Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα σας. Απ' την στιγμή που ο γιατρός μου έχει συλληφθεί έχουν περάσει τα πάντα απ' το μυαλό μου και δεν ξέρω ποιον πρέπει να ρωτήσω για τις απορίες μου .οπότε ρωτάω εσάς ... Όταν έκανα εμβρυομεταφορα με κατεψυγμένα έμβρυα οχι σε φυσικό κύκλο μου είπε να κάνω θα ovitrelle .Το Σάββατο είχαμε την εμβρυομεταφορα και έκανα την ένεση Τετάρτη.  Ήταν άραγε σωστό η ότι να ναι μου έκανε?

Ευχαριστώ 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και για πειτε μου και κατι αλλο...εκτος απο το θηλαστρο τι αλλο πρεπει να παρω..χρειαζεται να παρω τα μπουκαλια...ή μπορω να αποθηκευω το γαλα μεσα στα μπουκαλια που εχω ηδη...(δεν θελω για φυλαξη προς το παρων)

σκεφτομαι να παρω και τη τσαντα που εχει για τη μεταφορα......

Και τώρα που δεν άφησα τίποτα ασχολίαστο της Αθηνάς... της Αθηνάς βεβαίως βεβαίως....

Χαπάκι μου τί κάνεις? Τί άγχος με τα πάντα είναι αυτό βρε κοριτσάκι μου? Μέσα σε τόσο άγχος καταφέρνεις να ευχαριστηθείς το νινί σου???

Λοιπόν κούκλα μου, κοντός ψαλμός αλληλούια (έτσι γράφεται αυτό? δεν ξέρω! :oops:) Αφού σου λέει η Αθηνά οτι το ΗΡΑ έχει το medela με 88 ευρουλάκια κι επειδή κι εγώ αυτό πήρα τελικά και το θεώρησα καλό (ειδικά μετά το χειροκίνητο... ουουουου τι να σου πω πώς μου φάνηκε) άσε το ιντερνετ και πήγαινε σε κανα κατάστημα της Κρήτης.. όλο και κάποιο με βρεφικά είδη θα έχετε και στην Κρήτη και κοίταξε από εκεί κοριτσάκι μου.

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

ααα ξέχασα να σου πώ οτι στο συγκεκριμένο θήλαστρο ταιριάζουν και τα μπουκάλια τα nuk τα μακρόστενα και τα mam επίσης. οπότε δεν χρειάζεται να πάρεις μπουκάλια φύλαξης αν έχεις κάποια από αυτά. αν δεν έχεις τα mam είναι φτηνά κάπου 2 ευρώ το ένα? κάτι τέτοιο, οπότε αν σου δίνουν τα μπουκάλια φύλαξης ακριβά μην πάρεις προτίμησε αυτά θα σου έρθει οικονομικότερα

U6Vip2.png

ααα ναι από αυτό έχω το απόγευμα. δεν έχουν στεγνώσει τα ρούχα ακόμα :mad:

ααα,εγω εχω στεγνωτηριο...απο τη μια καλο γιατι δεν εχω να απλωνω αλλα δυστυχως στεγνωνουν γρηγορα και πρεπει ολη την ωρα να σιδερωνω

οσο για το θηλαστρο,εδω που κοιταξα σε μαγαζια με βρεφικα εχουν της avent αλλα δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα για αυτο

76IGp3.png

εγω αγχος...γιατι το λες αυτο???

ναι καλε το ευχαριστιεμαι το μουργακι μου....κοντευω να το φαω...

έλα ντε?????:roll::-D :-D :-D

κοντεύεις να το φας???? :lol::lol: καλά του κάνεις κι εγώ αν δεν πατήσω τουλάχιστον δυο τρεις πεντ έξι καμμιά δεκαριά τελος πάντω :mrgreen: δαγκωνιές την ημέρα δεν αντέχω κάτι δεν πάει καλά... :mrgreen::mrgreen:

U6Vip2.png

ααα ξέχασα να σου πώ οτι στο συγκεκριμένο θήλαστρο ταιριάζουν και τα μπουκάλια τα nuk τα μακρόστενα και τα mam επίσης. οπότε δεν χρειάζεται να πάρεις μπουκάλια φύλαξης αν έχεις κάποια από αυτά. αν δεν έχεις τα mam είναι φτηνά κάπου 2 ευρώ το ένα? κάτι τέτοιο, οπότε αν σου δίνουν τα μπουκάλια φύλαξης ακριβά μην πάρεις προτίμησε αυτά θα σου έρθει οικονομικότερα

εγω εχω της chicco αν το βγαζω και το βαζω εκει μεσα???

στο φαρμασι εχει τα 3 μπουκαλια φυλαξεις 8 ?

76IGp3.png

ααα,εγω εχω στεγνωτηριο...απο τη μια καλο γιατι δεν εχω να απλωνω αλλα δυστυχως στεγνωνουν γρηγορα και πρεπει ολη την ωρα να σιδερωνω

οσο για το θηλαστρο,εδω που κοιταξα σε μαγαζια με βρεφικα εχουν της avent αλλα δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα για αυτο

τί να σου πώ δεν έχω άποψη για το αβεντ.

μπου χου χου θέλω κι εγώ στεγνωτήριο... βαρέθηκα το πάνω κάτω στην ταράτσα... :roll:

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

έλα ντε?????:roll::-D :-D :-D

κοντεύεις να το φας???? :lol::lol: καλά του κάνεις κι εγώ αν δεν πατήσω τουλάχιστον δυο τρεις πεντ έξι καμμιά δεκαριά τελος πάντω :mrgreen: δαγκωνιές την ημέρα δεν αντέχω κάτι δεν πάει καλά... :mrgreen::mrgreen:

εγω του ρουφαω ποδαρακια ,μπουτακια,λαιμουδακι...

ααα δεν σας ειπα καποιες φορες ξεφουρνισει κι ενα αγκου...και μολις το ακουω ξετρελαινομαι

76IGp3.png

εγω εχω της chicco αν το βγαζω και το βαζω εκει μεσα???

στο φαρμασι εχει τα 3 μπουκαλια φυλαξεις 8 ?

τίποτα.... απλώς θα σου μένει ένα μπιμπερό για πλύσιμο. δηλαδή δεν τρέχει μία.

U6Vip2.png

εγω του ρουφαω ποδαρακια ,μπουτακια,λαιμουδακι...

ααα δεν σας ειπα καποιες φορες ξεφουρνισει κι ενα αγκου...και μολις το ακουω ξετρελαινομαι

ααααχ και πού σαι ακόμα... πού να δεις όταν σου πρωτοαγγίξει το πρόσωπο τί έχεις να πάθεις. θα κατουρηθείς κανονικότατα....:wink:

U6Vip2.png

τί να σου πώ δεν έχω άποψη για το αβεντ.

μπου χου χου θέλω κι εγώ στεγνωτήριο... βαρέθηκα το πάνω κάτω στην ταράτσα... :roll:

κι εγω τα πηγαινοφερνω στην αποθηκη γιατι το μπανιο ειναι μικρο και δεν χωρουσε το στεγνωτηριο...κανονικα μπαινει πανω απο το πλυντηριο,αλλα ειναι το καλοριφερ ...πρεπει να βρω ενα σπιτι πιο ευχρηστο...ασχετο

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...