Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα σας. Απ' την στιγμή που ο γιατρός μου έχει συλληφθεί έχουν περάσει τα πάντα απ' το μυαλό μου και δεν ξέρω ποιον πρέπει να ρωτήσω για τις απορίες μου .οπότε ρωτάω εσάς ... Όταν έκανα εμβρυομεταφορα με κατεψυγμένα έμβρυα οχι σε φυσικό κύκλο μου είπε να κάνω θα ovitrelle .Το Σάββατο είχαμε την εμβρυομεταφορα και έκανα την ένεση Τετάρτη.  Ήταν άραγε σωστό η ότι να ναι μου έκανε?

Ευχαριστώ 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

τίποτα.... απλώς θα σου μένει ένα μπιμπερό για πλύσιμο. δηλαδή δεν τρέχει μία.

ε,και τι εγινε...ετσι κι αλλιως δεν το θελω για συνεχη χρηση,πιο πολυ για οταν βγαινω εξω να μην χρειαζεται να πεταω το ζιζι

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κι εγω τα πηγαινοφερνω στην αποθηκη γιατι το μπανιο ειναι μικρο και δεν χωρουσε το στεγνωτηριο...κανονικα μπαινει πανω απο το πλυντηριο,αλλα ειναι το καλοριφερ ...πρεπει να βρω ενα σπιτι πιο ευχρηστο...ασχετο

άσε μην ξύνεις πληγές τώρα.. εμείς δεν έχουμε παιδικό δωμάτιο.. στο χωλ θα κοιμάται το παιδάκι μας...

U6Vip2.png

η δικιά μου σήμερα το απόγευμα ξεκινά ρυζάλευρο.. το βράδυ θα σας έχω τα μαντάτα της.. χεχε

οοοοοοο,για να δουμε θα της αρεσει....

αχ τι ωραια....μεγαλωσε το ζουζουνι σου

ποσο θα της δωσεις για αρχη...νομιζω μονο μερικες κουταλιτσες ε?

76IGp3.png

οοοοοοο,για να δουμε θα της αρεσει....

αχ τι ωραια....μεγαλωσε το ζουζουνι σου

ποσο θα της δωσεις για αρχη...νομιζω μονο μερικες κουταλιτσες ε?

βασικα ΄μου είπε ο γιατρός μέχρι 5-7 κουταλίτσες είναι καλά, ο,τιδήποτε παρακάτω δίνω γάλα.. φαντάζομαι δεν θα είναι αισιοδοξος οτι θα φάει τόσο με την πρώτη.. θα δούμε θα δούμε έχω αγωνία γμτ.

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

έκατσα και άρχισε να μου βγαίνει η κούραση... έχει και μια μουντάδα ο καιρός βρε παιδί μου

κι εδω ειναι τη μια μουντα και μετα απο λιγο βγαινει ηλιος...και δεν ξερω πως να ντυσω και το μικρο αν παμε βολτουλα το απογευμα

76IGp3.png

κι εδω ειναι τη μια μουντα και μετα απο λιγο βγαινει ηλιος...και δεν ξερω πως να ντυσω και το μικρο αν παμε βολτουλα το απογευμα

ααααααααα μαρή τί γαιδούρα που είμαι... σαραντήσατε!!!!!!!! :D :D :D :D

άντε κοριτσάκι μου και ποιός σας πιάνει τώρα!!!!!!

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

ποιος μας πιανει δεν λες τιποτα...δυο μερες δεν κατσαμε καθολου μεσα...

το κακο ειναι οτι μενουν οι δουλειες πισω και μετα καθομαι το βραδυ και τις κανω...

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...