Ήταν άραγε σωστό η ότι να ναι μου έκανε?

Ευχαριστώ 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

όοοοοχι.... με τίποτα δεν καθότανε, για πολύ λίγο μόνο, όλο αγκαλιές ήθελε, ούτε και κοιμότανε την ημέρα στην κούνια της ή στην καλαθούνα για πάνω από 30 λεπτά.... ξύπναγα και απαιτούσε αγκαλιά... την έβαζα και εγώ στο μάρσιπο και ησυχάζαμε και οι δύο:D

α οχι εμενα κοιμαται...σπανια θα ξυπνησει οταν τον βαλω στην κουνια(τη μερα) αλλα και παλι του δινω την πιπιλα και ξανακοιμαται αυτοματα...εγω μαλλον θελω το παιδι μου να μεγαλωσει γρηγορα,νομιζα οτι θα τον βαζω στο ρηλαξ και θα καθεται με τις ωρες...βεβαια θα κατσει λιγακι,θα πει τις κουβεντουλες (και καλα ) και μετα βαζει τη σειρηνα μπροστα μεχρι να του δωσω την πιπιλα,και μετα αψογος

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

η μαμά μου! άφησε τη δουλειά της (πρόσεχε έναν παππού) και την προσέλαβα εγώ γιατί δεν ήθελα ούτε βρεφονηπιακό ούτε άλλη γυναίκα ήξερα εμπιστοσύνης... εσύ πότε θα επιστρέψεις στη δουλειά; φαντάζομαι θα αργήσεις ακόμη

26/10 τελειωνει η αδεια μου και μετα θα παρω το εξαμηνο του οαεδ(το ελπιζω δλδ)

76IGp3.png

σχεδον καθε μερα εχει απλα καποιες μερες τον ταλαιπωρουν παρα πολυ...

δεν μπορω να φαω τιποτα με μπαχαρικα,τα φασολακια,και οι μελιτζανες σιγουρα και νομιζω και το σταφυλι...

γενικα αποφευγω να τρωω καποια πραγματα,εως σχεδον ολα θα ελεγα,εχω βαρεθει να τρωω μακαρονια και ρυζι ,μοσχαρι και κιμα.....

φοβαμαι κιολας να φαω κατι αλλο για να μην τον ταλαιπωρω

φτου έγραφα έγραφα και τελικά κάτι πάτησα και σβηστήκανε....

αυτό που ήθελα να πω είναι να μην κόβεις φαγητά αν δεν έχεις παρατηρήσει πρώτα ότι τον πειράζουν γιατί θα κουραστείς και εσύ άδικα και ο μουργάκος θέλει μια μαμά με όρεξη και καλή διάθεση πάνω απ'όλα;)

b52aac6caf085f.pngf52aac7e2cd389.png

Κάθε μέρα σου μια μικρή ζωή...

α οχι εμενα κοιμαται...σπανια θα ξυπνησει οταν τον βαλω στην κουνια(τη μερα) αλλα και παλι του δινω την πιπιλα και ξανακοιμαται αυτοματα...εγω μαλλον θελω το παιδι μου να μεγαλωσει γρηγορα,νομιζα οτι θα τον βαζω στο ρηλαξ και θα καθεται με τις ωρες...βεβαια θα κατσει λιγακι,θα πει τις κουβεντουλες (και καλα ) και μετα βαζει τη σειρηνα μπροστα μεχρι να του δωσω την πιπιλα,και μετα αψογος

έλα βρε μια χαρά είναι το ζουζουνάκι!!! άμα κοιμάται μην παραπονιέσαι καθόλου!!!

Διαφημίσεις

26/10 τελειωνει η αδεια μου και μετα θα παρω το εξαμηνο του οαεδ(το ελπιζω δλδ)

μακάρι να το πάρεις... θα έχει μεγαλώσει αρκετά μέχρι τότε το μικρούλι!!

τώρα φεύγω!!! φιλάκιαααα!!!!

φτου έγραφα έγραφα και τελικά κάτι πάτησα και σβηστήκανε....

αυτό που ήθελα να πω είναι να μην κόβεις φαγητά αν δεν έχεις παρατηρήσει πρώτα ότι τον πειράζουν γιατί θα κουραστείς και εσύ άδικα και ο μουργάκος θέλει μια μαμά με όρεξη και καλή διάθεση πάνω απ'όλα;)

η αληθεια ειναι οτι δεν ξερω τι να μαγειρεψω καθε μερα....θελω για παραδειγμα να φαω αρακα και φοβαμαι οτι θα τον πειραξει

εσυ τη θηλαζεις ακομα ε?

χρησιμοποιεις θηλαστρο?

76IGp3.png

έλα βρε μια χαρά είναι το ζουζουνάκι!!! άμα κοιμάται μην παραπονιέσαι καθόλου!!!
πάω νανάκια!!! καλό βράδυ και να μου φιλήσεις τα πατουσάκια!!!
μακάρι να το πάρεις... θα έχει μεγαλώσει αρκετά μέχρι τότε το μικρούλι!!

τώρα φεύγω!!! φιλάκιαααα!!!!

ναι κοιμαται δεν εχω προβλημα

καλο βραδυ και καλη ξεκουραση!!!!!!!!!φιλακια

76IGp3.png

η αληθεια ειναι οτι δεν ξερω τι να μαγειρεψω καθε μερα....θελω για παραδειγμα να φαω αρακα και φοβαμαι οτι θα τον πειραξει

εσυ τη θηλαζεις ακομα ε?

χρησιμοποιεις θηλαστρο?

άργησα λίγο αλλά απάντησα;)

δοκίμασε κούκλα με τα φαγητά και δες αντιδράσεις! εμείς τουλάχιστον με τις αλλεργίες έτσι προχωράμε, πείραμα και παρατήρηση.... μην αγχώνεσαι μωρέ, σιγά σιγά θα φύγουνε τα πονάκια, τα περισσότερα μωράκια το παιρνάνε αυτό...:(

Εγώ θηλάζω ακόμη ναι αλλά από θήλαστρο δεν έχω χρησιμοποιήσει καθόλου... Την θηλάζω απ'ευθείας από την πηγή όπου και αν είμαστε:)

Είδα ότι ψάχνεις να αγοράσεις (ή άλλη ήταν??). Απ'ότι έχω διαβάσει στο θέμα του θηλάσμου, για περιστασιακή χρήση πολύ καλό και ξεκούραστο για τη είναι το swing της medela. Είναι λίγο πιο ακριβό από άλλα, αλλά αν σκοπεύεις να το χρησιμοποιήσεις αρκετά πιστεύω ότι αξίζει τον κόπο...

Γεια σας κούκλες! τί έγινε το διαλύσαμε πάλι?

τί κάνετε? εγώ είμαι έτσι κι έτσι - ψιλο(χοντρο)κουρασμένη

ρε σεις είναι 2η μέρα στη σειρά που όποτε δω την μικρή που κοιμάται την βρίσκω να κοιμάται μπρούμυτα..

φοβάμαι γμτ, πειράζει που είναι μπρούμυτα?

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κούκλες! τί έγινε το διαλύσαμε πάλι?

τί κάνετε? εγώ είμαι έτσι κι έτσι - ψιλο(χοντρο)κουρασμένη

ρε σεις είναι 2η μέρα στη σειρά που όποτε δω την μικρή που κοιμάται την βρίσκω να κοιμάται μπρούμυτα..

φοβάμαι γμτ, πειράζει που είναι μπρούμυτα?

ναι το σιαλυσαμε παλι φτου και απο την αρχη!!!

τι εκανες παλι καμαρι μου???εσκαβες???:tongue:

:shock::shock::shock: αληθειααααααααααααααααααααα???πειραζει πειραζει!!!

αντε μαρηηηηηηηηηηηηηηη που φοβασαι και εμενα ο δικος μου ετσι κοιμαται συνεχεια μεχρι που εμαθε πλεον και γυρναει μονος του!!!

Ρωτησα και τον παιδιατρο και με κοροιδευε δεν υπαρχει προβλημα μου ειπε θα μαθει να γυρναει μην φοβασαι!!!!(εγω βεβαια τον γυρναω μολις τον δω):rolleyes:

κοιμηθήκατε νωρίς σήμερα πουλάκια μου ε? καλή σας ξεκουραση.

εγω ειχα κοσμο τωρα παω για νανι γιατι ολη μερα δεν εκατσα καθολου εκανα δουλειες!!!Φιλακια

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

καλημερα κοριτσακια μου...

εμεις χθες γυρναγαμε ολη μερα και οταν γυρισαμε ειμασταν και οι δυο κομματια...

πηγαμε και στον παιδιατρο ,λοιπον τα νεα μας πολυ καλα,ο μπεμπουλης εφτασε 3700 (δλδ πηρε σε 21 μερες 1050γρ)....κατ'αλλα ειναι μια χαρα ψηλωσαμε κιολας φτασαμε τα 53,5...

εσας ο παιδιατρος σας ειχε πει να κανετε ισχιακο υπερηχο?μας ειπε μεχρι να συμπληρωσει τις 60 μερες να το κανουμε και οταν ξαναπαμε θα κραταμε και το πρωτο μας εμβολιο....

εσεις τι κανετε???

ρε κοριτσια η κατια τι εγινε γεννησε,εχω μερες να την πετυχω

76IGp3.png

Γεια σου Χαπάκι.

Εμείς κάναμε ισχιακό υπέρηχο γιατί η σουσουράδα μου ήταν ανάποδα. Καλό είναι σε αυτές τις περιπτώσεις να γίνεται. Ο γιατρός θέλει να επιβεβαιώσει οτι τα ισχία έχουν "κουμπώσει" καλά. Δεν πονάει και δεν ταλαιπωρείται το παιδάκι.

Κατά τ' άλλα μια χαρά βλέπω μεγαλώνει το ζουζούνι σου. Πολύ χαίρομαι :)

U6Vip2.png

ναι το σιαλυσαμε παλι φτου και απο την αρχη!!!

τι εκανες παλι καμαρι μου???εσκαβες???:tongue:

:shock::shock::shock: αληθειααααααααααααααααααααα???πειραζει πειραζει!!!

αντε μαρηηηηηηηηηηηηηηη που φοβασαι και εμενα ο δικος μου ετσι κοιμαται συνεχεια μεχρι που εμαθε πλεον και γυρναει μονος του!!!

Ρωτησα και τον παιδιατρο και με κοροιδευε δεν υπαρχει προβλημα μου ειπε θα μαθει να γυρναει μην φοβασαι!!!!(εγω βεβαια τον γυρναω μολις τον δω):rolleyes:

εγω ειχα κοσμο τωρα παω για νανι γιατι ολη μερα δεν εκατσα καθολου εκανα δουλειες!!!Φιλακια

ΑΑΑΑΑ δηλαδή υπάρχει κι άλλη σαν και μένα :lol::lol:

Ηρέμησα τώρα να σου πώ την αληθεια γιατί όλο το βράδυ το είχα άγχος και ξύπναγα και την κοίταζα. Ωραία σήμερα δηλαδή θα ξεραθώ :mrgreen: :mrgreen:

Κι εμείς στην γύρα ήμασταν - μοιράζουμε προσκλητήρια. και έχω και κάτι να δηλώσω... :

ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ.. ΒΑΡΕΘΗΚΑΑΑΑ!!!!!

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...