Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα σας. Απ' την στιγμή που ο γιατρός μου έχει συλληφθεί έχουν περάσει τα πάντα απ' το μυαλό μου και δεν ξέρω ποιον πρέπει να ρωτήσω για τις απορίες μου .οπότε ρωτάω εσάς ... Όταν έκανα εμβρυομεταφορα με κατεψυγμένα έμβρυα οχι σε φυσικό κύκλο μου είπε να κάνω θα ovitrelle .Το Σάββατο είχαμε την εμβρυομεταφορα και έκανα την ένεση Τετάρτη.  Ήταν άραγε σωστό η ότι να ναι μου έκανε?

Ευχαριστώ 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Καλημεραααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!

Τι κανετε ομορφες????που γυρνατε σημερα????

ξερω ξερω ειπατε να μην μπειτε σημερα και να τα πειτε ολα μαζεμενα το απογευμα στον καφε :(:(:(:(

Θελωωωωωωωωωωωωωωωωωω και εγωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!

σνιιιιιιιιιιιιιιφφφφφφφφφφφφφφφφφ την γκαντεμια μου μεσα!!!

ελπιζω να μην κανουμε παλι κανενα 2μηνο να ξαναπιουμε εντατσει???

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τί κάνετε κορίτσια? παράξενη μέρα σήμερα. Δεν ήθελα να σηκωθώ από το κρεβάτι. το νινί μου κοιμάται κι εγώ δεν θέλω σήμερα να κάνω δουλειές. μια χαρά είναι το σπίτι. τέλος.

Κρισάκι? είσαι εδώ? τί κάνεις καμάρι μου?

εεεεεεεεελααααααααααααααα εσυ και δεν εκανες δουλειες????μαρηηηηηηηηηηηηη εισαι καλα????:tongue::mrgreen:

Καλημέρα ομορφιές μου...καλη εβδομάδα να έχετε....

Επεστρεψα....χιχιχιχι:D:D:D:D:D:tongue::tongue::tongue::tongue:

καλως ηρθες κοτοπουλακι μου!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

τα δικά μου παραμένουν σκούρα λόγω θηλασμού ... ακομα :rolleyes:

προβλέπω στα βαφτίσια να είμαι άθλια.

κι εγώ βαριέμαι... σήμερα αποφάσισα και πήρα ρεπό. ένα μαγείρεμα και το κρεβάτι που έστρωσα.. αυτά πολλά δεν έιναι??? :cool:

η νύφη σου? χμ.... η νύφη σου μεγαλώνει, ψηλώνει, ομορφαίνει (άλλη κόρη δεν γέννησε μόνο η Ελπίδα την δική της :tongue: :tongue: :tongue:) κλπ κλπ

κάναμε εμβόλιο σήμερα και μας έδωσε και οδηγίες διατροφής, για να δούμε.

ο γαμπρός μου??? δεν φαντάζομαι να μην τον έχεις στα ώπα ώπα ε? ουέ κι αλοίμονό σου κακομοίρα μου :tongue: :tongue: :tongue::D

Οοοοοοχιιιιιιιιιιι ρωτα τον παιδιατρο μηπως κανεις κατι!!!

αυτο μπορω να το πω κι εγω οτι ομορφαινει ααααααααααααααααααα ψεμματα δεν λεω!!!!:-D:grin:

γκου χου γκουχου μαρηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη δεν ντρεπεσαι πρωτα μας καμακωνετε και μετα ρωτατε για τον γαμπρο σας????εεεεεεεεεεεε ντροπη σου και δεν σε ειχα για τετοια!!!!:tongue::tongue::mrgreen:

Λια μου θα σου τα πω οοοοοοοοοοοολαααααααα!:mrgreen::mrgreen:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

μαλιστα...πρωτη φορα θα σου ερθει η σιχαμενη μετα την εγκυμοσυνη?

Μοπυ ηρθε και εμενα!!!:D:D

Πρωτη φορα μολις κλειοσαμε τους 5 μηνες και τωρα μου ξαναηρθε ρολοι η κυρια στην ωρα της και χωρις κανενα πονο!!!!!:D:D:D:D

Μην με πειτε ανωμαλη αλλα χαρηκα που την ξαναειδα μετα απο 14 μηνες!!!:rolleyes::mrgreen:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

Αυταααααααααααααααααα τα ειπα παλι ολα μονη μου αφου εσεις δεν ρθατε να μου κανετε παρεα και φευγω!!!

καλα να περασετε το απογευμα και ελπιζω να πιουμε ολες μαζι την επομενη φορα!!!

ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!:-D:grin::-D

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Εαν μιλατε για ττης medela εγω το πηρα 88ευρουλακια απο τα ΗΡΑ!!!

αθηνουλα για το swing λεμε.αυτο που λες εσυ ειναι το συμπαθι συμφονι!!!!:tongue::tongue::tongue:!καπως ετσι το λενε το μοντελο.αυτο στο φαρμασι ειχε γυρω στα 75 αν δεν κανω λαθος.οι υπολοιπες που ειστε....

Αυταααααααααααααααααα τα ειπα παλι ολα μονη μου αφου εσεις δεν ρθατε να μου κανετε παρεα και φευγω!!!

τι λες ρε αθηνα σιγα μην περασουνε καλα!!!!αφου θα λειπουμε εμεις!!!!!!!!!

γεια σας κοριτσακια...

αθηνουλα μονη σου τα ελεγες πρωι πρωι,αρα κολλησες απο μενα που σχεδον παντα μιλαω μονη μου

ελινακι μου....

πιο απο τα δυο τα θηλαστρα να παραγγειλω ,πειτε μου...πιο ειναι πιο καλο...για το swing μου εχουν ξαναπει...

76IGp3.png

και για πειτε μου και κατι αλλο...εκτος απο το θηλαστρο τι αλλο πρεπει να παρω..χρειαζεται να παρω τα μπουκαλια...ή μπορω να αποθηκευω το γαλα μεσα στα μπουκαλια που εχω ηδη...(δεν θελω για φυλαξη προς το παρων)

σκεφτομαι να παρω και τη τσαντα που εχει για τη μεταφορα......

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Καλημεραααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!

Τι κανετε ομορφες????που γυρνατε σημερα????

ξερω ξερω ειπατε να μην μπειτε σημερα και να τα πειτε ολα μαζεμενα το απογευμα στον καφε :(:(:(:(

Θελωωωωωωωωωωωωωωωωωω και εγωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!

σνιιιιιιιιιιιιιιφφφφφφφφφφφφφφφφφ την γκαντεμια μου μεσα!!!

ελπιζω να μην κανουμε παλι κανενα 2μηνο να ξαναπιουμε εντατσει???

Τί να σου πώ τώρα εσένα???? :roll: :roll:

Μαρή είσαι γκαντέμω είσαι είσαι είσαι :roll:

ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ Ο ΚΑΦΕΣ ΜΑΡΗ, ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΕΡΗΜΟΚΑΦΕ ΜΕ ΦΙΛΕΝΑΔΕΣ ΧΩΡΙΣ ΟΥΑ ΚΑΙ ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ... ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ :| :neutral:

U6Vip2.png

εεεεεεεεελααααααααααααααα εσυ και δεν εκανες δουλειες????μαρηηηηηηηηηηηηη εισαι καλα????:tongue::mrgreen:

όχι δεν ήμουν... πού το κατάλαβες??? :mrgreen: :mrgreen:

Τα έκανα σήμερα όλα μαζεμένα. από τις 8 το πρωί έκατσα τώρα :mrgreen: :mrgreen:

U6Vip2.png

Οοοοοοχιιιιιιιιιιι ρωτα τον παιδιατρο μηπως κανεις κατι!!!

αυτο μπορω να το πω κι εγω οτι ομορφαινει ααααααααααααααααααα ψεμματα δεν λεω!!!!:-D:grin:

γκου χου γκουχου μαρηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη δεν ντρεπεσαι πρωτα μας καμακωνετε και μετα ρωτατε για τον γαμπρο σας????εεεεεεεεεεεε ντροπη σου και δεν σε ειχα για τετοια!!!!:tongue::tongue::mrgreen:

Λια μου θα σου τα πω οοοοοοοοοοοολαααααααα!:mrgreen::mrgreen:

τί εννοείς??? :confused: :confused: :confused:

δεν κατέχω πράμα :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Αααα όλα κι όλα το κορίτσι είναι λογοδοσμένο εδώ και καιρό. Δεν έχει μάτια για κανέναν άλλον. Η μάνα της έχει ... :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol:

U6Vip2.png

Μοπυ ηρθε και εμενα!!!:D:D

Πρωτη φορα μολις κλειοσαμε τους 5 μηνες και τωρα μου ξαναηρθε ρολοι η κυρια στην ωρα της και χωρις κανενα πονο!!!!!:D:D:D:D

Μην με πειτε ανωμαλη αλλα χαρηκα που την ξαναειδα μετα απο 14 μηνες!!!:rolleyes::mrgreen:

σκασίλα μας :tongue: :tongue: :tongue:

ΦΤΟΥ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ :roll::tongue: :tongue:

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...