Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω.. Εχθές Τρίτη έκανα την ετ. Την Παρασκευή είναι ασφαλές για περπάτημα? Ή δεν πρέπει ακόμα να "κουράστω"? Τις δουλειές μου στο σπίτι τις κάνω κανονικά αλλά προσέχω να μην είμαι πχ 1 ώρα συνεχόμενη όρθια να σιδερωνω ή να πλένω πιάτα. Το πάω πιο χαλαρά επειδή ξέρω ότι σημερα-αυριο γίνεται η εμφύτευση (αν γίνει φυσικά!)

Καλή επιτυχία κορίτσι μου!!με μια τεράστια χοριακη σου εύχομαι...αμέ αμέ να βγεις τη βόλτα σου την Παρασκευή!!!αλλιώς αν θέλεις πιο "ασφάλεια" μπορείς να βγεις από Σάββατο...να έχουν περασει οι 3 μέρες..

πρίν από 1 λεπτό , Maraki S. είπε:

Έχεις απόλυτο δίκιο, θα έδειχναν. Κάνω συνήθως κάποια που είναι σαν μικρές ταινίες γιατί είναι πιο φθηνά και έχω πολλά. Δεν ξέρω αν έχετε χρησιμοποιήσει μου φαίνεται ότι δεν δείχνουν τπτ και έλεγα αν κάποια στιγμή είχε μείνει κάποια κοπέλα έγγυος εκτός εξωσωματικής,να μάθω ποια μέρα και με τι τεστ το είδε από περιέργεια. Ούτως ή άλλως θα ξαναπροσπαθήσουμε με εξωσωματική, απλά είπαμε να χαλαρώσουμε 1-2 μήνες και μετά πάλι.

Ναι τα ξέρω αυτά....κοίτα...αφού είναι με φυσικό τρόπο μπορεί απλά η σύλληψη να έγινε και αργότερα....περίμενε δύο τρεις μερες ακόμα και αν δεν έρθει που στο εύχομαι ξανακάνεις και βλέπεις ε???η ελπίδα πάντα υπάρχει!!🥰

• Μου αρέσει 1

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

πολυλογουδες μου εσεις!!!!!τι κανετε????

εγω δεν προλαβαινω να μπω συχνα γιατι τρεχω σαν τον βεγγο να προλαβω τις ετοιμασιες!!!!

τα της βαπτισης ειναι ετοιμα ομως το σπιτι ειναι χαλια σημερα το εβαψα και απο αυριο θ αρχισω να το τακτοποιω και το σπιτι μπας και μπω σε μια σειρα επιτελους...

να φτιαξω τις παιδικες μπομπο να φτιαξω την καρυδοπιτα να φτιαξω και τον στολισμο για το κεντρο..αχαχαχαχαχ εχω πολυ αγχος αν θα προλαβω και να πανε ολα καλα..

εσεις τι κανετε?

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλώς τη!! καλά είναι η ζούζουνα, κοιμάται τώρα...ταλαιπώρηθηκε λίγο σήμερα γιατί την έχει πιάσει δυσκοιλιότητα και έκλαιγε αφού δεν μπορούσε να τα κάνει...:(

b52aac6caf085f.pngf52aac7e2cd389.png

Κάθε μέρα σου μια μικρή ζωή...

Διαφημίσεις

πολυλογουδες μου εσεις!!!!!τι κανετε????

εγω δεν προλαβαινω να μπω συχνα γιατι τρεχω σαν τον βεγγο να προλαβω τις ετοιμασιες!!!!

τα της βαπτισης ειναι ετοιμα ομως το σπιτι ειναι χαλια σημερα το εβαψα και απο αυριο θ αρχισω να το τακτοποιω και το σπιτι μπας και μπω σε μια σειρα επιτελους...

να φτιαξω τις παιδικες μπομπο να φτιαξω την καρυδοπιτα να φτιαξω και τον στολισμο για το κεντρο..αχαχαχαχαχ εχω πολυ αγχος αν θα προλαβω και να πανε ολα καλα..

εσεις τι κανετε?

μην αγχωνεσαι ολα καλα θα πανε.....θα τα προλαβεις...αληθεια ποτε ειπες οτι θα κανεις τη βαπτιση?

76IGp3.png

καλώς τη!! καλά είναι η ζούζουνα, κοιμάται τώρα...ταλαιπώρηθηκε λίγο σήμερα γιατί την έχει πιάσει δυσκοιλιότητα και έκλαιγε αφού δεν μπορούσε να τα κάνει...:(

ωχ το κοριτσακι μου γιατι καλε ετσι το παιδι,το ειπες του παιδιατρου?

76IGp3.png

ο μούργος σου; καλά είναι;;

καλα ειναι το μουργακι μου,τωρα ξεκινησαμε και τις βολτες...και ποιος μας πιανει...κι εμενα παιδευεται ο μικρουλης μου με πονακια στην κοιλιτσα και εχει πολλα αερια που καποιες φορες τον ταλαιπωρουν και δεν μπορει να ηρεμησει...

76IGp3.png

ζαχαρινι μου να σε ρωτησω κατι,οταν η ζουζουνα σου ηταν μικρουλα σαν τον δικο μου καθοτανε για παραδειγμα στο ρηλαξ....ή αρχιζε την γκρινια?

εμενα καθεται λιγο και μετα κλαψουριζει(εκτος και αν εχει την πιπιλα)

76IGp3.png

ωχ το κοριτσακι μου γιατι καλε ετσι το παιδι,το ειπες του παιδιατρου?

έχουν αυξηθεί οι στερεές και μάλλον την πειράζει και κάποια τροφή γιατί από μικρή είχε αλλεργίες σε διάφορα και εγώ έκανα αποχή απο γαλακτοκομικά, γλουτένη και διάφορα άλλα για να μην της προκαλώ πρόβλημα...

τώρα πρέπει να βρω τι είναι αυτό που την πειράζει...:roll: θα το βρω όμως που θα μου πάει...:D

Διαφημίσεις

έχουν αυξηθεί οι στερεές και μάλλον την πειράζει και κάποια τροφή γιατί από μικρή είχε αλλεργίες σε διάφορα και εγώ έκανα αποχή απο γαλακτοκομικά, γλουτένη και διάφορα άλλα για να μην της προκαλώ πρόβλημα...

τώρα πρέπει να βρω τι είναι αυτό που την πειράζει...:roll: θα το βρω όμως που θα μου πάει...:D

τσεκαρε τι τρωει και θα καταλαβεις τι την πειραζει...τωρα που δουλευεις ποιος σου την κραταει?

76IGp3.png

καλα ειναι το μουργακι μου,τωρα ξεκινησαμε και τις βολτες...και ποιος μας πιανει...κι εμενα παιδευεται ο μικρουλης μου με πονακια στην κοιλιτσα και εχει πολλα αερια που καποιες φορες τον ταλαιπωρουν και δεν μπορει να ηρεμησει...

με το καλό!!! έχει και ωραίο καιρό για βόλτες, ούτε πολύ ζέστη, ούτε κρύο!!!

αχ το ψυχάκι...ταλαιπωρείται και αυτό...εύχομαι να του περάσουν γρήγορα γιατί είναι κρίμα... έχεις παρατηρήσει αν τον πειράζει κάτι συγκεκριμένο που τρως (για τα γαλακτοκομικά είχα διαβάσει ότι επηρεάζουν πολύ, αν καταναλώνει μεγάλες ποσότητες η θηλάζουσα...); αλλά μπορεί να μην είναι και από εσένα, θυμάμαι και η δικιά μας είχε αρκετά αέρια πιο μικρή..

ζαχαρινι μου να σε ρωτησω κατι,οταν η ζουζουνα σου ηταν μικρουλα σαν τον δικο μου καθοτανε για παραδειγμα στο ρηλαξ....ή αρχιζε την γκρινια?

εμενα καθεται λιγο και μετα κλαψουριζει(εκτος και αν εχει την πιπιλα)

όοοοοχι.... με τίποτα δεν καθότανε, για πολύ λίγο μόνο, όλο αγκαλιές ήθελε, ούτε και κοιμότανε την ημέρα στην κούνια της ή στην καλαθούνα για πάνω από 30 λεπτά.... ξύπναγα και απαιτούσε αγκαλιά... την έβαζα και εγώ στο μάρσιπο και ησυχάζαμε και οι δύο:D

τσεκαρε τι τρωει και θα καταλαβεις τι την πειραζει...τωρα που δουλευεις ποιος σου την κραταει?

η μαμά μου! άφησε τη δουλειά της (πρόσεχε έναν παππού) και την προσέλαβα εγώ γιατί δεν ήθελα ούτε βρεφονηπιακό ούτε άλλη γυναίκα ήξερα εμπιστοσύνης... εσύ πότε θα επιστρέψεις στη δουλειά; φαντάζομαι θα αργήσεις ακόμη

με το καλό!!! έχει και ωραίο καιρό για βόλτες, ούτε πολύ ζέστη, ούτε κρύο!!!

αχ το ψυχάκι...ταλαιπωρείται και αυτό...εύχομαι να του περάσουν γρήγορα γιατί είναι κρίμα... έχεις παρατηρήσει αν τον πειράζει κάτι συγκεκριμένο που τρως (για τα γαλακτοκομικά είχα διαβάσει ότι επηρεάζουν πολύ, αν καταναλώνει μεγάλες ποσότητες η θηλάζουσα...); αλλά μπορεί να μην είναι και από εσένα, θυμάμαι και η δικιά μας είχε αρκετά αέρια πιο μικρή..

σχεδον καθε μερα εχει απλα καποιες μερες τον ταλαιπωρουν παρα πολυ...

δεν μπορω να φαω τιποτα με μπαχαρικα,τα φασολακια,και οι μελιτζανες σιγουρα και νομιζω και το σταφυλι...

γενικα αποφευγω να τρωω καποια πραγματα,εως σχεδον ολα θα ελεγα,εχω βαρεθει να τρωω μακαρονια και ρυζι ,μοσχαρι και κιμα.....

φοβαμαι κιολας να φαω κατι αλλο για να μην τον ταλαιπωρω

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...